Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipanek000

OBRĄCZKI

Polecane posty

Witam, może Wy mi poradzicie... jeśli mój zaręczynowy jest z bialego złota to jakie obrączki będą najlepsze? Białe i żółte złoto razem czy może tylko z białego złota? Czy też może cała obrączka z żółtego złota też by pasowała? Bo chciałabym po ślubie nosić obrączkę i zaręczynowy na jednym palcu... pomóżcie, proszę! Pozdrawiam sedrecznie.

ja wolę gdy pierścionek i obrączka są w tym samym kolorze, jeśli białe złoto to konsekwentnie białe złoto, jeśli żółte to żółte, nie znoszę mieszkania kolorów, a nie daj Bóg jak pierścionek jest z białego złota a obrączka dwukolorowa (złoto mieszane), no jaka tandeta i wiocha, ble :-O

Gość Little star
No właśnie a też mam ten sam problem....pierścionki z białego złota sątakie śliczne ale... obrączki z takiego złota wcale nie wyglądają jak prawdziwe obrączki :(

ja mam piersionek zareczynowy z bialego zlota i konsekwentnie do tego dobralam obraczke, choc to prawda, ze obraczka z bialego zlota wyglada troche dziwnie, ale moze dlatego ze biale zloto jest stosunkowo mlode na rynku i wszyscy sa przyzwyczajeni do obraczek z zoltego zlota, bo tak ma wiekszosc Pobowalam roznych wariacji, typu obraczka z zoltego zlota, obraczka z mieszanych kolorow i nic nie wyglada tak dobrze z bialym zlotem jak inne biale zloto :-) a teraz to sie juz przyzwyczailam, najwazniejsze zeby sie kochac 😍

Gość Biedna biednaa
Ja pierścionek zaręczynowy mam łączony(żółte i białe) i takie same bedą obrączki,z tym że aby nie robić "misz-masz" na dłoni,zareczynowy bede nosiła na lewej dłoni,a obrączke na prawej :)

ja rowniez zareczynowy mam z bialego zlota i obraczki wybralismy platynowe.