Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliwka w kompot

JAKI WÓZEK DLA MAŁEGO DZIECKA??????????

Polecane posty

Gość agatka888
na pewno dla takiego ktore juz siedzi i raczej na lato, nie na zime

Gość śliwka w kompot
macie jakieś propozycje?

Gość puk puk puk
nie ma droższych????????za tanie wybieracie:o

Gość mamulka ***
do autorki: z własnego doswiadczenia wiem ze nie warto kupowac tak drogiego wozka!są fajne w nizszej cenie i rownie ładne!ja mam nauczke :(

Gość puk puk puk
mamulka-------------to są wirtualne zakupy;) chociaż tutaj można kupić to na co cie na żywo nie stać:D i podyskutować o zaletach czegoś czego sie nie kupi:D prędzej by mi ręka uschła niz bym wózek za 4000 kupiła:opo co? na rok zycia dziecka?zakładając ,że sie sprawdzi a dziecko będzie w wózku chciało siedzieć

Gość mlaskmlask.
no najlepsze są zakupy myszką na allegro;) Tutaj każdy temat wózka to właśnie takie wirtualne marzenia:) Ale jakos na ulicach potem takich wózków nie widać, mimo że mieszkam w wiekszym miescie;)

Gość mamunka***
puk puk puk--------No chyba masz rację :P ja tez bym nie dała tyle ja dałam 1500 i do dzis załuje ale człowiek uczy sie na swoich błędach :)

Gość bawmy sie sezamkuuuu...
tu żadnej nie stac nawet na taki wózek za 1500 tys, tylko to jest takie popłynięcie w marzenia.... wiecie, przez chwile jestes kimś innym...;) Ta laska juz wczoraj taki temat zakładała a przynajmniej sie udzielała zdrowo i też takie ceny sypała, widać jeszcze za mało pomarzyła;)

Gość mamulka***
no 1500 to jest duzo za wozek tak jak mowie ale jest chyba roznica miedzy 1500 a 4 tys??1500 chyba bardziej realne marzenie hehe niz 4 tys :D

Gość poppo
a niby czemu uważacie, ze dziewczyna nie może sobie pozwolić na taki wózek? Każdy sądzi po sobie. Nie uważacie, że to trochę bez sensu zakładać wątek żeby zrobić \"wrażenie\" na ludziach, których się na oczy nie widziało? Skoro pyta, to znaczy, że chce kupić. Trochę się orientowałam w temacie wózków, kiedy sama kupowałam, więc wiem mniej więciej ile co kosztuje. W moim mieście są dwa takie parki, gdzie rzadko widuje się ludzi z innymi wózkami niż mutsy, quinny, concord, czy emmaljunga. A w tym wypadku ceny nie schodzą poniżej 3 tys. za zestaw. Skoro kogoś stać na dobry wózek za większe pieniądze (a swoją drogą 3-4 tys. to dla niektórych wcale nie są \"większe\" pieniądze), to niby dlaczego ma kupować coś za tysiąc?

Gość filiżanka porcelanowa.
a te dwa parki to jakieś stowarzyszenie wózków markowych?;) swoją drogą zadziwiające, podbiegasz do każdego wózka i spisujesz marke? Czy tak poprostu znasz wszystkie modele na pmaięć?? Takie tematy to jest własnie chęć zaszpanowania i dowartościowania sie, bo jak kogos naprawde stac na wózek za 4000 nie zakłada z tego powodu tematu na forum.

Gość poppo
kobieto, pomysl - kto komu tu chce szpanować??? Przecież ludzie tu się nie znają wzajemnie. Rozumiem, że można mieć potrzebę zaszpanowania (o matko, co za słowo) ludziom, których się zna, ale obcym??? Nie, nie podchodzę do każdego wózka. Kiedy sama kupowałam, byłam dwa razy w sklepie i przymierzałam się do różnych wózków. Większość ma tak charakterystyczną budowę, że od razu widać, co jedzie.

Gość buzzzka
Nie rozumiem skąd pogląd, że ludzi nie stać na tak drogie wózki? W takim razie można powiedzieć, że ludzi nie stać na wybudowanie nowego domu, na luksusowy samochód, a dobrze wiemy, że domów buduje się coraz więcej, a na ulicach można spotkać coraz więcej luksusowych, drogich aut. Prawie 4 tys. za wózek, to przegięcie ale 1.500-2 tys. to raczej normalna cena za porządny wózek. Takie są realia. Ja mam Quinny Buzz, z którego swego czasu byłam zadowolona. http://www.allegro.pl/item522849632_quinny_buzz_4_2008_gondola_gratisy_bubumarket.html

Gość filiżanka porcelanowa.
dziewczyno a czy ty od dzis na kaffe jestes?

Gość dylematy wozkowe
A mi sie wydaje, ze jak kogos stac na wozek za 4 tysie to niech sobie go kupi i calej reszcie nic do tego. Ja zamierzam kupic wozek 3 funkcyjny (gondola, spacerowka, fotelik) za 1000 zl, pelno takich na allegro, ale przynajmniej nie bede sobie pluc w brode gdy gondola okaze sie za mala, spacerowka niepraktyczna, bo wtedy lekka reka i bez wyrzutow sumienia wydam 500 zl na nowa, wypasiona spacerowke. Mimo, ze stac mnie na wozek za 4 tys to wole ta kase wydac na cos bardziej praktycznego i cieszacego dziecko, bo z wozka wiadomo, predzej czy pozniej wyrosnie :)

Gość poppo
otóż to - co mnie obchodzi, za ile kto kupuje wózek? Jak go stać i mu się podoba, to co mnie do tego? Tak samo, jak nic mi do tego, dlaczego moja sąsiadka jeździ lexusem a nie np clio :-) Podejrzewam, że nikomu nie chce "zaszpanować", to po prostu lepszy i wygodniejszy samochód. A że kosztuje znaaaaaaaacznie więcej? No cóż, stać ją, więc może sobie pozwolić na komfort. Jak komuś pasuje wózek za 4 tys. i nie ma finansowego problemu żeby go kupić, to co komu do tego?

Gość gość
AAs1O15QPzl4RI87v3w8c0ev