Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczonka

Prośba do osoby znająca jezyk rosyjski.

Polecane posty

Gość dziewczonka

Podoba mi sie piosenka dziewczonka. Znalzłam tekst piosenki w googlach, umieściałam w translatorze online, ale nie przetłumaczyło dokładnie, gdyż jest to chyba tekst foniczny tak jak sie słyszy a nie czyat. Oto ten tekst, prosze o przetłumaczenie :) Dziewczonka - A ja jaj dziewćonka gdzie wziela takij junożki a ja jaj dziewćonka to pytope padarożki a ja jaj maciszki wziełu że slam me liglaski a ja jaj maciszki na ni jo glidzec sa pazna A ja jaj dziewćonka gdzie zes wzietła ji padrozki a ja jaj dziewzzonki wam maciszki nie je gruszki a ja jaj dziewćionka tyku dak pilżyzn nie znaju a ja jaj dziewczonka zataboj nie uspiewaju Ref.: a ja jaj szupszytiwjerant na a ja jaj ariminidi znaju a ja jaj a pud sztypd da kaja a ja jaj dziewcionka a Sarnaja a ja jaj szupszytiwjerant na a ja jaj ariwimini znaju a ja jaj a pud sztypd da kaja a ja jaj taka nidziela maja A ja jaj dziewćonka gdzie zes wzietła ji padrozki a ja jaj dziewzzonki wam maciszki nie je gruszki a ja jaj dziewćionka tyku dak pilżyzn nie znaju a ja jaj dziewczonka zataboj nie uspiewaju a ja jaj szupszytiwjerant na a ja jaj ariminidi znaju a ja jaj a pud sztypd da kaja a ja jaj dziewcionka a Sarnaja a ja jaj szupszytiwjerant na a ja jaj ariwimini znaju a ja jaj a pud sztypd da kaja a ja jaj taka nidziela maja A ja jaj dziewcionka wpada Sia nu minutku a ja jaj dziewcionka ja tlubluse nie na ślutku a ja jaj dziewcionka sztos ty dziela jeż Samoju a ja jaj dziewczynka zabiri minia w saboju a ja jaj szupszytiwjerant na ja jaj ariwimini znaju a ja jaj a pud sztypd da kaja a ja jaj dziewcionka a Sarnaja a ja jaj szupszytiwjerant na a ja jaj ariwimini znaju a ja jaj a pud sztypd da kaja a ja jaj taka nidziela maja

Gość to jest nawet w języku polskim
źle napisane! Nikt Ci takich wypocin nie przetłumaczy, bo takich słów nie ma w języku rosyjskim

Gość dziewczonka
do góry

Gość dziewczonka
do góry

ja ci mogę to przetłumaczyć, ale nie chce mi się po kawałku tłumaczyć słuchając tej piosenki. Jakbyś miała tekst po rosyjsku napisany to nie byłoby problemu, bo tekst jest prosty i łatwy do przetłumaczenia.

Gość dziewczonka
znalzłam tekst prawidłowy: tekst piosenki Ai Yai Yai - Ruki Vverh Aj-aj-aj, devchonka, Gde vzyala takie nozhki? Aj-aj-aj, devchonka, Topaj, topaj po dorozhke! Aj-aj-aj, mal'chishki Vse uzhe slomali glazki. Aj-aj-aj, mal'chishki, Na nee glyadet' opasno. Aj-aj-aj, devchonka, Gde zhe vse tvoi podruzhki? Aj-aj-aj, devchonki, Vam mal'chishki ne igrushki. Aj-aj-aj, devchonka, Ty kuda bezhish', ne znayu. Aj-aj-aj, devchonka, Za toboj ne uspevayu! Aj-aj-aj, shepchu tebe rodnaya. Aj-aj-aj, a imeni ne znayu. Aj-aj-aj, otkuda zh ty takaya? Aj-aj-aj, devchonka ozornaya! Aj-aj-aj, shepchu tebe rodnaya. Aj-aj-aj, a imeni ne znayu. Aj-aj-aj, otkuda zh ty takaya? Aj-aj-aj, takaya delovaya! Aj-aj-aj, devchonka, Podozhdi odnu minutku. Aj-aj-aj, devchonka, Ya vlyubilsya ne na shutku! Aj-aj-aj, devchonka, Chto zh ty delaesh' so mnoyu? Aj-aj-aj, devchonka, Zaberi menya s soboyu! Aj-aj-aj, shepchu tebe rodnaya. Aj-aj-aj, a imeni ne znayu. Aj-aj-aj, otkuda zh ty takaya? Aj-aj-aj, devchonka ozornaya! Aj-aj-aj, shepchu tebe rodnaya. Aj-aj-aj, a imeni ne znayu. Aj-aj-aj, otkuda zh ty takaya? Aj-aj-aj, takaya delovaya!

chodziło mi o tekst cyrylicą napisany, bo fonetycznie to mogę ale już niektórych słów nie rozumiem więc nie będzie kompletne. Może poszukaj czegoś co jest w orginale napisane, chyba, że chcesz takie tłumaczenie na 80%

Gość dziewczonka
aha rozumiem, a moge proscić Cię o tłumaczenie takie na 80% :) w orygianle toi chyba nie znajdę, ale jeszcze poszukam :)

Dziewczynko skąd wzięłaś takie nóżki tupaj, tupaj po dróżce Chłopcy Wszyscy juz(?) oczka Chłopcy na nią(?) Dziewczynko gdzie wszystkie twoje koleżanki Dziewczynki wam chłopcy nie igraszki Dziewczynko gdzie ty biegniesz ja nie wiem dziewczynko za tobą(?)

Gość dziewczonka
ok, dziękuję bardzo za tłumaczenie :)

muszę teraz wyjść na chwilę, jak wrócę przetłumaczę resztę

Gość dziewczonka
o suppperrrr:, może teraz mogałbym prosic o dokladne tłumaczenie : Руки Вверх - Ай, ай, ай девчонка Ай-яй-яй девчонка. Где взяла такие ножки? Ай-яй-яй девчонка. Топай, топай по дорожке. Ай-яй-яй мальчишки. Все уже сломали глазки. Ай-яй-яй мальчишки. На нее глядеть опасно. Ай-яй-яй девчонка. Где же все твои подружки? Ай-яй-яй девчонки. Вам мальчишки не игрушки. Ай-яй-яй девчонка. Ты куда бежишь? Не знаю. Ай-яй-яй девчонка. За тобой не успеваю. "Ай-яй-яй"- шепчу тебе родная. Ай-яй-яй, а имени не знаю. Ай-яй-яй. Откуда ж ты такая? Ай-яй-яй, девчонка озорная. "Ай-яй-яй"- шепчу тебе родная. Ай-яй-яй, а имени не знаю. Ай-яй-яй. Откуда ж ты такая? Ай-яй-яй, такая деловая. Ай-яй-яй девчонка. Подожди одну минутку. Ай-яй-яй девчонка. Я влюбился не на шутку. Ай-яй-яй девчонка. Что ж ты делаешь со мною? Ай-яй-яй девчонка. Забери меня с собою. "Ай-яй-яй"- шепчу тебе родная. Ай-яй-яй, а имени не знаю. Ай-яй-яй. Откуда ж ты такая? Ай-яй-яй, девчонка озорная. "Ай-яй-яй"- шепчу тебе родная. Ай-яй-яй, а имени не знаю. Ай-яй-яй. Откуда ж ты такая? Ай-яй-яй, такая деловая.

Gość dziewczonka
super :) bede czekać :)