Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagg

Przyszły mąż, a wieczór kawalerski - martwie się!

Polecane posty

Gość jagg

Kochane, bardzo się martwię, że niedługo na wieczorze kawalerskim mojego faceta, jego koledzy zamówią jakąś ładną i seksowną striptizerkę. Denerwuję się tym, że będzie na żywo patrzył na jakąś nagą kobietę. Może jeszcze jej dotknie, będzie się podniecał, a już nie daj Boże coś innego. Pomóżcie. Jak się nie martwić? CO jest w granicach zabawy, a co nieodpowiedniego zachowania? Na co powinnam przymknąć oko, a czego wymagać? ODPISZCIE!

Gość przy okazji
zaliczy pare lasek bo reszte spedzi tylko z jedna :(

Da się to łatwo sprawdzić :) Jaki jest Twój facet? Jakie ma zdanie o wieczorach kawalerskich gdzie sa striptizerki, rozmawialiście o tym?

Gość ojejku.
­­­­­­­­­­­ pewnie ze se zarucha..jak juz zamowia to dorzuci stówke na szybkie ruchansko wszyscy tak robia..no chyba ze ich nie stac

Gość jagg
Do "Przy okazji". To straszne co mówisz :( . On miał kilka dziewczyn przede mną i chyba nie musi się już "wyszaleć".

Gość jagg
Ale to będzie zdrada! O nie! :(:(:(

Gość Zróbcie z koleżankami
nalot na to miejsce, gdzie będzie wieczór kawalerski.

Gość jagg
Chyba nie powinnam . Małabym mu zepsuć wieczór kawalerski ze swoimi przyjaciółkami ? Odbierze to jako kontrolę. Może powinnam dodać, że on mi obiecał, że nigdy mnie nie zdradzi, bo sam zstał zdradzony i wie jak to boli.

Gość truuskaweczka
przede mna tez taki wieczor, jeszcze troche ale bedzie. Pewnie kazda z nas ma watpliwosci, ale z drugiej strony chyba masz zaufanie do faceta za ktorego wychodzisz za maz. Moj uczestniczyl juz w takiej zabawie, gdy jego kumpel mial taki wieczor. Oczywiscie jak to uslyszalam, to az sie we mnie zagotowalo. Ale opowiedzial mi jak to wyglada. Przy wejsciu dostaja takie kupony, ktore pozniej wkladaja tym laskom za bielizne, wiec musisz sie liczyc, ze w jakis sposob jej "dotknie". O podnieceniu .... raczej nie ma mowy, bo jak to sie podniecac, gdy dookola tylu kumpli, smieja sie, pija. Wiec tyle ich, ze sobie popatrza i pogadaja. Bo pogadac musza (tak jak my baby ;) A o cos innego sie nie martw. Bo jesli to jest normalny klub, to nie ma mowy o czyms wiecej. A do speluny chyba nie pojda. Chociaz Ty wiesz najlepiej na co stac Twojego faceta. Njlepiej ustalic sobie, ze idzecie, on na swoj wieczor, ty na swoj. Moze okaze sie, ze bedziecie miec striptiz, ale to tylko zabawa. I na pewno nie skrzywdzicie ta zabawa siebie na wzajem.

Gość przy okazji
>>>>Ale to będzie zdrada! O nie nie rozumienia tego jak to zdrada ostatnia okazja zeby cos zaliczyc na boku bo po slybie bedzie koniec z takimi ekscesami

Gość jagg
Truuskaweczka, dzięki trochę mi lepiej. Oczywiście ufam mu w 100%. Bardzo go kocham. I on mi obiecał, że nigdy mnie nie zdradzi. Ale wiesz jak to jest. Gołe kobiety, alkohol... Po prostu się boje, bo nie chce być skrzywdzona. A jeśli "przeleciałby" jaką laskę - to nie byłby już dla mnie... Byłby tak jakby brudny. Chciałabym się wyzbyć tych obaw.

Gość iu6798867fvolj
yyy :O facet obiecal ci ze cie nie zdradzi ? :D moj tez obiecal a pozniej przyznał ze ruchal za moimi plecami chyba wsystkie nasze kolezanki :D nie badz naiwna kobieto :D

Gość ojejku.
­­­­­­­­­­­ naiwna baba :O

Gość facet _
Na wieczorach kawalerskich tylko pijemy... na żadnym, na jakim byłem nie było striptizerek, z etgo już dawno wyrośliśmy...

Gość tez bym sie martwila.
Mój facet ostatnio w pracy widział że jego kolega chowa do kieszeni 1000zł a 500zł odkłada do portfela i mój facet pyta "pewnie na wesele odkładasz" (bo ma za miesiąc) a ten "nie, wezme kumpli i zrobimy wieczór kawalerski, pójdziemy na dziwki bo już później nie wypada" :-o

Gość jagg
To skoro wszyscy zdradzają, wszyscy robią "to" z innymi, to gdzie tu mowa o zaufaniu? Gdzie miłość?

Gość ojejku.
sam nigdy nie zamoczyłem, zawsze muszę płacić :o myślicie że to dlatego że mam w majtkach 4 cm?

Gość jagg
facet - dzięki, pocieszyłeś mnie. Bo już myśłam, ze świat na prawde jest tak zgorszony.

Gość wyślij szpiega na ten wieczór.
albo wynajmij detektywa... za jedną noc niewiele zapłacisz :P

Gość sfsdsdfsdd
Ty jakaś przewrażliwiona jesteś. Już 3 topiki założyłaś. Wyluzuj !

Gość do ez bym sie martwila.
dlaczego nie powiedziałaś o tym jego narzeczonej? co z solidarnością jajników? zwariowałaś, chcesz żeby się biedna dziewczyna z takim idiotą hajtnęła

Gość tez bym sie martwila.
Nie znam jego narzeczonej, nawet jej faceta.

Gość przy okazji
>>>>>>>Na wieczorach kawalerskich tylko pijemy to po co sa wieczory kawalerskie pic mozna i po slubie widze ze stary juz jestes jak piszesz ze wyrosles z tego...

Gość jagg
Mój facet został kiedyś zdradzony, a jego ojciec zdradził jego matkę i wie jak cierpiała i on sam tez bardzo to przeżył. Dlatego obiecał, że nigdy mnie nie zdradzi, bo się tym brzydzi. Ale mimo wszytsko ja się martwię. Nie jest przewrażliwiona. Tylko go bardzo kocham i nie chcę być zraniona. Ja bym go nigdy w życiu nie zdradziła. Ale jak już pisałam, alkohol i gołe panie przed nosem - to może byc poważna próba. I tylko proszę o radę dla mnie. Jak się nie martwić, jak porozmawiać z nim i przedtsawić jemu ten problem.

Gość ojejku.
­­­­­­­­­­­ haha jestem kobieta wiec podszyw nitrafiony ktos tu nie umie czytac ze zrozumieniem :O

Szkoda, że mężczyźni nie są tacy jak kobiety... Każda (a przynajmniej tak mi się wydaje) marzy o facecie, który jest zakochany w nas tak bardzo, że powie kuplom przed wieczorem kawalerskim, że nie życzy sobie aby oni wynajmowali striptizerkę, a jeśli oni tego nie posłuchają to on po prostu wyjdzie z takiego wieczoru kawalerskiego w imię miłości i lojalności wobec przyszłej żony. Ale to tylko marzenia naiwnych kobiet...

Gość jvgjvgvjgj
nie rozumienia tego jak to zdrada ostatnia okazja zeby cos zaliczyc na boku bo po slybie bedzie koniec z takimi ekscesami chujowe myslenie. jesli zdradzi przed slubem to slub jest niewazny. i wszystko jedno czy zdradzi przed czy po...

Gość jvgjvgvjgj
smiac mi sie chce z tych co zdradzaja przed slubem "bo jeszcze wolno" :D skoro tak pochwalcie sie narzeczonym. jesli to takie ok to nie powinny sie pogniewać to wrecz nielogiczne zeby facet zdradzajacy przed slubem po ślubie byl wierny

I Ty zamierzasz za niego wyjść? Żartujesz sobie chyba. Z kim Ty się spotykasz. Jakbym się dowiedziała, że mój przyszły mąż zamierza sobie zamówić striptizerkę, to na pewno nie stanęłabym z nim na ślubnym kobiercu. Nie rozumiem tej durnej nowej tradycji robienia wieczorów kawalerskich i panieńskich. Świat już na głowie staje. Chce Ci się prostytutek to się nie żeń. Prosta sprawa.