Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfgnfsgmsgsf

jolie czy alba?

Polecane posty

Gość bfgnfsgmsgsf

o gustach sie nie dyskutuje ;) ale ktora waszym zdaniem jest ladniejsza?

Gość angelinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tylko ona jest boska

Gość margerira
moim zdaniem alba

Gość jolie to klasa
sama w sobie...mam podobna koleznke do niej.ludzie ogladaja sie za nia na ulicy, ale to straszna zimna suka.

Gość konwaljjjjaaaaaa
TAK WAS CZYTAM I CHCIALAM COS CIEKAWEGO W TEJ ANGELINIE ZOBACZYC A NIE MOGE o sorry za capl lock :D mi się bardziej podoba Alba pozatym jest mlodsza :D i angelinka ma troche te usta za duze i ladniej jej zdecydowanie w ciemnych wlosach (angelinie)

Gość obydwie są przeciętne
to sa laski które sie podobaja innym laskom, faetom niekoniecznie, po prostu przeciętne, choc jesli już to wskazałbym na Albę (jak ma dobry dzień) to ma byc piekność? http://www.alleba.com/blog/wp-content/photos/angelina_jolie.jpg chyba z tych wykreowanych przez media, tak długo powtarzano że "jest piękna" aż różne głupie kucharki w to uwierzyły

Gość asiasiasiafretka
Angelina to klasyka ;D ale jest piękna tylko po retuszu ;( więc zdecydowanie Alba

Gość cudenkoooo
jolie to przypomina taką żabę troche wylupiaste oczy i wielkie wary

Gość ..zdecydowanie
Alba

Gość alba jest piękna
jolie jest okropna i te wary obciągary :-o

Gość pati09090909
Alba zdecydowanie

Gość zadna z nich
nie rozumiem zbiorowej histerii jedna wyglad jak wychudzony babochlop, jak widze jej kosciste cialo pokryte skora, to mi niedobrze a druga jak spuchnieta pszczola, mam na mysli jej cielece oczy , uwazam, ze naprawde piekna jest megan fox... nicole kidman, kate beckinsale...

zadna z nich nie rozumiem zbiorowej histerii jedna wyglad jak wychudzony babochlop, jak widze jej kosciste cialo pokryte skora, to mi niedobrze a druga jak spuchnieta pszczola, mam na mysli jej cielece oczy , uwazam, ze naprawde piekna jest megan fox... nicole kidman, kate beckinsale... Masz gust :O Lepiej się już nie wypowiadaj.

rozumiem, że Jolie może się komuś podobać (choć ja uważam, że jej uroda jest oryginalna, ale najpiękniejszą na świecie bym jej nie nazwała), ale Alba? przecież to taka przeciętniara, czemu ludzie się nią zachwycają? po ulicach chodzi tysiące dziewczyn podobnych do niej, a nawet ładniejszych

Gość bede sie wypowiadac
bo mi podobaja sie kobiety, prawdziwe, z klasa angelina i klasa? no moze keidys raz ze zeswirowala:| to przy tym zrobila ze sowjego ciala syf kiedys podobala mi si jej figura, ale nie sciskajcie mi kitu, ze podobaja wam sie jej zylaste nogi, jak patyki, przerysowana przy tym wsytskim czaszka i kosciste ramiona skora marszczaca sie na plecach...to naprawde obrzydliwe... nie widze w tym zadnego seksu...byla zona brada jest o niebo lepsza, cociaz nigdy nie uwazalam jej za pieknosc ale ma w sobie to cos, co angelina juz dawno stracila