Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martikiii

Czy żona może mi odmawiać seksu po ślubie?

Polecane posty

Ale pajac! Żona w ciąży, a on jej w tyłek chce pchać i wyzywa od kurew, jeszcze ma pratencję... Świat oszalał. Spadaj, gościu! Nie szanujesz żony, której zrobiłeś dziecko i jeszcze myslisz, żeby się jej pozbyć? Zasłużyłeś na najgorsze, ale nie mnie złorzeczyć tobie. Nie zasługujesz nawet na wielką literę "t" w "tobie". Jeśli to nie podpucha, to współczuje tej kobiecie. A ty, gościu, nie zasługujesz na miano mężczyzny. Jesteś ledwo buchajem rozpłodowym, koguciku. Zjazd i nie wkurzaj ludzi. Tu wypowiadają się osoby z prawdziwymi problemami, a przy twoich postach można zapomnieć o elementarnej kulturze.

I jeszcze jedno. Poczytaj sobie, dupowłazie, o popuszczaniu kału po stosunkach analnych, to zrozumiesz, dlaczego twoja kobieta nie chce mieć za sobą smugi smrodu i ciągle brudnych majtek. Zwierazce odbytu nie są przystosowane do takich obciążeń.

Gość kobieta z problemami
TYLKO QRWY I PEDALY WALA SIE W DUPE TY POJBANY DEBILU!!!

Gość Martikiii.
jestem pojebanym cwelem zrobiony przez dupsko!! daje dupska na centralnym!!! ja jestem pedrylem co robi pod siebie bo gwint mi zerwali jak mialem 1 rok!!! hehehe

Gość wiesz co..................
najchetniej zamknol bym cie w wagonie pelnym czarnuchow co maja kutasy po kolana to bys zobaczyl debilu jaka to przyjemnosc!! kobieta powinna odejsc od takiego skurwysyna jak ty!!!!