Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleko łaciate 05

Zapomniala wziasc tabletki a jak zaproponowalem postinor to mnie zwyzywala

Polecane posty

"Ostatnia dlaczego mnie atakujesz jak nie wiesz jak jest ? Po pierwsze kazdemu moze sie zdarzyc zapomniec zgadzam sie. Ale wtedy nalezy wziac nastepna tabletke a ona nie wziela nic bo nie bedzie sie trula !" Ale jak to, nie wzięła jednak tabletki przez zapomnienie i stwierdziła, że skoro tak, to już reszty blistra w ogóle nie będzie brać? I przerwała tak po prostu w trakcie cyklu? To też beznadziejne, bo gdyby wzięła następnego dnia normalnie tabletkę, to szanse na wpadkę są mniejsze niż przy czymś takim. W ogóle to głupie przerywać w trakcie opakowania, powinna wziąć do końca.

Gość bez odbioru
ja nie bardzo rozumiem ataków na autora :-o ustalmy pewne fakty: 1. dziewczyna uprawia seks ze swoim chłopakiem, z którego to seksu czerpie przyjemność. 2. ustalają WSPÓLNIE, że dziecko jeszcze nie teraz. 3. dziewczyna bierze tabletki antykoncepcyjne, bo SAMA tak zadecydowała (niestety, tak pewnej antykoncepcji dla mężczyzn jak tabletka hormonalna jeszcze nie ma, poza tym przecież tabletka daje wolność właśnie KOBIECIE). 4. panienka zapomina bądź "zapomina" tabletki... jaka prawda, wie tylko ona. 5. odpowiedzialny facet, świadom powagi sytuacji i pomny punktu 2, proponuje rozwiązanie zapewniające, że nie będzie kinderniespodzianki. a wy ćwoki mordę drzecie, jakby panna była jakąś męczennicą wykorzystywaną przez faceta :-o swoją drogą niejedną znam sytuację, kiedy laska wmanewrowała faceta w małżeństwo. bo "brałam tabletki, ale JEDNEJ ZAPOMNIAŁA i taaaaka wpaaadka, i co teraz misiu?? przecież dziecko musi mieć NORMALNĄ rodzinę!" a na Twoim miejscu, Autorze, baaardzo bym teraz uważała i ... używała prezerwatywy :-o

Gość mleko łaciate 05
Czytajac ulotke tabletek ktore ona brala a sa to tabletki o nazwie JASMINE pisze wyraznie ze na wypadek gdy zapomni sie jednej tab;etki to nalezy od razu wziac kolejna a ona nie wziela i brala pozniej normalnie tak jakby nic sie nie stalo. I to jest moim zdaniem niepowazne. Za kare zafundowalem jej brak seksu az do nastepnego cyklu. W ten sposob jestem pewien ze do zadnego zaplodnienia nie dojdzie. I niby ja jestem nieodpowiedzialny ??

"na wypadek gdy zapomni sie jednej tab;etki to nalezy od razu wziac kolejna a ona nie wziela i brala pozniej normalnie tak jakby nic sie nie stalo" czyli w końcu brała czy nie brała? Autorze a może w ogóle rzuć tą złą zapominalską kobietę, skoro przelatują ci takie myśli, ze chce cię w dziecko wrobić. Ale swoja drogą ciekawe czy gdyby dowiedziała się, że aż musisz o niej na necie rozmawiać czy sama nie miałaby na to ochoty... :]

Gość mleko łaciate 05
A tak poza tym co ma wspolnego to ze ja kocham z tym ze moge pomyslec ze ona moze mnie wrobic w dziecko ? Poczytajcie sobie na kafe w stylu Jak wrobic faceta w dziecko i wtedy pomyslcie ze jednak takie dziewczyny istnieja i jest ich wiele. Mam bezmyslnie wszystko przyjmowac co mowi mi dziewczyna a pozniej obudze sie z reka w nocniku - dziekuje ale wysiadam

Gość baran z ciebie autorze
"5. odpowiedzialny facet, świadom powagi sytuacji i pomny punktu 2, proponuje rozwiązanie zapewniające, że nie będzie kinderniespodzianki." Jakby był odpowiedzialny to by przez tydzien stosował gumki skoro AŻ tygodnia nie moze sie od seksu powstrzymac :o KAżdy ma prawo zapomniec pigułki zwłaszcza że jak widac całą odpowiedzialnosc za antykoncepcje w tym związku została zrzucona na dziewczyne :o Ona ładuje w siebie hormony a teraz jeszcze ma postinor wpakowac :o Nawet tabsy nie dają 100% skutecznosci wiec jeśli autorze chcesz "bzykać" to weź pod uwage że ciąża jest możliwa a jak juz chcesz narażać czyjes zdrowie to narażaj swoje. Chyba niegdy nie widziałe sco sie dzieje z organizmem kobiety po postinorze :o

Gość baran z ciebie autorze
jakby Cie chciała wrobic to by i NIE MóWILA że zapomniała !! Tylko by zwaliła na tą 0,01% i powiedziała po fakcie :o Widocznie to za bardzo "skomplikowane" na męską główke :o

Uderz w stół a nożyce się odezwą... Dlaczego? Bowiem wychodzi na to, że gdy pojawi się dziecko będziesz czuł się do niej przywiązany a jak dziecka nie ma to można odfrunąć... A tak się boisz, że pojawi sie dziecko co oznacza bycie już na zawsze z tą kobietą... A wpaść na siłę próbują dziewczyny, które boją się, że jak nie będzie dziecka to facet je zostawi, proste.

poza tym jak tak bardzo boisz się, że możesz wpaść to zainwestuj w wazektomie- problem z antykoncepcją z głowy na całe życie. Wtedy już żadna nie bedzie starała się ciebie złapać na dziecko. Widzisz ile stresów ci odejdzie??

Gość trudno im tam bedzie
Ja to miałam taka sytuacje że facet zciągnął prezerwtywe i normalnie bzykał mie bez a ja o tym nie wiedziałam kiedy doszedł to mi mówi bym wzieła też postinor i bym kupiła sama to był prawdziwy drań .,sa tacy skurwiele jeszcze,także autorjeszcze jest w miare spoko

Gość ej fajerze jakby chciała cie
wrobić to by nie powiedziała że zapomniała tej tabletki... jakby chciała cie wrobić nie brałaby tabletek w ogóle... Poza tym autorze to marna prowokacja 🖐️ Gubisz się w wydarzeniach 🖐️. "glupi postinor" - to twoja wypowiedź. postinor to bomba hormonalna w połączeniu z tabletkami... :o:o Nigdy bym się na to nie zdecydowała...

Zejdzcie z chłopaka durne baby. Pieprzą się razem, a eksponujecie tylko to, że to on ją bzyka. To co ona w tym czasie robi? Na Dżedaja się uczy??? Wjechaliście na niego, a to ona ponosi odpowiedzialność za zaistniały kłopot. Jak wie, że nie wzięła piguły to niech się nie bzyka vel. dżedajuje. Więc skończcie ten jałowy jazgot na temat jego \"nieodpowiedzialności\" bo kto jak kto, ale to on bardziej trzeźwo spojrzał na sytuację. Rozwiązanie rzeczywiście trudne, ale \"przecież zawsze można nic nie rozbić i poczekać, moze nie zajdę\" - a później zdziwienie i życie do sracza. Zarzucicie, że bał się dziecka - a ona to co, wisiało jej to?

Gość Jakby jej wisialo
to by tabletek nie brała, durniu. Do autora: zainwestuj w prezerwatywy, skoro się boisz, że chce cię w robić w dziecko. Jak na razie to ona podejmuje wysiłki, by nie zajść. A ty? Ty tylko dajesz kasę. I myślisz, ze to cię zwalnia ze wszystkiego?!

Gość mleko łaciate 05
Ale ona nie zyczy sobie gumek bo mniejsza przyjemnosc odczuwa i nie pozwoli mi wejsc w nia w gumce. Wiec jakie jest wyjscie ?

Gość tghfhgf
Dla mnie tez jersteś dupkiem . Skoro zapomniała tabletki to trzabyło zrobić kilka dni przerwy a nie zmuszać jej do brania postinoru. O tabletkach piowienienes pamietać także ty !!!!!!!!!!!!! i powinienes codzinnie sie jej pytac czy wziela . Ciebie tylko ruchanie obchodzi.

Gość baby zejdźcie z autora
ujadacie jak psy..

w tej sytuacji kupujesz wibrator wysokiej klasy, robisz jej boskie orgazmy. Znajdujesz w google , program kanału "planete" i wybierasz z dnia wczorajszego pozycję Kobiecy orgazm. Oglądasz zapoznajesz się i wiesz wszystko. A ty trujesz tu nieuku dupę ludziom zamiast się podszkolić i wiedzieć co jest grane. Robisz kobitce boski orgazm jest zadowolona, a ty sobie idziesz do burdelu , bo z taką to ciężko wytrzymać, a może miała napięcie przedmiesiączkowe, a ty od razu wielkie halo robisz. Kobitka to skolplikowana sprawa, nie to co chłop, prosty jak budowa cepa.

Gość baby zejdźcie z autora
codziennie miał ją pytać, czy wzięła tabletkę? a co ona jakaś upośledzona sklerotyczka jest?

Gość ASSsasdsd
wiesz, ze postinor rozregulowywyje uklad hormonalny kobiety na ok 0,5 roku?

Gość daje do myslenia
Autorze, czy Ty i Twoja kobieta zdajecie sobie sprawę,że żadna antykoncepcja, w tym tabletki, nie dają100% pewności?I regularnie uprawiając sex istnieje maleńkie coprawda, ale istnieje ryzyko,że możecie jednak spłodzic dziecko??? Odpowiedz szczerze na to pytanie. I co wtedy?powiesz swojej dziewczynie,że Cię wrobiła?Że jest nieodpowiedzialna? Z całym szacunkiem, byłam z moim facetem 8 lat zanim zdecydowalismy się na dziecko i tez kilka razy zdarzyły się nam "akcje", że baliśmy się o wpadkę, ale NIGDY, przenigdy mój facet nie zaproponował mi wtedy postinoru, tylko mówił: "nie martw się kochanie, jestem przy tobie, najwazniejsze, że się kochamy, cała reszta jakoś się ułozy." I ułozyła się. Dlatego jest dziś moim mężem i ojcem mojego dziecka.Gdyby powiedział mi choc raz tak jak ty twojej kobiecie, dostałby w pysk i to byłby definitywny koniec. Jesteś świnią. Myslisz najpierw o sobie a potem o nie, a to nie jest miłośc i ona po Twojej reakcji tez juz to wie i dlatego tak nerwowo zareagowała.... A to że pomyślałeś, że Cię wrabia....To juz jest żałosne i pozostawię to bez komentarza....

zgadzam się z 'daje do myślenia'. Poza tym jak zejśc z faceta jak sam się podstawia i robi z siebie męczennika roku bo go 'baba chce w dziecko wrobić'?

Gość baby jestescie
do ruchania :) i waszym psim obowiazkiem jest dbanie aby pan i wladca nie musial bachora nianczyc...wiec mordy w kubel .pozniej placz na kafe ze zostawil was:) hahahahah jak by suka nie dala to pies by nie wziol rozkladac nogi i nie dyskutowac wy jestescie od tego zeby was dymac a my zeby miec przyjemnosc... i wypad do kuchni i cisza bo batem potraktuje...

prawda jest taka, ze oboje jestescie totalnie niepowazni. Ona- bo powinna sie stosowac do zalecen na ulotce Yasmin, a Ty, bo zaproponowales jej Postinor...:o

daje do myślenie - zgadzam się!!!! ale autor jest zbyt ograniczony umysłowo żeby zrozumieć że zachował się jak prostak z tym postinorem. Dla mnie byłbyś stanowczo skreślony.. bo taki tekst znaczy że jesteś frajerem... Kobieta w takiej sytuacji potrzebuje wsparcia a nie prostackich tekstów że chce wrobić w dziecko. Na pewno nie chce. Nie chce żeby mały człowieczek odziedziczył po tobie złe geny 🖐️

To ja nie rozumiem o co chodzi, jak ona w koncu przyjela te tabletki? - spóźniła się mniej niż 12 h, ale mimo to nie wzięła już zapomnianej tablekti, dopiero następnego dnia jak zwykle - spóźniła się więcej niż 12 h, pominiętej tabletki nie wzięła już w ogóle, a następna o zwykłej porze? No bo też brałam yasmin i w przypadku pominięcia bierzesz pominiętą jak tylko sobie o niej przypomnisz, nawet jeśli masz ją wziąć następnego dnia z kolejną. Ja to w ogóle jestem udana, bo kiedyś biorąc regulon, że zapomniałam o tabletce dowiedziałam się dopiero pod koniec listka jak mi została jedna tabletka :D na sczęście matką nie zostałam, a facet o nic nikczemnego mnie nie podejrzewał :P

edyt bu - no jak to ;);) przecież "podświadomie" chciałaś wrobić twojego mena w dziecko ;) hehe.

Gość wredniak_bis
widać nie przeczytałaś dokładnie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3870107 po takiej lekturze można się spodziewać najgorszego, i nie jest to robienie z sieie męczennika. Jakaś uczciwość obowiązuje, nieprawdaż ???

Az nie moge uwierzyc w to co wy tu piszecie :O Ja jestem jak najbardziej obronczynia praw kobiet ale w tej sytuacji to ewidentnie ONA ponosi wine za powstale zamieszanie :O Kurde decyzja o dziecku to jedna z najwazniejszych i najbardziej brzemiennych w kosekwencje decyzji a ona ot tak sobie na lajcie zapomniala tabletki?!?!?! Nosz kurwa, to jakas nieodpowiedzialna frajerka ! Wstyd mi za takie kobiety, naprawde. On zachwoal sie dosc trzezwo i rozsadnie i zaproponowal pratyczne rozwiazanie. I nie przytaczajcie mi tu jakis pierdol w stylu \' a jak zajdzie i tak to aborcje tez zaproponuje?\' bo postinor to nie aborcja, przynajmniej dla wiekszosci osob. A jesli uwazasz inaczej to podyskutujmy o tym kiedy indziej bo to osobny temat. Rozumiem ze mogla sie wkurzyc bo postinor to naprawde bomba hormonalna i jest bardzo szkodliwy. Ale cholera o ile on nie jest lekarzem to chyba mozna mu wybaczyc ze tego nie wie, co? Dziewczyna mogla mu na spokojnie wytlumaczyc ze to rozwiazenie jej nie odpowiada a nei zachwoywac sie jak furiatka :O W tej sytacji wyjatkowo jestem po stronie faceta bo nienawidze nieodpowiedzialnych wariatek :O

Gość przeciez sie nic nie stalo
...jesli nie wziela jednej tabletki to na pewno z tego powodu nie zajdzie w ciaze, i postinor jest niepotrzebny. Wystarczy ze wezmie ja najpozniej do 12 godz po zwyklym czasie przyjmowania i tez bedzie ok. Nawet zapomnienie 2 to nie jest jakas straszna tragedia. A moze ona po prostu chce zebys ty jej zrobil to dziecko???