Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka85

Najpiękniejsze Tipsy

Polecane posty

Gość laleczka85

Dziewczyny wrzucajcie fotki tipsów, które zrobiły na Was wrażenie. Zapraszam. :)

wyrażenie \"najpiękniejsze tipsy\" to jak \"nietłuste masło\". Jedni wyklucza drugie.

Gość laleczka85
Kasiasek -- jak Ci sie tipsy nie podobaja to sie nie wypowiadaj. Nie dla Ciebie temat założyłam.

Gość A ja mam moje własne
piękne długie paznokcie! Ostatnim razem jak się połamały chciałam zrobić tipsy,ale przetrzymałam i mam własne-zdrowe i lśniące! W tipsach ohydne jest to odrastanie....i to jak paznokcie wyglądają po ich usunięciu.

Gość laleczka85
No tak, ja rozumiem. Sama chciałabym mieć swoje ładne, ale noszę tipsy i właśnie szukam jakiegoś fajnego pomysłu. :)

Gość laleczka85
Najlepiej akryl...

Gość A ja mam moje własne
Tipsy i tak z daleka śmierdzą tipsami!Wyobraź sobie jak będą wyglądały Twoje dłonie gdy w końcu je zdejmiesz... Lepiej mieć własne-jakkolwiek wyglądają,niż mieć takie jak panna Rutowicz.

Gość laleczka85
ok :) Już wszyscy wiemy, że nie lubisz tipsów. Spoko. Ale ja nie potrzebuję rady, jestem dużą dziewczynką. Ja tylko prosiłam o fotki.... ;)

Gość ws
niech kazdy decyduje sam czy tipsy sa ok czy be, jednak wszystkie inne niz te ktore sa frenchem wygladaja bazarowo i tego sie nie da ukryc. Patrz , link podany przez kogos tam wyzej.

Gość laleczka85
oj dziewczynki, naprawdę żadna nie nosi tipsów?

Gość zapraszam na tipsy
witam, Mam do zaoferowania usługi z zakresu kosmetyki i stylizacji paznokci. Jestem dyplomowana stylistka paznokci, na bieząco sie doszkalam i pogłebiam tajniki stylizacji. ...W tym roku koncze na uke na kierunku- technik usług kosmetycznych.... Mam fachowa wiedze, a klientki chwala mnie za cierpliwośc w tworzeniu pieknych pazurków...:) Paznokci zelowe i akrylowe- to w dzisiejszych czasach WYGODA i oznaka DBAŁOSCI o swoj wyglad. W koncu nie bez powodu mówi się że : PAZNOKCIE SA NASZA WIZYTÓWKA. ZAPRASZAM SERDECZNIE- Zadzwoń i umów sie na dogodny Ci termin! Utwardzenie płytki zel/ akryl 60 zł. tipsy akrylowe od 65zł tipsy zelowe od 70 zł Depilacja woskiem od 10zł zabiegi na twarz od 35zł -mikrodermabrazja manualna, algi, maski z kolagenem, maski przeciwtradzikowe.... nawilzajace... makijaz 50 zł itp. Oferuję gwarancję wykonanego zabiegu u mnie! zapraszam do zapisu juz teraz 0-518-109-822 Grażynka

Gość jestem facetem i sie wypowiem
Jako mężczyzna muszę przyznac ze nie bardzo mi sie podobaja laski z tipsami. od razu sobie przypominam jolante rutowicz.... rozumie pomalowane pazurki ale bez zbednej przesady.