Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EDYTAAAA SIE PYTAAAA

PROSZE O WASZE OPINIE

Polecane posty

Wczoraj podczas seksu, troche wypilam i sama zaproponowalam swojemu facetowi ze popieszcze ustami chwile jego penis. Oczywiscie sie ucieszyl a wczesniej nigdy nie bylo u nas seksu oralnego a wczoraj to byl dopiero nasz 6 stosunek. Pozniej mu mowie teraz ty mi zrob minete chociaz chwile, a on sie speszyl i zaczal sie wymigiwac ze nie tera,z nie dzis ze kiedy indziej mi zrobi a jak dalej go prosilam to wstal i zaczal sie ubierac . Nie wiem teraz jak o tym z nim pogadac ??? Tak dziwnie po tym wczoraj sie zrobilo . Jak myslicie czy zareagowal tak bo nigdy wczesniej zadnej kobiecie nie robil minety ? Jesli chodzi o higiene to ze mna wszystko w porzadku

Gość eadkdkd
No niestety to może znaczyć, że nie ma ochoty na tego rodzaju seks. To że jesteś czysta, to jeszcze nie znaczy, ze facet ma ochotę umoczyć twarz w twoich wydzielinach.

Gość no to dałas EDYTKAAAA

nie wyobrażam sobie takiej sytuacji,Zawsze pierwszy robił mi chłopak a ja w ramach podzięki też.Chybabym juz go nie znała to co on zrobił to obrzydliwe i wstrętne

Gość kolezanka mojej kolezanki
pewnie nie wiedzial jaks ie za to zabrac;d

ja bym takiego pogonla. na loda to pierwszy, a jak dziewczynie zrobic to nie. co to za filozofia minetke zrobic?

Gość może nie umie
Możliwe że jeszcze nigdy tego nie robił, lub nie kręcą go tego typu gierki

On chyba jest prawiczkiem i tylko z tobą zaczął Ile ma lat? Chyba nie wie że dużo kobiet dochodzi do orgazmu tylko podczas minetki i to jest podstawa żeby facet czuł się spełniony

zielony w tym punkcie jest.... moze nigdy mu nawet nie przyszlo na mysl ze moze costakiego zrobic.... niemniej nie bralbym tego tak bardzo osobiscie do siebie .... bo napewno ten \"odruch\" mialby w stosunku do kazdej kobiety w takiej sytuacji a nie talko do Ciebie.....

dużo początkujących facetów wiedzę czerpie od "doświadczonych " kolegów i pewno mu obrzydzili że ona jak robi laskę to ma niesamowity orgazm więc był zaskoczony taka propozycja

widac po nim ze wiekszego doswiadczenia to on nie ma podczas pierwszego razu nie mogl trafic a swiecilo sie swiatlo o zakladanie prezerwatywy mnie prosil i tak jest do dzis ze ja mu ja zakladam mi to nie przeszkadza ze on niezbyt jest doswiadczony :-) ale jak sie ubral to zostal jeszcze ze mna i mnie przytulal to nie jest tak ze ubral sie i wyszedl a z ta mineta to chyba sie za bardzo speszyl

Musicie razem usiąść i porozmawiać o tym co się stało. Niech ci spróbuje wytłumaczyć swoją reakcję. Postaraj się go zrozumieć, a on ciebie. Porozmawiajcie o tym co lubicie, a co nie . Trzeba szanować gusta innej osoby.

no tak jak ma się żółtodzioby do seksu ,to możesz tylko popaść w nerwicę seksualną ,bo chyba poczułaś sie jak dziwka która chce nie wiadomo czego

bez przesady nie poczulam sie jak dziwka tylko zdziwila mnie jego reakcja

w układach damsko-męskich jest tak że facet podniecony powinien mieć orgazm z wytryskiem ,a kobieta jak ma ochotę na orgazm to trzeba ją się zapytać w jaki sposób i robić tak aż powie ze już dość.Czasami kobieta nie chce orgazmu i też jest OK

jakis ! ........ a ta sie urodziles mistrzem swiata w tych sprawach .. nie rozsmieszaj mnie ..... jak sie ma zoltodzioba za faceta to mozna go wyksztalcic zeby byl dobrym w te klocki.... wszystko ma swoje plusy .... nie wszystkim pania musi byc potrzebny facet ktory sie przelizal przez 100 cipek z wlasnego materialu tez mozna cos ulepic tylko troche cierpliwosci i wyrozumialosci trzeba i juz sie ma swoj \"skarb\"...... ale rozumie oczywiscie ze lepiej wejsc na gotowe ..... leniuchu jeden..... i do tego zarozumialy chwalipieto.....

do autorki..... czy to rzeczywiscie jest tak ze zostawilabys faceta z powodu tego ze teraz nie robi Ci minety ? na tym swiat nie stoi.... to nie jest najwazniejsze ..... nie rob mu loda .... a jak spyta dlaczego to powiedz ze podzielasz jego zdanie ..... zobaczysz jak szybko sie steskni i zmieni poglady .... wszyscy ludzie sie stale rozwijaja.... jedni szybciej inni wolniej ...to ze sie wycofal nie swiadczy o tym ze za pare miesiecy nie moze bycinaczej..... czytalas tutaj moze topiki o kobietach ktore sie do loda przelamaly po 30-stce lub pozniej ? bylo ich mnostwo.... a niektore nigdy sie nie przelamia ..... czy to znaczy ze mezowie maja je za to kopnac w d..... ? zastanowcie sie co wy piszecie .....

nie dziwie sie ze nie komentujesz .... bo cokolwiek bys nie napisal poza przyznaniem mi racji byloby samokompromitujace.....

bardo inteligentnie piszesz a ja szanuję ludzi inteligentnych wychodzę z założenia że lepiej z mądrym stracić niż z głupim zyskać.

ja taką zasadę piastuję: nigdy nie zadawaj pytań na które Ty byś nie odpowiedziała. z seksem jest podobnie - po licha się zgadzał na pieszczoty penisa skoro wiedział, że nie będzie mógł, chciał, umiał itd się odwdzięczyć?

umawialismy sie na dzis ale mowi ze jest zmeczony boje sie ze on jakos zle mnie odebral ostatniej nocy jak tu teraz z nim pogadac ??? moze powiem mu ze poprostu sobie wiecej wypilam i jakos tak wyszlo z tym lodem i ze chcialam ta minete ale narazie nie musimy uprawiac seksu oralnego

nastepna madrala.... a co mila wstac i wyjsc przed wszystkim czy w trakcie orala .... chyba sama w to nie wierzysz co czytasz.... a moze myslisz ze przed wejsciem do lozka podpisyqali umowe okreslajaca zakres pieszczot i facet mogl jej nie podpisac ??? :o ja mysle ze osoba wychodzaca z inicjatywa wyprobowania czegos innego powinna sie liczyc z tym ze konsekwencja tego moze byc nie po jej mysli ... ale jak juz pisalem ... to nie koniec swiata ..... tylko trzeba troche cierpliwosci i wyrozumialosci.....

ja bym sie nie tlumaczyl tymbardziej stanem upojenia...na to powinien juz sam wpasc...... niektorym sytuacja trzeba dac spokoj a one same sie wyjasnia..... a koles sie pewno wstydzi ze tak zareagowal..... ale i tak powinien do ciebie przyjsc zeby wszystko sie znormalizowalo ..... moze jesli to dla Ciebie nie jest zbyt wiele nacisnij go , osmiel do spotkania w jakis sposob? jezeli myslisz ze jest tego wart ?

Gość Hermek
Może trochę nie na temat.Jestem z NIĄ od roku,jest dość oziębła na początku.Co najmniej godzinę rozgrzewam JĄ aby doszło do pełnego kontaktu.To zbyt długo i jestem tym trochę zmęczony bo potem kochamy się jeszcze godzinę.Jest bardzo fajnie ale te przygotowania są za długie.próbowałem dać JEJ krople Love Drops,Hiszp.Muchę ale to na nic się zdaje.Może któraś z pań podpowie mi jakich kropli użyć aby rozgrzać moją Panią w pięć -dziesięć minut ,mielibyśmy więcej czasu na obopólną radochę.Dziękuję za podpowiedż.

jest takim typem kobiety że idzie jej powoli i nic nie poradzisz .Będzie szybciej gdy się wypości z tydzień bez seksu (masturbacja to też seks) Będzie trochę szybciej .

Gość a laska mi nie chce loda robić
normalnie dzisiaj powiedział mi że to takie nieeleganckie czujecie ?