Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wózek-

Wózek tani a dobry np. z allegro?

Polecane posty

Gość Wózek-

Witam, niestety nie dysponuję dużymi pieniędzmi na zakup wózka, Na allegro np widziałam całą gamę naprawdę tanich wózków, są chińskie , ale są też od producentów polskich, np za 450 zł. Czy któraś z was kupiła taki tani wózek i jest zadowolona i moze go polecić? Proszę o opinię albo wskazanie konkretnej aukcji i producenta, myślałam o wózku tak do 700-800zł max. Dziekuje

można do niego wpinać fotelik samochodowy, skrętne koła przednie, przekładana gondolka, czyli mozesz wozić dziecko przodem lub tyłem do kieronku jazdy.

Gość te są fajne i godne polecenia
osobiście nie mam takich ale bralam je pod uwage i dokladnie oglądalam w sklepie http://www.allegro.pl/item523340880_bonus_2009_coneco_v3_gondola_spacerowka_folia.html http://www.allegro.pl/item522393393_wozek_coneco_toledo_torba_folia_wys_gratis.html osobiście nie podobają mi sie te wozki za 400 zl z miękką gondolą. Mogę Ci poradzić kupno używanego wozka glębokiego np http://www.allegro.pl/item531487987_wozek_gleboki_buty.html albo nawet taki nowy http://www.allegro.pl/item531311634_wozek_gleboki_na_paskach_sawex_wysylka_0zl.html a potem ten sprzedajesz za powiedzmy 100 zł i szukasz sobie lekkiej zwinnej spaceroweczki. wyjdzie ci taniej niż za wielofunkcyjny no i masz dwa nowe wozki :)

Gość mamciamojaa
ja nie wiem jak ty to liczysz ze wyjdzie ją taniej, ale ok.

Gość oneczka79
ten bajtek to beznadziejny jak czolg wyglada

Gość ciapekklapek.
zrobi sie teraz z tego targowisko kto jaki mial, ktory lepszy, drozszy itp......

Gość polecam mój
oneczka - to sie można pobawić w 4 pancernych przynajmniej ;)

wygląd to sprawa gutstu, moze sie nie podobac, ale trzeba przyznac ze na polskie chodniki to on sie sprawdzi jednak, bo ma spore koła.

Gość oneczka79
toledo i coneco tez maja spore kola a jednak wygladaja o wiele lepiej i cena tez jest niewysoka.

Gość Wózek-
jeśli chodzi o wygląd to rzeczywiscie sprawa gustu. Powiem szczerze , ze ja się nie wczuwam w wygląd wózka, chyba ze jest jakis zupełnie inny , np w stylu retro to potrafię zwrócić uwagę. Wydaje mi się , ze tylko mamy wnikają i analizują wygląd wózków, a ludzie tego nei dostrzegają, chyba ze naprawdę jest jakis inny. Bardziej chodzi mi o praktyczną strone tematu. Ja rozumiem, ze im drozszy to mnostwo bajerow i lepszy, ale własnie, Jak wygląda ta relacja "lepszości" do ceny? Moze lepiej załozmy troche bardziej sie pomeczyc dzwigajac te kilo wiecej a miec kilkaset zł w kieszeni i rpzeznaczyc na cos co naprawde wpłynie na dziecko. Bo może zyskujemy zbyt mało w stosunku do wydanych pieniedzy?

Gość oneczka79
a dzwigalas kiedys wozek z dzieckiem na 4 pietro?

Gość oneczka79
i jeszcze do tego jakby bylo malo siatke zakupow?

Gość malgosiacosia.
oneczko ale co ty tutaj chcesz przeforsowac? autorka ma swoje zdanie i pozwól jej go mieć. Podobają Ci sie jakies tam wózki i ok, nie krytykuj od razu innych bez sensu.

ja wnosiłam swój wózek po schodach przez półtorej roku. Wkleiłam link jak on wygląda. Nie wiem czy jest cieższy w porównaniu z innymi czy też nie, stać mnie było wtedy na taki i taki też kupiłam. No i wnosiłam, bo jakie było wyjscie?

Gość oneczka79
ja nic nie zamierzam przeforsowac poprostu napisalam jakie wozki z tych co sa wklejone linki mi sie podobaja. jak dla mnie to autorka moze i taczka wozic dziecko :) wiec nie rozumiem czemu sie mnie czepiasz :)

a dodam tylko ze kupiłam potem spacerowke, ale jednak zimą wole wozić córke w tamtym bo po śniegu lepiej sie prowadzi jednak i wydaje mi sie że małej jest cieplej w nim troche.

Gość masa plastyczna.
ten to jest dopiero beznadziejny.....

Gość oneczka79
calkiem calkiem napewno ladniejsze niz bajtus :) ni i jeszcze coneco i toledo tez sa ok

Gość tak tez może.
oneczko czy ty masz jakąś misje????

Gość oneczka79
TAK MAM MISJE WYNAJDYWANIA WOZKOW :)

Gość A ja mam problem
ze znalezieniem wózka do 1000 zł na małych kołach, wielofunkcyjny i do tego nie za cięzkiego.... Na allegro już oglądałam i nie wiele tego....