VenusHorizon44 187 Napisano środa o 13:29 Taki retro vhsy płyty plakaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 187 Napisano środa o 13:30 Taki co można by się cofnąć w czasie o 30lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 253 Napisano środa o 13:37 (edytowany) VHS strasznie się zestarzało. Jakość tragiczna, kiedyś aż tak to nie raziło Edytowano środa o 13:39 przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 187 Napisano środa o 13:52 15 minut temu, eRCe napisał: VHS strasznie się zestarzało. Jakość tragiczna, kiedyś aż tak to nie raziło Ja mam gdzieś kasety sony świetnie wygląda na żywo ten plastik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 253 Napisano środa o 13:57 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Ja mam gdzieś kasety sony świetnie wygląda na żywo ten plastik Sony na początku próbowało przepchać na świecie swój standard kaset video betamax, z odtwarzaczami beta... Nazwa średnia jak na dzisiejsze czasy xD Ale przegrali z kretesem z JVC i formatem VHS. Reszta to już historia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 187 Napisano środa o 14:05 Przed chwilą, eRCe napisał: Sony na początku próbowało przepchać na świecie swój standard kaset video betamax, z odtwarzaczami beta... Nazwa średnia jak na dzisiejsze czasy xD Ale przegrali z kretesem z JVC i formatem VHS. Reszta to już historia. E tam gdyby mieć taki pokój magnetowid i zgrać sobie coś fajnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 250 Napisano środa o 14:08 Kiedyś to było. Nagrałeś sobie kasetę czy płytę i miałeś. A teraz subskrypcje, dostęp online i dekodery z dyskiem, które wymieniasz po kilku latach tracąc kolekcję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 187 Napisano środa o 14:09 Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Kiedyś to było. Nagrałeś sobie kasetę czy płytę i miałeś. A teraz subskrypcje, dostęp online i dekodery z dyskiem, które wymieniasz po kilku latach tracąc kolekcję. No właśnie bym se czilaltowal w takim roomie bez tego całego gowwna uwczesnego Jeszcze jakieś słodycze z dzieciństwa co nadal produkujom i git Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 253 Napisano środa o 14:13 (edytowany) 5 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Kiedyś to było. Nagrałeś sobie kasetę czy płytę i miałeś. A teraz subskrypcje, dostęp online i dekodery z dyskiem, które wymieniasz po kilku latach tracąc kolekcję. Tak, masz kolekcję 007 na bluray i jest twoja - bez płacenia, subskrypcji, bez neta... wrzucasz płytę i oglądasz. Ale to nie aż opłacalne dla biznesu jak abonamenty, dlatego tego już nie ma prawie. Edytowano środa o 14:14 przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 187 Napisano środa o 14:40 26 minut temu, eRCe napisał: Tak, masz kolekcję 007 na bluray i jest twoja - bez płacenia, subskrypcji, bez neta... wrzucasz płytę i oglądasz. Ale to nie aż opłacalne dla biznesu jak abonamenty, dlatego tego już nie ma prawie. Kotlety mielone mięso wieprzowe 80% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 49 Napisano środa o 14:58 40 minut temu, eRCe napisał: Tak, masz kolekcję 007 na bluray i jest twoja - bez płacenia, subskrypcji, bez neta... wrzucasz płytę i oglądasz. Ale to nie aż opłacalne dla biznesu jak abonamenty, dlatego tego już nie ma prawie. Abonament jest wszędzie. Człowiek nie powinien posiadać dużo na własność by nie był przywiązany do miejsca. Jak nie ma domu, rodziny niczego to się pakuje i jedzie gdzie trzeba. Idealna siłą robocza i konsument. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 253 Napisano środa o 15:01 2 minuty temu, pokraka napisał: Abonament jest wszędzie. Człowiek nie powinien posiadać dużo na własność by nie był przywiązany do miejsca. Jak nie ma domu, rodziny niczego to się pakuje i jedzie gdzie trzeba. Idealna siłą robocza i konsument. Taki jest plan długofalowo. Auta już mają usługi na subskrypcje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 187 Napisano środa o 15:02 Przed chwilą, eRCe napisał: Taki jest plan długofalowo. Auta już mają usługi na subskrypcje. Żwirki dla kota te zaawansowane tesz, na 120 oproznien kota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 49 Napisano środa o 15:08 5 minut temu, eRCe napisał: Taki jest plan długofalowo. Auta już mają usługi na subskrypcje. O tak się powoli rodzi współczesne niewolnictwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 253 Napisano środa o 15:10 1 minutę temu, pokraka napisał: O tak się powoli rodzi współczesne niewolnictwo. "Nie będziecie mieli niczego i będziecie szczęśliwi" - w skrócie wielkie marzenie i konsekwentnie realizowany plan szeroko pojętego establishmentu lewicowo-liberalnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 253 Napisano środa o 15:16 (edytowany) Największym kulturowym szokiem dla mnie było to jak beznadziejnie denne Sony miał exclusive'y dla swojej platformy. Wcześniej wyobrażałem sobie, że muszą być świetne, skoro fanboje tak je wychwalają, ale potem zaczęły wychodzić: God of War - matko, jakie to było liniowe i nudne... God of War Ragnarok - to samo, jeszcze gorsze bo kapryśny synalek Spider-Man - OK, to była w miarę spoko gra, nie urywała tyłka, ale dało się przyjemnie spędzić czas Horizon Zero Dawn - o rany... jakie to było bezpostaciowe, nudne, bez polotu, questy poboczne mnie usypiały... jedynie grafika była fajna. Forbidden West - to samo, nudy, sztampowość, bleh... Spider-Man 2 - mimo, że jedynka była OK, to druga część, szczególnie segmenty z Mary Jane były koszmarnie złe... Ghost of Tsushima - fabuła była nawet fajna, ale gameplay nuuuuuudy... jedno kopyto, człowiek usypiał. .... Cała biblioteka na PC to max 6/10. Sony się skompromitowało, porty się sprzedawały słabo, więc więcej już nie będzie - i dobrze. Edytowano środa o 15:18 przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 187 Napisano środa o 15:16 Pyszny obiad zjadłem za 1,6 huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach