Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam nietypowy problem

Higiena czy facet

Polecane posty

problem troche głupi i troche obleśny ale od tego są anonimowe fora :P Otóż pocą mi się stopy i śmierdzą. Starałam się walczyć z tym smrodem ale jak chodze w butach ze skóry to smród jaki wychodzi w rezultacie bardzo podoba się mojemu facetowi i uwielbia mnie wtedy tam wąchać :P Cóż, niech to juz byłby taki sekret między nami ale głupio jak nie będe z tym smrodem walczyć i gdzies będe musiała zdjąć buty i będe się bała że inni poczują :P I w ogóle to niehigieniczne. Co mi doradzicie w tej sprawie prosze bez pisania głupot :P

Gość jacobs
wymocz nogi w slabym roztworze formaliny-pomoze na 1oo%

Gość ale zajebiozzzza
mocz nogi w naparze z szalwi lekarskiej- do kupienia w aptece za kilka zl (ok3zl)

Myj nogi przed włożeniem do butów. Tylko najpierw kup nowe buty i nie wkładaj nóg ze śmierdzących butów do czystych. Kup wkładki skórzane z węglem aktywowanym i grzybobójczy dezodorant do stóp. a przede wszystkim chodź na bosaka, a nie w śmierdzących kapciach. Tylko skórzane buty, bez żadnych materiałowych i syntetycznych środków (np. futerka).

nie chodziło mi o porady dotyczące pozbycia się smrodu :-o

Gość ghyjuki
ja bym sie nie chwalila takim fetyszysta, no sorry, czy upodobanie do smrodu stop to powod do dumy? :O lepiej zacznij uzywac antyperspirantu, myj czesciej nogi i uzywaj porzadnych butow a faceta zamien na normalnego

Gość podstawa to deo
kup płyn do stóp np. kokosowy z Avon-u za 7zł skutecznie zabija balterie grzyby itd, działa skutecznie, spryskaj nim w środku wszytskie buty, z czasem stopy zupełnie stracą swój zapach i przestaną sie tak pocić. Ja walczyłam z tym latami, i avon z nieba mi spadł jak wybawienie

Gość Misia o bardzo małym ptysiu
podstawa to deo kup płyn do stóp np. kokosowy z Avon-u za 7zł skutecznie zabija balterie grzyby itd, działa skutecznie, spryskaj nim w środku wszytskie buty, z czasem stopy zupełnie stracą swój zapach i przestaną sie tak pocić. Ja walczyłam z tym latami, i avon z nieba mi spadł jak wybawienie I pewnie jesteś konsultantką AVONU :d

Gość podstawa to deo
wali mnie marka, liczy sie skuteczność. nie jestem konsultantką avonu dziecinko. Lubie produkty tanie i skuteczne, bo nie lubie przepłacać. Avon akurat ma w większości chemiczne badziewie, ale ten płyn - super. Twój mózg jest zaprzęgnięty do pracy w niewłaściwym kierunku, lepiej go nie używaj

Gość Misia o bardzo małym ptysiu
Liż mi stopy lachonie używający Avonu.

Gość MAltik
Hmmm- rada? Nie myśl o tym pocenie się wynika w 70 % z myślenia o czymś stresującym...+ kremik na stópki jakikolwiek po myciu stóp/kąpaniu.