Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociczkaa

jaki lek, witaminy na wypadające włosy polecacie ??

Polecane posty

mam z tym problem, wypadają mi strasznie włosy,wogóle stały się takie inne niż kiedyś, nie układają mi się i wogóle... jak je ożywić ? biorę tabletki anty, czytałam gdzieś,że one też mogą przyczyniać się do nadmiernego wypadania włosów, jak to jest ?

Gość Revalid i odżywka Vax

Gość -------------------
zadnego, swego czasu bralam rozne suplementy na wlosy i efekt byl taki ze mi sie sypnal wasik pod nosem ... nigdy wiecej!! moze niewlasciwie sie odzywiasz?

Gość Zuzanna153
Witaj ja bym polecała zbadanie poziomu hormonu tarczycy .To bardzo ważny hormon .Ostatnio nagminnie występują zaburzenia.A najlepszym wzmocnieniem organizmu jest picie pokrzywy majowej.Do szklanki kilka listków świeżej pokrzywy zalać wodą za chwilę po zagotowaniu .Wypić po pół godzinie.

szampon dermena 19 zł/200 ml, Humavit 10,99zł/250 tabletek, hmmm a z tych droższych to: L'oreal i Nestle Inneov 64 zł/60 tabletek, Vichy 36 zł/200 ml

skrzyp polny, cynk, witamina B complex, szampon ze skrzypem polnym ALE NAJWAZNIEJSZE JEST TO ABYS POSZLA DO GINEKOLOGA I POWIEDZIALA O TYM!!!!!!!!!!!!!!BO TO BARDZO MOZLIWE ZE TO OD TABL ANTY!!!!!!!!!!!!!! moze ci zmieni, ale nie znam cie nie wiem jaka jest twoja przeszlosc i czy to sie zaczelo wraz z tymi tabl antty czy nie

Gość skrzypowitta
jest najlepsza,bynajmniej dla mnie :)