kociczkaa 0 Napisano Styczeń 18, 2009 jestem chora, biorę antybiotyk o nazwie klacid, zażywam tabletki anty, kochałam sie z facetem, nie ma możliwości zajścia w ciąże,prawda ? antybiotyk nie osłabi działania tabletki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupupiu Napisano Styczeń 18, 2009 antybiotyk moze oslabic.dlatego dostajac od lekarzA ANTYBIOTYK powinnas go poinformowac ze bierzesz anty i on ci wtedy mowi czy masz sie zabezpieczac dodatkowo czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociczkaa 0 Napisano Styczeń 18, 2009 problem w tym,że ja nie bylam u lekarza,nie rozmawiałam z nim o tym. fakt faktem kochałam się ze swoim chłopakiem, niczym innym się nie zabezpieczając, nie ma szans na wpadke ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kociczkaa 0 Napisano Styczeń 18, 2009 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdfdfd Napisano Styczeń 19, 2009 osłabi, a jak nie wierzysz to znajdz sobie na internecie liste antybiotykow ktor osłabiaja dziłanie tabletek antykoncepcyjnych lub tez zadzwon do producenta :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach