Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maałaa mi

stosunek przerywany !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość maałaa mi

witam tak się zaczełam ostatnio zastanawiać czy te wszystkie opinie dotyczące tego, że stosunek przerywany jest bardzo zawodny są słuszne. My po odstawieniu przeze mnie tabsów, i przed ozpoczęciem ich łykania zawsze stosowalismy i stosujemy dalej stosunek przerywany, już ponad 2 lata i jeszcze nigdy mi się @ nie spóźniał.... hmm.... a może coś z nami jest nie tak???? P.S. liczymy się z ewentualną ciążą, więc proszę oszczędźcie sobie komentarzy typu : nie jesteśmy odpowidzialni, jesteśmy głupi itp. Mamy swoje lata 25 i 27 i świadomie decydujemy się na stos. przerywany :) pozdrawiam i czekam na opinie

Gość upupupupupuppapapa
podnoszę skąd więc te wpadki, hę.. ja też caaaaaaaaaaaały czas na przerywanym :)

Hmm...dobre pytanie... ale chyba nie znam na nie odpowiedzi:-) W zasadzie nawet jak sie wogóle nie zabezpiecza i kocha się w dni płodne to jest tylko 40 % szansy że się zajdzie w ciąże... ciekawe... Ja próbowałam namówić mojego chłopaka na ten typ \"zabezpieczenia\" ale tylko w dni niepłodne ( w płodne oczywiście prezerwatywa)... ale on się boi i nic z tego... a ja tak bardzo nienawidze gumek :-/

hejka musze powiedziec ze sie tak kocham z moim chlopakiem ale jeszcze nie zaszlam nigdy w ciaze :) pfuu... mysle ze to duzo zalezy od chlopaka moze np za pozno wyciagnac i po wszystkiem:( ale mysle ze jak wie :)) nie raczej czuje ze dochodzi wiec nie powinno byc dzidzi :) ale roznie to bywa i sprawa indiwidualna ,musze powiedziec ze mezczyzni na tego typu kochanie sa bardzo uczuleni :)) boja sie poporostu

ahi zapomnialam :)) ja tak caly czas na przerywanym lece i nic niegdy nie bylo zadnej dzidzi itp :)) wiec sama sobie dziwie z kad te wpadki :?

Gość maałaa mi
My stosujemy przerywany zawsze..a w dni płodne kochamy się praktycznie codziennie :) gumek nie lubię, ani ja, ani on. Globułki się pienią - fuuuuj, a tabletki odstawiałam :) zdaję sobie oczywiście sprawę, że to żadne zabezpieczenie, ale jeszcze rodzicami nie jesteśmy i jak narazie się na to nie zapowiada, ale oczywiście ewentualna ciąża nie byłaby dla nas zaskoczeniem, więc się nie stresujemy... w kwesti tego, że dla faceta takie ciągłe kontrolowanie się jest stresujące i nie ma przyjemności z seksu, to mój kochany chyba jest wyjątkiem .... w ogóle tego tak nie odczuwa, nie raz o tym rozmawialiśmy i jeszcze nigdy nas nie "zawiódł" :) :)

Gość pomyslalalala
pomyslałas ze po prosty któres z was jest bezpłodne?

Gość maałaa mi
heh... :) :) mój się na całe szczęście nie boi

Gość maałaa mi
kobieto, od razu bezpłodne :) nie popadajmy w paranoję....masa moich znajomych kocha i kochało sie w ten sposób, bez żadnej wpadki, jak się świadomie zdecydowali na dziecko - udało im się za pierwszym razem .... poza tym , dregilarnie chodzę do ginekologa, po zakończeniu antykoncepcji hormonalnej mialam komplet badań, monitorowany cykl, żebby sprawdzić czy jajeczkuję i hormony nie robiły spustoszenia w moim organiżmie, nigdy nie mialam żadnej infekcji, ani żadnych problemów. p.s. mam super lekarza :)