Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana po

Pytanie do facetów...

Polecane posty

Gość zakłopotana po

Panowie Wczoraj pierwszy raz kochałam się z moim facetem, bylismy oboje trochę wstawieni, po alkoholu i wszystko było super, ale on nie miał pelnej erekcji, i mam pytanie, czy to mogła być wina alkoholu? Pierwszy raz miałam taka sytuację i czuje sie dzisiaj dziwnie jak o tym myśle, widziałam, że było mu dobrze,ale jednak nie mógł skończyć... nie miał pełnej erekcji nawet jak go piescilam ustami i pierwszy raz mi się cos takiego zdarzyło. Prosze o powazne odpowiedzi.

Gość zakłopotana po
Zapowiadam przez megafon przyjazdy i odjazdy autobusów na dworcu PKS w Puławach. On handluje mięsem z samochodu na pobliskim bazarze.Nosi biały , poplamiony tluszczem fartuch :)

Niech zgadnę . Pewnie była prezerwatywa :-D Alkohol + prezerwatywa = najgorsze połączenie Napiszę po sobie - z gumą: dwa-trzy piwa i w trakcie więdnie - bez gumy: Nawet po litrze wódki można nie raz szaleć ;-) Prezerwatywa ogranicza czucie (na trzeźwo to tylko się przekłada na mniejszą frajdę z seksu) alle w połączeniu z alkoholer może tworzyć problemy. .

Gość prezerwatywa ma
ułamek minimetra i nie ogranicza czucie, aczkolwiek wielu facetów wmawia sobie (i nam) że ogranicza :P ale dowaliłeś głupotę :P

Gość prezerwatywa ma
wiadomo, że musisz przerwać, żeby ją założyć i psychicznie może czujesz dyskomfort, stąd te opadania... mojemu chłopakowi po pól litra wódki i z prezerwatywą nic nie opadło :P

pomarańczo Masz tyle wyobraźni co inne gatunki, Polecam ci włożyć na dłoń rękawicę gumową (też cienka) i pomacać cokolwiek. Może tak nabierzesz choć odrobinę wyobraźni.

ps: tylko niektóre kobiety mogą uwierzyć ze w gumie a bez to mało istotna różnica. A tabletki pewnie wynaleziono z nudów :O

Gość zakłopotana po
tak było w gumce, ale jak np. pieściłam go ustami to tez nie miał pełnej erekcji, więc to nie chodzi o gumkę tylko :O

Gość prezerwatywa ma
rękawiczka gumowa jest za gruba na to zrozum, że obecnie prezerwatywy nie ograniczają czucia, bo to są ułamki minimetra!!! poza tym chłopaie, wiesz jak niebezpieczne są tabletki antykoncepcyjne... po kilku latach stosowania, można dostać udaru, koleżanką wypadały włosy jak tylko próbowały odstawić tabletki... nie mówiąc o róźnej maści plamieniach... także na tym tle prezerwatywa to najzdrowszy sposób antykoncepcji, tylko mnie wkurwiają tacy, co to namawiają dziewczyny na połykanie tabletek... nie twoje ciało, więc pierdziel się z takimi tekstami, sam bierz hormony, może ci drugi penis urośnie i nie będzie opadał :o

Róbcie to na trzeźwo. Jak wtedy będą problemy to będziesz mieć powody do zmartwień. Zapewne alkoholikamni nie jesteście, więc przez większość czasu jesteście trzeźwi :) 🖐️

"koleżankĄ .wypadały..? szkoda, ze tobie jakiś słownik z półki na łeb nie wypadł... może coś by pomogło...:O

Gość zakłopotana po
facet - wiem, nastepnym razem na pewno będzie na trzeźwo, wczoraj tak wyszło spontanicznie pierwszy raz i po alkoholu było... nie byliśmy zalani ale jednak trochę drinków poszło, może to przez to :O

Gość hihihihi-ha
prawda! mój facet też nie lubi prezerwatyw, a nawet dla mnie jest to pewna różnica i jest mi mniej przyjemnie.

Gość prezerwatywa ma
* koleżankom... nie takie błędy tu widziałam, bez przesady czepiać się takich słówek... a o tym wypadaniu włosów po odstawnieu tabletek, to nawet lekarz ci powie jak to jest (podobnie kobieta po urodzeniu dziecka po paru miesiącach traci więcej włosów)

pomarczo, pomarańczo Ale tabletki są różne, lekarze też (jak kobieta pójdzie do olewacza to on jej nie dobierze odpowiednich - po wczesniejszych badaniach). Pomijajac temat tych tabletek z wczesniejszych czasów. A tak w ogóle - nie będac facetem nie wiesz jak jest w gumie. I nie wierzę że twojemu facetowi to nie robi różnicy. No ale wiadomo, lepszy seks w gumie niż żaden. Zawsze to optymalny wybór (a nie cel) - i TYLKO dlatego faceci to wkładają. A co do naturalnych i fajnych (w przeciwieństwie do gumy) metod - tylko 69 jest czymś takim.

Wypadają po ciąży, po tabletkach potrafią wychodzić garściami - zalezy jak sie dlugo je jadlo ... w ogóle to trucizna dla niektórych kobiet (a w tym kraju dla sporej części - bo żand asobie nie robi potrzebnych badań przed braniem tabletek)... ale nie o tym ten temat....

Gość Do zakłopotanej po
Mój facet podczas naszego pierwszego razu też miał problem i to solidny (jeszcze większy niż u Was). I to była wina stresu, jak się okazało, bo kolejne razy były już bez zarzutu. Wstrzymaj się więc póki co z zastanawianiem nad tym. Zobaczysz co będzie dalej.

To jeszcze wtrące zdanie - lekarze zazwyczaj nie wysyłają na badania - to po pierwsze. Po drugie nawet dobrane tabletki to nie witaminki i niszczą na swój sposób organizm. Jeśli ktoś komuś tu próbuje wmówić, że współcześnie tabletki nie mają żadnych negatywnych skutkó to urwał się chyba z choinki. Leki hormonalne to silna ingerencja w organizm, także być może po kilku pokoleniach biorących tabletki może się okazać, że zaczną nas nękać nowe choroby genetyczne.... a co do chłopaka to stres + alkohol zrobił swoje... bywa i tak...

tabletki biorę od ponad 3 lat, terapeutycznie, więc nie mam wyboru. Badania miałam robione i przed zapisaniem i po pierwszej półtorarocznej serii, w trakcie 3- miesięcznej przerwy. Nie miałam problemów z wypadaniem włosów ani żadnych innych skutków ubocznych przez cały czas brania ani w trakcie przerwy. Jak chodzicie do byle jakich lekarzy i bierzecie to, co wam przepisują bez zrobienia badań, to normalne, że później macie problemy. Jasne, to jest sztuczne i na pewno szkodzi, ale jak się nie ma wyjścia, to można i tak. Wystarczy myśleć, co się robi, a nie działać na ślepo, bo "pan doktor powiedział"...

a co do błędów- to, że inni robią, nie znaczy, że ty też powinnaś. to, co i jak piszesz, świadczy o tobie, nie o nich.

pomarańczo I jeszcze jedno. Nie zrozumiałaś dlaczego wtedy zacząłem wątek tabletek. Chodzi o to, że gdyby faceci tak mieli fajnie w prezerwatywach, to nikt by nie wydawał miliardów dolarów na tworzenie i udoskonalanie tabletek. Zbyt często mężczyźni ich nie chcieli. I nie chodziło tu o żadne uprzedzenia psychiczne (najbardziej niedorzeczny tekst jaki przeczytałem w tym roku) ale o pogorszenie jakości seksu w sensie cielesnym.

Najbardziej opotymalne - gdy bez tabletek - jest : - początek i większość czasu w gumie - później - wraz z finałem - w oralu (lub np przy 69)/ Wtedy jest to seks nastawiony partnersko, na potrzeby obu stron a nie tylko jednej. .

Gość hhhhhhhhhhhhhhhh