Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge chodzić w stringach

mama nie pozwala mi nosić stringów

Polecane posty

Mam 17 lat i mama nie pozwala mi nosić stringów. I to nie że chodze w nich stale, a tylko zakładałam je okazjonalnie. Jak kiedyś zobaczyła że posiadam taki rodzaj bielizny to zrobiła mi awanturę, powiedziała że "stringi są dla dziwek", zabrała mi obie pary (bo miałam 2 pary) i chyba je wrzuciła do pieca... :(

Gość Ups...........................
Zabrała Tobie żeby sobie ponosić.

wcale że nie, bo ona je chyba do pieca wrzuciła i się spaliły, a były to porządne stringi, nie jakaś tandeta z bazaru, kosztowały prawie po 40 złotych.

hehe. jak dla mnie to prowo. moja jak pierwszy raz w brudach moje strongi znalazla, to sie usmiala i pytala czy mnie sznurek tylka nie przecial:) ale zeby zabraniac???

Nie jestem dziwką, jestem jescze dziwicą i zamierzam z tym czekać do ślubu. A stringi nosiłam naprawdę okazjonalnie.

A co to za okazje ze trzeba miec sznurek w dupie, qrwa nie moge ajjaajjaja popuscilem.

Gość ja bym po prostu
współczuła mamie, bo takie podejście oznacza konkretne zahamowania na polu seksualnym. Ciekawe czy do seksu z twoim tatą zakłada długą koszule z otworem z przodu :D

Gość ksssawery
nastepnym razek kub dla siebie i mamy , wtedy jest szansa ze ci nie zabierze .

Gość ksssawery
miało byc "kup"

Gość 123456Ona
Mama ma racje zima jest ciepło sie ubierz Kiedys - gdy dorosniesz na tyle, ze zrozumiesz ze to jakie masz na sobie majtalasy nie decyduje o niczym waznym w twoim zyciu zauwazysz rowniez ze stringi sa niewygodne w uzytkowaniu :P wiec nie placz

Ale tu nie chodzi o to czy jest zima i trzeba nosić ciepłe majtki. Powtórzę to jeszcze raz, stringi zakładałam czasami, przez zimę w nich nie chodziłam bo zimno. Matka po prostu zobaczyła je u mnie w szufladzie, nie zasunęłam szuflady z bielizną (jestem bałaganiara), potem weszła matka, przy zasówaniu szuflady zobaczyła stringi i się zaczęła awantura... To czy mam na tyłku stringi czy nie to bez różnicy tylko że przy niektórych spodniach czy spódnicy widać brzydką linię majtek.

123456Ona chyba masz swoje latka :D i madrze prawisz.... a ten podlotek dalej tylko o okazji , ja sie pytam co to za okazje.....

Gość jujujujuż mi sie chce
łohoho co z Twoim autoportretem???

Sa majtki z takimi szwami ze za chiny ludowe nie widac, chyba ze sie nosi barchanki po babci, wez mi tu nie wciskaj ciemnoty podlotku.

Gość a ja mysle ze tu nie chodzi
o same stringi jako majtki w majtkach bo pomyslcie sobie co bedzie dalej, skoro same majtasy są przyczyną awanturą dziewczyna ma 17lat moze ma chlopaka za jakis czas moze bedzie z nim uprawiac seks i co? matka zwyzywa ją od dziwek? :o żałosne

Gość iwonka84
Poczekaj az skonczysz 18 lat, a mama twoja jest zacofana jak lato z radiem, teraz mamy inne czasy a ona zachowuje sie jakby żyła w XIX wieku. oczywiscie martwi sie o ciebie, ale nie moze cie ograniczac na kazdym kroku, wiem cos o tym, ja sie nie klocilam ale po prostu stanowczo pomalutku robilam swoje, az przestała mówic cokolwiek. Pozdrawiam.

Wlasnie dobrze kubelek wody dobry jest , bo jak bedzie miala 18 ti dopiero jej odwali na mozg...

łohoho__co z tym autoportretem?

A co masz na mysli ? Nie mam zamiaru bawic sie w modela, playboya czy chuj wie co jeszcze ;p

Bo jak sie nosi stringi to można mieć przez nie... hemoroidy! Mama mondra kobieta :) wie co mówi. Pozatym jest zima i piździ.

Gość iwonka84
Przeciez mówi ze w zimie nie nosi ! tylko okazjonalnie, aby zwykle majtki sie nie odznaczały, co Wy z tą zimą? na studniówkę też ma włożyc pantalony? bo mamusi nie podoba sie wykrój majtek, zenada, moze na wysokich obcasach tez ci zabrania chodzic?, a chodz rzęsy pozwala ci malowac?

Oj nie bądź taki nerwowy, wydawało mi się ze kiedyś wspominałes coś o autoportrecie tylko nie wiesz co zrobić ze stringami:P

iwonka84 to to chyba bezszwowych majtek nie widzialas.... modnisia zie odezwala buahahahaha