Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikso

Powód rozstania?

Polecane posty

Gość ikso

Jestem z chłopakiem od pół roku. Niby jest nam dobrze. Niby mnie kocha. Widzę że się czasami stara. Jednak on ma swoje hobby z którym wiązą się dość częste jednodniowe wyjazdy. Nie jest to nic ambitnego ani nic co wnosi coś do jego życia. Często też chodzi sam na dyskoteki i imprezy... Czy powinnam się zgadzać na jego wyjazdy i imprezy? Zaznaczam że to nie jest sporadyczne. To się zdaża po kilka razy w miesiącu...

Gość ikso
czy to jest normlane??

Gość alalabfgrt
chyba nie>>>> ja bym sie nie zgodzila

wydaje mi sie ze kiedy robi to czase,tz.,imprezy to luzno,bo kazdy ma prawo do oddechu,.ale jesli czesciej na imprezy chodzi sam niz z toba to jest to dziwne,

Gość ikso
eh niby nic złego nie robi ale ja nie znoszę nieposłuszeństwa

Pozwoliłabym swojemu facetowi iść samemu na imprezę, bo jemu ufam, chociaż pewnie myślałabym i myślała.. Zresztą zawsze jest propozycja \"chodź ze mną\", więc to rzadkość, żebyśmy byli oddzielnie.

to nie jest piesek zebys mowila nie znosze nieposluszenstwa.jak chcesz kogos do tresury to kup kanarka.

Gość fdfdfffgdds
dziwny on jest, nie wiem po co z nim jestes. chodzi sam po imprezach???? gdzie ty masz oczy dziewczyno, kopnij go w tylek!!!!!