Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takbaaardzo.....

tak bardzo kocham byłego

Polecane posty

Gość takbaaardzo.....

i nie umiem zapomniec tych wspolnych lat......placze wciaz,pomozcie, nie umiem juz zyc

Gość takbaaardzo.....
chyba jestem zbyt wielkim tchorzem...czy sa szanse by on powrocil?

Gość takbaaardzo.....
czy jest tutaj ktos w pdobnej sytuacji?

Gość takbaaardzo.....
zawsze szczery dzieki za pocieszenie i uswiadomienie mnie ale w moim cierpieniu nie pomagasz, wiesz?

Gość zawsze szczery ale ty niemiły
jesteś..

ja byłem i myślałem , że świat się skończył. Spotkałem potem po 10 latach i byłem jej tak wdzięczny , że mnie kopła w dupsko, że weź.... Przytyła i tak zbrzydła i miała 2 dzieci koło siebie w wózku i w brzuchu.

Gość takbaaardzo.....
dlaczego tak sie dzieje ze czlowiek ktory wyrzadzil mi tyle zlego wciaz jest na pierwszym miejscu w moim sercu i wciaz go kocham? ponad wszystkich i wszystko...

Gość takbaaardzo.....
zawsze szczery niestety nie trafiles- nie jestem durna a jesli chcesz sie na kims wyzyc to idz pod budke z piwem i tam zaczepiaj ludzi na swoim poziomie...

Gość takbaaardzo.....
dziekuje wiec za Twe rady... czy jest moze ktos kto ma podobnie jak ja?

Gość takbaaardzo.....
nie sadze by mial prawo moje uczucie nazywac durnota...nie- nie bedzie mi lepiej...chce sie dowiedziec po prostu jak sobie radza inni ktorzy sa w podobnej sytuacji... a Tobie moj drogi juz podziekowalam za rady

Gość takbaaardzo.....
niestety widze ze nie ma tu nikogo kto ma podobny problem...tylko jakies hieny ktore myla rzeczywstosc ze swiatem internetu...

Gość takbaaardzo.....
moze ty zmyskaj czlowieku bez zycia:)

Gość takbaaardzo.....
on mnie zostawil dla innej ale wina lezy po obu stronach...po prostu złą dziewczyna bylam a teraz gdy wszystko zrozumialam to chyba juz niestety zbyt pozno bo on mowi ze juz w nas nie wierzy

a to głupi , że cie zostawił, ze złą dziewczynką zawsze weselej, wróci do ciebie, bo zanudzi się z tamtą na śmierć i zapragnie szaleństw i emocji.

Gość takbaaardzo.....
dziekin za slowa otuchy....ale jesli mowi ze juz nie wierzy to sa marne szanse by wrocil....

Gość gfdhsh
skoro był z toba to znaczy, ze jest w tobie cos co go pociaga:) wiec jest szansa,że wróci ale napewno chcesz własnie do niego?? przeciez jest tylu cudownych facetów na swiecie...i podobno najlepszym lekarstwem na stara miłość jest nowa, wiec zycze powodzenia w poszukiwaniach:)

Gość takbaaardzo.....
bylismy bardzo dlugo razem i wiem ze on jest tym jedynym...no niestety moje zachowanie czesto nie wyrazalo milosci do niego wiec tymbardziej mi przykro... stracilam go juz pol roku temu i nadal nie ma dnia bym nie myslala, bym nie plakala... inni dla mnie nie istnieja