Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzoskwa

Czy jest szansa?

Polecane posty

Gość brzoskwa

Czesc dziewczyny, staramy sie z mezem o bobasa. Okres zaczął mi się 8 stycznia i trwał do 13, 15 zaczęły się płodne dni i kochaliśmy się w tych dniach po 2, 3 razy do dzis tj 18, niestety dziś mąż wyjechał w delegacje do niemiec i starania trzeba było zakończyć, powiedzcie czy mamy jakas sznase ba ciążę:(

Gość Pyta sie ona
Ponoc im czesniej sie kochasz tym oslabiaja sie plemniki,szanse sa zawsze jak jestescie zdrowi ,trzeba byc cierpliwym

Gość cr7
Hmmm.....jak na moję oko, to owulację powinnaś mieć ok. 22 stycznia, więc dni płodne teoretycznie zaczynają się dzisiaj - jutro, ( jeżeli masz regularne miesiączki), skąd pomysł, że dni płodne miałaś od 15 ?????????????????? c chyba, że masz krótkie cykle - tak 23 dni, to może się Wam udało, ale pamiętaj, że częste stosunki dają małe szanse na bobasa - plemniki potrzebują od 24 do 72 h, aby dojrzeć i być zdolne do zapłodnienia, dlatego najlepiej jest kochać się co 2-3 dni... powodzenia w starankach

Gość cr7
aha ...największe sznase na zapłodnienia są między 12, a 15 dniem cyklu ( przy cyklach regularnych 28-29 dni), pierwszy dzień cyklu, to pierwszy dzień miesiączki, więc sobie policz :) i wtedy celujcie. Tak jak wcześniej napisałam - 2 - 3 dni bez seksu, nie tylko zwiększy na niego smaczek, ale też istotnie zwiększy prawdopodobieństwo zapłodnienia - plemniki są wtedy "silniejsze".

Gość brzoskwa
cr 2 mam niereguralne cykle i tak wyliczyla mi moja gin ze od 15