Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziunia24

wczesne objawy ciąży

Polecane posty

Gość p.y.k.a
u mnei minelo jakies 4 dni od stosunku wiec na objawy jeszcze za wczesnie, wiem ze jednak odbylo sie to w okolicach dni plodnych, mam nadzieje ze tez niepotrzebnie sie martwie ale dawniej przynajmniej mialam pewnosc ze dni plodne byly ominiete chociaz tez mialam bolace sutki i wydawalo mi sie ze na pewno jestem. jesli twoj partner wyjol naczas to chyba nie ma co sie stresowac.. a Ty jakmyslisz? jak to u Ciebie bylo?

Gość Ja233
też chyba były dni płodne i wyjął na czas tak twierdzi ale jak dostanę@to założę jakąś spiralkę bo newry mnie zjedzą na czekaniu a nie orientujesz się czy można w ciąży zrobić brazylijkębo w piątek ten mój cieszący się wariat ma urodziny

Ja co ty za bzdury piszesz z tymi włosami? Co to lekarza obchodzi czy masz włosy czy nie? Zrób test i będzie po problemie, bo tylko się niepotrzebnie stresujesz. A tak na marginesie to bardzo nierozsądne z Twojej strony, że 2 lata nie byłaś u ginekologa, powinnaś badać się przynajmniej raz w roku. Przy badaniu ginekologicznym lekarz zawsze używa wziernika i dla rzadnej z nas nie jest to przyjemne. Jeżeli Cię boli, to powiedz o tym lekarzowi i tyle.

Gość p.y.k.a
no moj tez sie nie spoznil ale wiem ze przed wytryskiem ma ten plyn ktory niby wydziela sie z prostaty, ale jesli on nie zapladnia bo tam nie ma plemnikow lub sa uposledzone to moze nie bedzie. Co do spirali to nie radze bo pozniej mozna miec duze problemy z zajsciem w ciaze, a po za tym czasami spirala dziala wczesno poronnie, wiec absolutnie odradzam.

Gość Ja233
Markotka dzięki za lekcję podobną miałam wcześniej od mojej szefowej ona twierdzi lepiej że 2 ray do roku i obowiązkowe badanie piersi i co najlepsze mam zamówioną wizytę tam gdzie ona chodzi ginka jest super -ponoć nic j interesuje jak wyglądasz tylko jak się czujesz a ponoć bardzo delikatna

Gość Ja233
markotka i p.y.k.a dzięki za rady ja się zbieram do drugiej pracy -takie życie jak się chce mieć lepiej ,chyba że póżno wieczorem jak będę mieć siły to zobaczę na topik.Pozdrawiam

Gość Ja233
zrobiłam test -jedna kreska -nie ciąża ,a okresu nie ma???chyba ginka wszystko wyjaśni?

Gość piniaaaaaaaaaaaaaaa
Dziewczynki test wykrywa juz ciaze 10 dni po zaplodnieniu!!! ja zrobilam ok. 20 dni po zaplodnieniu . Jesli wychodzi wam negatywny nie ma ciazy!!! Mozna powtorzyc dugi za ok tydz by miec 100% pewnosci. A kreski musza byc dwie..niewazne czy obie rozowe czy czerwoneczy jedna taka druga taka- wszystkie te kombinacje mowia o ciazy.Pozdrówka:)

Gość sat
a do którgo tygodnia da się wciągać brzuch?

Gość sat
czy w pierwszych tygodniach ciąży ma sie skurcze macicy?

Gość Ja233
Rano idę do ginki aż się boję co mi powie a szczerze to badania i może w końcu się dowiem co z tym moim okresem,znikam bo o 7 w gabinecie -może nie będzie tragicznie?

Gość Ja233
Co za ulga już po badaniu ,uspokojona -ciąży nie ma,do takiej ginki to można chodzić,same badanie wzirnikiem średnio przyjemne ale przynajmniej nie bolesne,jeszcze mnie czeka cytologia i usg, wyszła nadrzereczka do usunięcia,badanie krwi,dziewczyny używa któraś z was Yasmn?-dobry środek dopiero po okresie ale naważniejsze nie ma przeciwskazań do brazylijki i kolczyka -ale nie zaleca w łechtaczce,a spiralki nie zakłada kobietą które nie rodziły

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin