Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleko łaciate 05

Zapomniala wziasc tabletki a jak zaproponowalem postinor to mnie zwyzywala

Polecane posty

Gość mleko łaciate 05

Uslyszalem ze jestem typowym samcem ktory jest pierwszy do seksu a do brania odpowiedzialnosci ostatni. Powiedziala mi ze niechcacy zapomniala a ja nerwowo reaguje widocznie zalezy mi tylko na przyjemnosci a nie na tym ze ona sie truje. Powiedzialem ze po to stosujesz tabletki by dziecka narazie nie bylo a skoro zapomnialas wziasc to trzeba jakos sie zabezpieczyc a niebylo na to za pozno. W odpowiedzi uslyszalem ze jestem niedojrzalym sk...synem ktury mysli tylko o swojej przyjemnosci a ona nie bedzie sie trula. Skoro chodze z nia do lozka to powinienem liczyc sie z konsekwencjami. I powiedziala ze teraz to wcale nie bedziemy tego robic bo ja nie chce ponosic konsekwencji. Po czym dostalem z liscia i ona z furia poszla do domu. Czy to ja wlasciwie zawinilem ?

Gość może mało delikatnie powiedzia
łeś babki sa wrażliwe na tym punkcie uspokoi sie to moze zrozumie ,pamietam jak balam sie że my tez sie zapedzilismy i chłopak wspomniał o postinorze i poczułam sie strasznie urazona,jakby mnie nie kochał tylko bzykał:o ale teraz to rozumiem po czasie ze to nie o to chodziło,ze chciał dobrze powiedz jej ze ją kochasz i jakby trzeba było to sie zaopiekujesz ja i dzieckiem bo kochasz ale przeciez nie chcecie na razie dzidziusia to sie uspokoi ja ją rozumiem taka pierwsza głupia reakcja

Gość mleko łaciate 05
Ja wszystko zrozumiem ale taki nerwowy atak na moja osobe ? Ona tez nie chce miec jeszcze dzieci ( ma 24 lata ) ale skoro brala tabletki i jednej zapomniala to zrozumcie ze ona chciala normalnie dalej brac z pominieciem jednej bo przeciez ja jestem odpowiedzialny i skoro tak sie stalo to przyjmijmy to co los nam da. Czy ona aby nie chce wrobic mnie w dziecko ? Po tej wpadce z tabletkami ja teraz do konca jej cyklu unikam seksu bo mam dziwne wrazenie ze jej na tym wrecz zalezalo

Gość mleko łaciate 05
Mowilem ja ze ja kocham ale to jej malo bylo. Zrobila awanture ze ludzie sie patrzyli jak bylismy w lokalu bo wlasnie tam mi o tym powiedziala. Przez 4 dni miala focha az ja przeprosilem porzadnie kupilem bukiet kwiatow i zabralem ja do restauracji na obiad. Kosztowalo mnie to sporo wiecej niz ten glupi postinor. Ja ja kocham ale oboje nie chcemy jeszcze dziecka. Zastanawia mnie tylko jej nerwowa reakcja

rozmawialiście o wspólnej przyszłościo? wogole chcecie byc razem? czy to jeszcze za wcześnie... bo jesli chodzi o mój związek to ja sie tak poczułam jak twoja dziewczyna bo nie wiem jak to u nas bedzie,bardzo kocham on też ale nigdy nie rozmawialismy i czasami mam wyrzuty że kocham się z nim ale może on odejdzie i zostane sama 'wyruchana' że tak brzydko powiem a że młody jest (23l) i jestesmy razem tylko 1,5roku to chyba normnalne ze nic o przyszłości nie rozmawiamy? sama nie wiem... Wy sie nie martwicie takimi rzeczami a kobiety tak

Gość ale cholerny dupek z ciebie
autorze. widać że jesteś takim durniem, że ją posądzasz że specjalnie nie wzięła tabletki 😠 i chce cie wrobić w dziecko. Jesteś z nią, uprawiasz z nią seks, musisz sie liczyć z tym że może być wpadka. A POSTINOR wywołuje dużo skutków ubocznych CHUJU. Też bym go nigdy nie wzięła I na koniec moja opinia DUPEK Z CIEBIE.

Gość mleko łaciate 05
Tak rozmawialismy o przyszlosci i chcemy byc razem. Chcemy miec dzieci ale wyraznie jeszcze nie teraz. Wiec nie rozumiem jej zachowania. Przez te nerwy zaczynam myslec czy ona nie probuje mnie wrobic w dzieciaka na tekst ze zapomniala tabletki

nie raczej to nie to,.ja w związku wszystko jest jasne to nie ma po co kombinowac,każdemu sie moze zdarzyc zapomniec a reakcję miałam taką samą niestety. Ile jestescie razem? bo teraz sie zastanwiam czy u nas jakiejs rozxmowy nie powinno byc na ten temat

Gość mleko łaciate 05
Ale ja poczuwam sie do odpowiedzialnosci przeciez. Wiem ze uprawiajac seks jest mozliwosc zajscia w ciaze. Dzieki tabletkom taka mozliwosc jest zmniejszona. Jesli ona zapomniala tabletki i nic nie chce z tym zrobic a wiadomo ze to moze spowodowac zaplodnienie to moze swiadczyc o tym ze ona celowo probuje mine wrobic w dzieciaka. Czy tak trudno to pojac ? Bluzgasz mnie bezpodstawnie. To moze niech kazda dziewczyna ktora chce miec juz dziecko a facet nie przez przypadek nie wezmie tabletki, na propozycje postinoru zareaguje nerwowo i nic z tym nie zrobi to bedzie bardzo zle. A widze ze ty popierasz takie dzialanie. Skoro zapomniala wziac tabletki niech poniesie konsekwencje i niech wezmie postinor. Moze to ja czegos nauczy ze nalezy pamietac o regularnosci

Gość AUTORZE JESTEŚ GNOJKIEM

Gość mleko łaciate 05
Dlaczego jestem gnojkiem ? Rozwin swoja wypowiedz prosze ok ? Jestem gnojkiem bo nie chce miec jeszcze dziecka a skoro umawiamy sie ze dziewczyna bedzie brala tabletki i nie wziela jej i nic z tym nie chce zrobic to ja mam bezczynnie siedziec i czekac az urodzi sie dziecko ? Czy ty wogule wiesz co piszesz ?

Gość AUTORZE JESTEŚ GNOJKIEM
spierdalaj stąd świnio. zostaw ją najlepiej, żadna kobieta nie zasługuje żeby być z takim gnojkiem. Jak bym usłyszała "ponieś konsekwencje swoich działań" dostałbyś ode mnie w pysk a gdybym naprawdę w takiej sytuacji wpadła to przyszłego dziecka byś na oczy nie zobaczył.

nie czytaj takich postów bo to dzieciaki piszą porozmawiajcie o tym na spokojnie i bedzie ok zobaczysz ze ona sie przestraszyła tylko ile jestescie razem?

i jeszcze jedno,jakby chciała wrobic Cie w dziecko to by ci nie mówila że zapomniala tylko najprawdopodobniej by po prostu nie wzięla i potem powiedziałą że tak sie czasami zdarza bo mmo tavletek ciąże się zdarzają

Gość frufru
ona je tabletki wiec Ty ewidentnie czujesz się zwolniony z odpowiedzialnosci. najłatwiej to lasce wepchnąc Postinor do dzioba. poczytaj troche o tabletkach to bedziesz wiedzial jak sie zachowywac w przypadku pominięcia którejs. poza tym pominięcie jednej tabletki nie skutkuje ciążą, zwlaszcza jesli dziewczyna bierze je dosc dlugo. wiec teoria o łapaniu na dziecko upada.

autorze a ja cie rozumiem bo jak nie chce sie dziecko to nie i po to sie człowiek zabezpiecza i nic obrazliwego nie powidziałes jak wsponiałaes o postinorze to bardziej normalne dla mnie i to nie jest tak że ty nie pionosisz odpowiedzialnosci włąsnie sie wykazujesz bo miec wpadke i potem bulic biede to chyba żadna sztuczka a panna furjatka

Gość Do Myszki
Wiesz, co to są znaki interpunkcyjne? Bez nich twojego bełkotu nie da się przeczytać.

Gość ostatniaa
tak, zachowałeś sie jak zwykly samiec, który ma kobiete tylko do bzykania. zapomniec kazdemu moze sie zdarzyć, to po 1. po 2 miej na uwadze to iż ONA SIĘ TRUJE tabletkami hormonalnymi, nie ty. ty tylko korzystasz.. ( i tak w ogole jestem ciekawa kto za nie płaci) po 3 umiesz się za przeproszeniem pieprzyc to i powinienes pomyślec o konsekwencjach. ! a teraz masz czelnosc powiedzec ze chce cie wrobic w dziecko? bo zapomniala JEDNEJ tabletki. zgadzam się, jesteś 'gnojkiem' i 'niedojrzałym skurwysynem' , a na dodatek analfabetą. piszę się który, w ogóle, wziąć itp.

Gość mleko łaciate 05
Ja wiem ze moze nie miala w zamiarze wrobienie mnie w dziecko ale taka mysl takze mi przeszla przez glowe. Skoro nie chce dziecka jeszcze i jest niby odpowiedzialna to trzeba chyba cos zrobic aby nie doszlo do zaplodnienia skoro juz zapomniala wziac tej tabletki a nie siedziec i nic nie robic i mowic ze trzeba poniesc konsekwencje

Gość A ja bym kategorycznie
Ale zaproponować tabletki wczesnoporonne to uumiałeś. Boże, wykastrować takich, jak ty, żeby swoich genów nie roznosili dalej :/

Gość frufru
na tym wlasnie polega odpowiedzialnosc kochany ze sie ponosi konsekwencje. jakby jednak zaciążyła to Twoja opdpowiedzialnosc polegałabyna wysłaniu jej na skrobanke pewne bo przeciez nie chcecie dziecka?... poza tym branie Postinoru przy pigulkach to dopiero jest odpowiedzialne...

Gość mleko łaciate 05
Ostatnia dlaczego mnie atakujesz jak nie wiesz jak jest ? Po pierwsze kazdemu moze sie zdarzyc zapomniec zgadzam sie. Ale wtedy nalezy wziac nastepna tabletke a ona nie wziela nic bo nie bedzie sie trula ! Rozumiesz juz ? Wtedy zaproponowalem postinor i skonczylo sie tak jak napisalem wyzej. Po drugie za tabletki place tylko ja tak bylo od zawsze. Po trzecie jest roznica miedzy zapobieganiu ciazy a celowym nic nie robieniu ( bo tak mozna nazwac niechec przyjecia kolejnej tabletki - nie mowie juz o postinorze ). Ciekaw jestem czym teraz mnie zaatakujesz sfrustrowana kobieto ?

Gość jakie typowe kobiece
myslenie "po 2 miej na uwadze to iż ONA SIĘ TRUJE tabletkami hormonalnymi, nie ty. ty tylko korzystasz.. ( i tak w ogole jestem ciekawa kto za nie płaci)" ciekawe co by na to powiedział komiczne? :classic_cool: pewnie że jak was nie stać to nie dojrzałyście do sexu oraz że jego kobieta lubi sex bo jest dojrzała i zrównoważona a wy jesteście niedojrzale

Gość A ja bym kategorycznie
Plaskaczem - z drugiej strony, bezjajeczny samczyku z marną namiastką penisa między nogami.

Gość frufru
mleko łaciate 05 - skoro brala tabletki i jednej zapomniala to zrozumcie ze ona chciala normalnie dalej brac z pominieciem jednej bo przeciez ja jestem odpowiedzialny i skoro tak sie stalo to przyjmijmy to co los nam da. to sie zdecyduj, chciala brac dalej czy nie, bo raz piszesz tak a raz inaczej...

Ty jej nie kochasz, bo jakbyś ją kochał to takie głupie myśli o tym, że chce cię w dziecko wrobić, by ci nawet do tej łepetynki nie wchodziły :/ Ona się truje chemią a ty korzystasz w najlepsze. I proszę, popracuj trochę nad ortografią bo aż żal ściska gdy dorosły facet pisze \"wogule\" :]

szczerze powiedziawszy nie wiem czy gdyby dokładnie sytuację przedstawić ginekologowi, przepisałby postinor. Mógł by stwerdzić, że szansę na wpadkę są zbyt małe, by brak taką bombę hormonalną. Tabletki na co dzień + postinor. To naprawdę nie jest zdrowe, też bym się nie zdecydowała.