Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najlepsza jaka miałam

Świetna odżywka!

Polecane posty

Wiele dziewczyn pyta o dobre odżywki nawilżające, ja sama kiedyś miałam bardzo przesuszone włosy od codziennego prostowania i częstego farbowania. Miesiąc temu kupiłam odżywkę kallosa mleczna i jestem zachwycona! Moje włosy się zregenerowały i są idealnie nawilżone, mają ładny połysk a to dzięki tej odżywce http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=9547 Kosztuje grosze a działa cuda! Polecam

Gość papatrycjaa
tez ja mam i jest super, zwlasza do rozdwojonych koncowek i lamliwych wlosow. Ja kupuje na allegro, wychodzi taniej niz u fryzjera

Gość kathreinnn
Ja mam taniej z salonów fryzjerskich i chyba musze kupić to mleczko. Już chyba 1000 razy czytałam, że jest świetna :P ja mam straszne włosy.. i jeżeli ( tak czytałam) pomaga na wyprostowanie włosów to musze ją mieć!! Mam nadzieje, że coś zdziała bo np. Placenta nic mi nie dała, a też taka świetna podobno

Najlepiej kup na próbę tą w małym pudełeczku 250ml za ok 7zł :-) jak Ci nie spasuje to nie będziesz dużo stratna. Placenty też używam i fajna jest ale zapach mi nie odpowiada i zniechęca do używania :-D