Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroczka1986

Łojotok a izotek?

Polecane posty

Proszę Was kochani napiszcie jak na Was zadziałał ten lek, bo zastanawiam się czy nie kupić. trądziku mocnego nie mam. chciałabym w szczególności pozbyć się łojotoku, który doprowadza mnie do dzikiej pasji. już tyle lat to trwa. wstyd mi chodzić po ulicy i rozmawiać z ludźmi. może niektórym wyda się to błachy problem, jednak dla nie jest to straszne, tym bardziej że to już tyle czasu trwa. pozdrwiam kochani smutna sroczka 😭

po pierwsze jesli Twoj tradzik nie jest silny albo nie jest bardzo uporczywy nikt nie przepisze Ci Izoteku... Po drugie calkowicie to Izotek hamuje lojotok podczas brania leku, potem powinien byc znacznie zmniejszony albo jest tez opcja ze wroci taki sam...

Mnie wrócił. I po roacutanne i po izoteku. Oczywiście była poprawa - cera doskonała podczas kuracji, po zakończeniu stopniowo i powoli łojotok wrócił. Bardzo długo już walczę z łojotokiem (od 16 - nastego roku życia, a mam prawie 30) i wciąż nie wiem dlaczego w pewnych okresach jest lepiej - mogę nawet używać kremów dla cery normalnej, innym razem jest fatalnie. Na pewno stres powiększa łojotok. Ale co jeszcze? Może ktoś wie...