Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziunia24

wczesne objawy ciąży

Polecane posty

tak kochana ja sie gole ;) oczywiscie nie szkodzi to dziecku :D a kiedy masz @ dostac?

Gość Ja233
miałam dostać 2 stycznia mój się cieszy że nie mam okresu,emamcia bo ja parę miesięcy przed wizytą się nie goliłam bo chodzę do dobrego specjalisty ale stary zrzęda i teraz nie wiem czy golić czy nie??a jak już miałaś brzuszek to jak sobie radziłaś z goleniem?dobrze że to nie szkodzi dziecku bo ja używałam veet duo bikini dobry ale chyba z niego zrezygnuję bo to chemia

ja normalnie maszynka sie golilam krmami lepiej nie maz mi pomagal :D jak juz brzuszek byl duzy dlaczego testu nie zrobisz ?

Gość Ja233
emamcia a jak wyglądają wizyty u gina w ciąży chyba nie będzie wziernika?,bo nie chcę na razie pytać mamy?

Gość Ja233
Boję się jak mała dziewczynka -mam test chyba zrobię próbę nawet nie czytałam jak się to robi

wizyta wyglada tak ze najpierw badanie ginekologiczne pozniej usg ale to chyba zalezy gdzie tak u mnie wygladala czekam na wynik testu :)

Gość Ja233
emamcia proszę nie jeszcze może to zmyłka?ale nie wziernikiem bo mnie stasznie boli

Gość Ja233
Aten Amil różowy to chyba nie w stu procentach jest pewny?bo na nim....wszystko jasne

a co to takiego? :P ja nie wiem czy bedziesz miala dzidzie czy nie ale test napewno ci to powie :P co ma byc to i tak bedzie a ta niepewnosc cie zabije

Gość Ja233
żadnej kreski nie rozumiem ?????????????,może to miałam rano zrobić?

Gość Ja233
Mój wraca o 20 i ma kupić w aptece jeszcze jeden zobaczymy-myślę że to nie ciąża-oby,ale jak będzie to się będziemy cieszyć a chcieliśmy jeszcze roczek poczekać/

Gość Ja233
Kaija a ty też miałaę test Amil ten różowy?plese odpowiedz

to znaczy ze test jest nie wazny niestety musisz kupic nowy i zrobic zanim zrobisz przeczytaj ulotke ja narazie zmykam bede pozniej napisz co i jak jesli jestes po terminie @ mozesz robic wieczorem pozdrawiam

Gość Ja233
Emamcia nie wiem czy to wszystkie chłopy są takie naiwne mój patzy czy mi aby już piersi nie rosły ,bo na razie ma 0 seksu może tylko popatrzeć

Gość Ja233
Emamcia ja myślałam że go zabiję jak to zobaczyłam http://xxxdessert.com/pregnant/ ,i jeszcze jedno w czasie ciąży uprawiałaś seks {bo ja lubię francuza /}

Gość sat
mam pare pytan.. - od którego tygodnia miałyście mdłości i wymiotowałyście? - w którym tygodniu już nie mogłyście wciągać brzucha? - czy pierwszych tygodniach miałyście jakieś skurcze macicy? dziękuje za gór za podzielenie się tymi informacjami :)

JA nie mialam wymiotow, mdlosci wlasciwie tez nie. Bardziej nadwrazliwosc na zapachy, po niektorych bylo mi troche gorzej ale wystarczylo cos szybko ...zjesc.... a zaczelo sie okolo 6-7 tygodnia

Gość sat
no to tak.. dostałam okres 21grudnia, ale jakos niedawno miałam dziwne skurcze macicy, i mój brzuch się troche powiększył, tzn. nie wiem czy przytyłam po świętach czy jestem w ciązy... dla pewności zrobiłam test -wyszedł niegatywny czy dalej mogę być w ciąży? [umówiłam się do ginekologa, ale dopiero na 27stycznia..;/]

Gość sat
...i teraz mam mieć okres 21stycznia. ale w grudniu, przed okresem miałam podobne dolegliwości, tzn. miałam skurcze macicy. i nieznacznie powiększyło mi się podbrzusze, nad włosami łonowymi... boje się.

Gość Pytająca o..
a zaszlyscie bo partner mial wytrysk w srodku? bo podobno sa ludzie ktorzy zachodza pomimo partner wycofal przed wytryskiem,ale dla mnie to jest raczej malo realne,a wy co sadzicie?

Gość Ja233
Mój też przeważnie miał wytrysk na zewnątrz a od 2 .1 nie mam okresu?emamcia jesteś?

Gość Ja233
Emamcia od nocy brzuch mnie boli do niewytrzymania a piersi nie mogę się dotknąć?nie wiem czy to ciąża czy spóżniony @,sama nie wiem?

Gość Ja233
A miało być tak pięknie w maju Egipt,kolczyk intymny ,brazylianka i nie wiem co mi się dzieje z włosami -garściami mi wypadają dziewczyny z pracy twierdzą żeby je radykalnie sćiąć albo że jestem w ciąży i tak się dzieje -sama już niczego nie rozumiem

Gość piniaaaaaaaaaaaaaaa
Hymmm...mnie na poczatku w ok3-4 tyg zaczely bolec piersi i cmic na dole brzuszek jak na okres...nie moglam nic jesc..bo robilo mi sie niedobrze..alkohol wogole nie wchodzil* byly wakacje,morze,ipmrezy)..czasami mialam lekkie mdlosci...i czulam sie jakas "grubsza" w brzuchu. Myslałam..o spóznia mi sie okres tym bardziej,ze zmiana ..bo z miasta nad morze pewnei nadchodzi i sie spoznia..ale minał tydzien nie nadszedl..brzuszek na dole nadal cmil..piersi tez..schudlam 2 kg..bo nic nie moglam zjesc wszystko mnie draznilo..zrobilam test po 10 dniach spozniajacego sie okresu- wyszedl pozytywnie!!! Zrobilam drugi- pozytywny. Gin za pare tyg USG potw ciaze..i z badania tez. Obecie jestem w 30 tc...czekamy na dzidziusia:) Dziewczyny to piekny okres wiec nie zmaartwiajcie sie glowka do gory!!:) Dodam,ze mam 22 lata. Buziaki

Gość Ja233
piniaa po jakim okresie szłaś do gina,tzn ile czasu nie miałaś okresu?bo wczoraj robiłam test i wynik błędnyrano chciałam robić ale brzuch mnie boli i jadłam ibuprony teraz już mniej ale nie wiem czy tablety nie mają wpływu na wynik?

Gość p.y.k.a
Ja233 to jestes jednak w ciąży czy dalej nie wiesz? Ja sie tez zastanawiam bo ostatnio w dni plodne kochalam sie z moim facetem, ale wytrysk mial duzo pozniej i to po za mna, jak myslicie?

Gość Ja233
na razie nie wiem ,boję się iść do gina bo wziernikie jak to mnie boli a nie byłam już prawie 2 lata a na dodtek czytałam że na wizytę to powinno się mieć włosy na łonie a ja nic??i to mnie jeszcze dobija

Gość p.y.k.a
zrob dugi test, ja sie nie wybieram do gina, jak bedze mi sie okres spoznial to zrobie test i tyle. mam nadzieje ze tym razem to falszywy alarm. A czekasz na ciaze czy boisz sie ze mozesz byc?

Gość Ja233
wolałabym na razie nie być {też myślę że to fałszywy alarm ,ale troszkę za długo}mam test ale nie wiem czy te tabletki nie wpłyną na wynik? a piesi a raczej sutki też cię bolą -pieką?