Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Simba Bremen

Jak przeszlyscie z PIERSI na BUTELKE?????

Polecane posty

Moj synek ma 9mies. Chce zaczac go karmic mlekiem modyfikowanym,probowalam juz mu podac dwa razy,ale on placze,krzyczy,wyrywa sie,pluje itp. itd. Jakim cudem on przejdzie na butle,powiedzcie mi kochane jak wam sie to udalo??????

moja tez tak robila z tym ze byla mniejsza, potrzeba cierpliwosci nie tolerowala butelki i smoczka ze smoczkiem pozostalo jej do teraz (ma 5 mies) musisz ze spokojem-to najwazniejsze probowac podawac butelke za jktoryms razem maly zalapie, przeglodz go trszeczke

Acha to moze nie dac mu kaszki z rana?? A np.jak nie wezmie butli to poddac sie i dac piers,czy raczej juz po prostu mu nie dac?

nie poddawaj sie tak szybko, jak bedzie bardzo glodny to wypije wkoncu to mleko z butelki moze najpierw podaj mu troche melka z dodatkiem kaszki? a pozniej z czasem zmniejszaj ilosc kaszki w mleku

Gość burn out syndrom
moja kolezanka najpierw zaczelam pic sama z butelki (innej). mala oczywiscie tez chciala od niej pic i kolezanka robila druga dla niej i tak na poczatku pily razem a pozniej mala juz nie chciala cyca