Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxbebexxx

dochodzę w 15-20 min. /

Polecane posty

Gość xxxbebexxx

Dochodzę w 15-20 min to według mnie długo ;/ jak czytałam inne fora to dziewczyny nawet w 2 min dochodzą ;/ Sposób który mnie najbardziej podnieca to prysznic mmm ten strumień wody :D wiecie o co chodzi ;p no ale rodzice na mnie już są źli że tak sługo przesiaduję w łazience a ja się już chyba uzależniłam i muszę to robić ;p może znacie jakieś fajne sposoby które pomogą mi szybko dojść ? Pomóżcie ;)

Gość miner654
bo ja chodze od rana w kolko i zamierzam tak chodzic jeszcze do tlustego czwartku

Gość guumisss
bo ja strumien wody o cisnieniu 20 atmosfer skierowuje w sam srodek swojej pupci i tym sposobem pozbywam sie nadmiaru winogron tudziez zwanych rodzynkami, ale o jaki tobie chodzi strumien wody tego nie wiem

Gość xxxbebexxx
chodzi o prysznicową masturbację .... No ale widzę że nikt mojego tematu nie traktuje na poważnie ;/ Ale jeśli znajdzie się ktoś taki kto mi będzie potrafił pomóc to nich napisze coś na temat.. z góry dzięki ;]

Gość zdająca22
ja dochodzę tylko i wyłącznie przez odbyt.Z tym ze jest to orgazm pochwowy niewiem jak to jest mozliwe