Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzens

Samotne kobiety 35+ ze śląska

Polecane posty

hej, już jestem:) ja 6:30 powinnam juz byc na nogach ale notorycznie zasypiam:( teraz tez juz zasypiam, za długo wczoraj siedziałam:) co u Was słychać? jak minał dzień?

Witaj! Ja jestem pod tym względem ( wstawania ) w o tyle dobrej sytuacji że ... właściwie nie muszę tego robić. Niby sam ustaliłem godzinę rozpoczęcia pracy :-). do tego czy przyjdę do niej na 7 czy na 8 to nie ma znaczenia.... :-) To jedynie mi się wydaje że jak wcześniej zacznę to i wcześniej skończę ;-). Po prostu siła przyzwyczajenia. A dzień minął całkiem fajnie może dla tego że nie było niespodzianek. do tego na sobotę montowana jest jakaś mała impreza :-).

Gość Jola.....
Dobry wieczór :) Ja też zdecydowanie wolę dni bez niespodzianek, jest spokojniej. Dzisiaj dostałam kosztorys na naprawę samochodu, 3260zł !!! Oddadzą mi go w piątek. Ach, szkoda gadać. Marzenko, z przyjemnością spotkam się z Tobą na kawce:)

Jolu - naprawa za 3260 zł to musi być naprawdę coś poważnego - może spróbuj poprosić o wycenę również jakiś inny niezależny serwis. Możliwe że próbują Cię po prostu naciągnąć.

Gość Jola.....
Prawda, że to poważna kwota? Mój samochód jest wart 20 tyś. Wiem, że trochę się nazbierało tych usterek, które spowodowały poważniejsze kłopoty ale byłam przygotowana na 1000zł. góra. Masz rację muszę jeszcze gdzieś go zawieźć. No ale już nie piszę na tematy motoryzacyjne bo mnie gospodyni pogoni :)

- a ja znów plącze sie po topiku w samym środku nocy ;-) ...jednak obiecuję nie trzaskać klawiszami przy pisaniu posta oraz nie wypić całej kawy z ekspresu. Miłego dnia!

Gość edek100
Jola-jestem mechanikiem i mam też audi warte 20000zł. Gdy samochód nie miał stłuczki,to musiałbym wymienić silnik,skrzynie i całe zawieszenie przednie,żeby ta naprawa tyle kosztowała "chyba,że cię w serwisie autoryzowanym naciągają" pozdrowienia