Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mss siokomika

s.e.s.j.a

Polecane posty

Gość mss siokomika

czy sa tu jakies ludki ktorzy sa studenta,mi i rozpoczyna sie im sesja a nie maja ochot sily ani zadnej motywacji aby otworzyc ksiazki?? w poniedziale zaliczenie a ja mam dzis beznadziejnego doł!a ze nic mi sie nie chce:O porazka na maxa, nie wiem jak ja zdam ta sesje, nie mam sily tego cholerstwa wkuwac:O

Gość nooo jaaaaaaaaaaaaaa
🖐️ trzeba bylo isc na kosmetologie :]

tak są :) i sie cały czas uczą :) no za wyjatkiem kiedy tu piszą ;) i co najdziewniejsze... bardzo chce im sie uczyć :)

Gość powiedz komuś to Cie nauczy
ja teaz mam zaliczenie w poniedziałek, we wtorek zerówkę a w środę zal z anola ale nie chce mi się kompletnie nic! Siłą zmusiałam się choć przeczytać notatki

Gość esencjaaa
Tylko 11 zaliczeń mam w najbliższym tyg :) a co robię? i wszystko jasne ;]

Gość Samethin strange
A moj cwiczeniowiec powiedzl ze zalicze jezeli mu sie oddam analnie i zuelnie nie wiem co mam zrobic!

Gość mss siokomika
juz niektorzy po sesji??? pozazdroscic i pogratulowac mi zostaje:) no u mnie mnostwo badziewa do zaliczenia, i kurde, makabra, nie chce mi sie i nie mam jakos motywacji, jakoas nostalgia czy co:O ogolnie pod presja sesji zawsze sie uczylam a teraz kurde jakostak beznadziejnei, ze na xerówki te wszytkie patrzec nie moge;/