Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaaaa22

mojego faceta kreci pissing - a mnie nie

Polecane posty

Gość małaaaaa22

nie bardzo mi sie to podoba, chociaz nie uwazam tego za obrzydlliwe. nie wiem co robic, wiem ze to uwielbia. przemóc sie ? czy moze zdecydowanie odmówic? w koncu zwiazek to kompromisy tez jesli chodzi o seks. gdyby mnie takie cos podniecało to pewnie byloby mi przykro ze partner z ktorym jestem nie chce tego robic...wiem ze ciezko bylo mu sie do tego przyznac w ogole. boje sie ze poczuje sie odrzucony i pomysli ze uwazam go za zboczeńca.... czy ktos byl w takiej sytuacji?

Gość małaaaaa22
ale ja w zyciu na niego nie nasikam...juz probowalam sie przemoc, ale nie umiem :(

to nie jest tak że ty musisz sie przemóc by nasikać na niego To samo przychodzi Jak jestes dojrzała do seksu masz potrzeby i fantazje seksualne i jesteś w czasie orgazmu to zaczyna przeć ci na mocz Bo skurcze orgazmiczne mięśni brzucha wypychają mocz a kobiety zaczynają to hamować by nie siknąć bo obawiają się reakcji niedoświadczonego partnera

Gość małaaaaa22
tylko ze ja nie miewam orgazmów ;/

Gość krajan
sa inne normalne sposoby na orgazm,i bardziej przyjemniejsze!

Gość krajan
wiesz co to jest urynoterapia?

Gość mao mang
Dnia 18.01.2009 o 01:16, Gość małaaaaa22 napisał:

nie bardzo mi sie to podoba, chociaz nie uwazam tego za obrzydlliwe. nie wiem co robic, wiem ze to uwielbia. przemóc sie ? czy moze zdecydowanie odmówic? w koncu zwiazek to kompromisy tez jesli chodzi o seks. gdyby mnie takie cos podniecało to pewnie byloby mi przykro ze partner z ktorym jestem nie chce tego robic...wiem ze ciezko bylo mu sie do tego przyznac w ogole. boje sie ze poczuje sie odrzucony i pomysli ze uwazam go za zboczeńca.... czy ktos byl w takiej sytuacji?

masz z chłopakiem 22 lata i juz na siebie sikacie?? jakie obleśne.. dzieciaki wy jeszcze.. 😄