Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mor_ella

iskrzy miedzy nami - co robic?

Polecane posty

Gość mor_ella

wiem, ze to idiotyczne, ze dwoje doroslych ludzi... i tak dalej, i tak dalej. Tylko, ze ja sie boje wyjsc na idiotke-desperatke, a on chyba tez tlumi uczucia (ew.chuć) i boi sie obciachu w razie jakby nie wyszlo. Albo to ja sobie wmawiam, bo jakby chcial to sam by zaproponowal chociaz kino. No co ja mam kurcze zrobic? 😭 Albo moze lepiej nie robic nic. Chyba raczej bede czekac, co myslicie? ps.aha, znamy sie z pracy, wiec to troche komplikuje sprawe.

Gość mor_ella
no i dodam jeszcze, ze nie ciagnie mnie do seksu. Seks to same klopoty i tylko odrobina przyjemnosci.:o

Gość hjhghg
zawsze mozesz robic tylko oral jak sie boisz zajsc w ciaze

Gość mor_ella
No tak...ale ja sie pytam, czemu on tak tlumi emocje? Chodzi na uszach, wyglupia sie, widac, ze mu to ciazy a nie zaproponuje nic...niby nie siedze sama w pokoju... albo ja sobie cos kurde wmawiam, juz nie wiem nic ;(

Gość mor_ella
😭 pisac! 😭

Gość anal zawsze dobry
spróbujcie anala - napewno nie bedzie ciąży :)

...ze dwoje doroslych ludzi....nie ciagnie mnie do seksu... to czego ty chcesz, by ci śmieci wynosił. Samca okiełznasz tylko w jeden sposób.

Gość yob ale
bzdury gadasz jak dasz facetowi szybko dupy to zaraz sie zmyje jak chcesz go na dłuzej to zaszyj se szparke nogi zacisnij i nie daj sie przeleciec wczesniej niz usłyszysz ze chce sie z tobą hajtnąc

Gość mor_ella
czy gruchanie to czule patrzenie w oczy i chodzenie na randki?

Gość ksssawery
to tylko twoja wizja iskrzenia miedzy wami on tego tak nie postrzega

Gość mor_ella
a jak iskrzy, to może wyłączę wtyczkę...

Gość mor_ella
ksssawery --no ale nie mow, ze mam z nim uprawiac wyuzdany seks co sobote az mu sie nie znudze.... bo ja tak nie chce😭

Gość mor_ella
wolę by patrzył jak robię to z innym, a niech go skręca z zazdrości i jajka puchną, wiem, że to najlepszy lep i nie czmychnie, a może nawet zgwałci :)

Gość mor_ella
pieprzę to!😠 dopoki on czegos nie zrobi to leje na to Ja sie kurde przejmuje, a on sobie pewnie teraz jakas blond puka i nawet pewnie o mnie nie pamieta.:o ide spac, pa🖐️

Ja mu się nie dziwię, że nie okazuje wobec Ciebie ani uczuć, ani pożądania. Po pierwsze pewnie się może już kiedyś sparzył na takiej kobiecie, a po drugie Ty też jesteś wobec niego chłodna, oziębła i bierna. Co możesz zrobić? Powiedzieć mu, że dostałaś/wygrałaś dwa bilety do kina (na jakiś ciekawy film - np. Australię) i że jeśli miałby czas i ochotę, to chętnie byś z nim poszła. :) Tylko błagam - dopracuj wszystkie szczegóły, żeby nie było plamy, jak on zacznie się dopytywać o szczegóły. :(

Gość mor_ella
Wredniak -dzięks za radę :D Wreszcie ktos sie nad biedna idiotka ulitowal :( ps.a jaka ja jestem oziebla no 😭... jak go widze codziennie 2minuty jak wpada do naszego pokoju a on gdzies potemciagle leci , bo jestesmy w robocie...

No ale na pracy życie (towarzyskie) się nie kończy. A raczej nawet dopiero zaczyna. Nie możesz go po pracy "dopaść" jak wychodzi? Wymyśl coś, no! :)

Gość mor_ella
tylko, ze jak go widzę to w gardle mi zasycha i cisnienie mi skacze ... :o:/