Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1/2/3/4

mikrodermabrazja

Polecane posty

Gość 1/2/3/4

Czy macie jakieś doświadczenia z tym związane ? Kosmetyczka bardzo poleca mi ten zabieg , czego mogę się spodziewać ?

Gość Podaj dalej
mi wlasnie tez i sie gleboko zastanawiam... Tylko dziwi mnie ze p. kosmetyczka powiedziala ze u mnie tak z 3 zabiegi wystarcza a na stronie przychodni dermatologicznej widze ze srednio seria zabiegow to 6-10. Ja bardzo chcialabym sie pozbyc przebawien rozszerzonych porow i zaskorikow co opis zabiegu opisuje... Ale czy to dziala?

Gość 1/2/3/4
prosimy !!!!!!

Gość fi fi fi
u niektórych pewnie działa ale u mnie niestety nie,bardzo podrażniło mi to buzię,która miała się szybko zagoić ale goiła się długo.Poza tym bolało.Oczywiście,że tak samo jak przy kwasach najpierw wygląda się zle dopiero póżniej widać efekty...Każda skóra reaguje inaczej,ja osobiście polecam kwasy ale wykonywane u dermatologa,super zwężają pory i zmniejszają ilość zaskórników...

Gość fi fi fi
jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedziała jak reaguje twoja cera,ja w każdym razie nie jestem fanką tego zabiegu,poszukaj w historii na kafe bo już było trochę takich postów

Gość 1/2/3/4
dzięki Fifi :)

Gość 1/2/3/4/
podnoszę :) chodzi mi oczywiście o mikrodermabrazję diamentową

Gość 1/2/3/4/
podnoszę

Miałam robiony ten zabieg, mam cerę mieszaną, co jakiś czas łuszczy mi się naskórek czego nienawidzę, mikrodermabrazja pomogła na krótką metę...nic nadzwyczajnego ;)

Gość 1/2/3/4
A czy po zabiegu mogę od razu sie ludziom pokazać na oczy czy nie ?

Możesz się pokazać, u mnie nie wystąpiło nawet jakieś wielkie zaczerwienienie. To tylko zasysa skórę...taki mały odkurzacz ;P Ewentualnie możesz użyć podkładu lub pudru ;) A skóra jest gładka :)

Gość 1/2/3/4
Dzięki Suri :)

Gość o bosh dziewcxzyno
dla mnie mikrodemabrazja to byla wielka strata kasy i czasu- efekt tak szczerze zerowy, no mzoe troche pozbylam sie blizn na czole ale ogolnie nie warto. robilam w Londynie w dobrym salonie kosmetycznym,razem 6 zabiegow , powtrarzanych co 7-10dni w zimie.liczylam na wiele,zwlaszcza sparwdzajac wszystkie strony internotwy ,niektore ze zdjeciami, mowiac jaki to wpslanaily cudowny zabieg.... zrzynaja kase za nic, zabieg trwal godzine razem z masasem twarzy ...