Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alin-ka

mój mąż

Polecane posty

Gość alin-ka
A z czego bede zyla? A co rodzina powie? Drugi maz i znowu nieudane wszystko Nie chce skonczyc samotnie

Gość mysliciel42
czy ty masz szacunek do samej siebie? jak mozesz zniesc takie ponizenie a ta twoja rodzina to czysta patologia..czy tego nie wdzisz...co chcesz utrzymywac? czy warto?

Gość mamućka
rodziną nie przejmuj sie,a jesli chodzi o kase to znajdziesz sobie prace

Gość mysliciel42
rozuiem masz chyba ponad 40 lat, ale moim zdaniem powinnas poszukac innego faceta, a co rodzina powie to olej to. Liczy sie twoje..szczescie a nie co rodzina powie. a ze jestes nieszczesliwa to fakt i powinnas to zmienic..masz tylko jedno zycie i nie marnuj tego dla innych tylko zadbaj o siebie

Gość alin-ka
Czasem patrzec na niego nie moge ale jest i utrzymuje tą rodzine zarabia Według sąsiadow nic sie nie dzieje Na zewnatrz dobra rodzina i tak ma pozostac On kiedys chcial odejsc wtedy co sobie zyly podcinalam ale wybilam mu z glowy te pomysly z odejsciem a on nie wie ze to bylo na niby Teraz tylko sie konspiruje ale o odejsciu nie mowi bo go mastraszyli ze to przez niego

Gość mysliciel42
twoj facet nie kocha cie..nie oszukuj sie...pozwol mu odejsc ale tak zeby zadbal o twoje i jego dzieci i pomogl ci ekonomicznie na starcie, to w koncu jego wina ze nie masz pieniedzy

Gość mysliciel42
al-nka mowie ci !moja Mama zrobila tak i nikt tego nie zalowal...wszystkim wyszlo na dobre i bylismy pozniej wszyscy o wiele szczesliwsi

Gość alin-ka
Pewnie ze jego wina A teraz pracy nie znajde z On kiedys mi znajdował prace ale to bylo takie g... zmywanie w mc donaldzie i tym podobne A przeciez konczylam liceum metalowe A on mi takie prace wynajdywal i mowil ze dla mnie innej nie ma Sam pan wielki jezdzi w firmie samochodem i byczy sie

Gość mamućka
skoro już raz probował odejść to albo zrobi to jeszcze raz albo będzie okłamywał Cie,a Ty będziesz udawała,ze wszystko jest ok.No bo przecież co ludzie powiedzą ..... dziewczyno Ty chyba nie masz jaj

Gość alin-ka
Nie mam jaj ale on tez nie ma bo sie wystraszyl tego mojego samobojstwa Nienawidze go

Gość pewnie dla tej drugiej
on wcale nie jest brzydki i na dodatek mozna z nim o czymś porozmawiać albo to prowokacja albo autorka jest wyjątkowo tępym szmaciskiem. facet miał pewnie harować w pocie czoła i robić za żywy bankomat (a że rzekomo brzydki jak noc to jaka inna by go chciała) żałosne

Gość alin-ka
moge wstawic jego zdjecie to zobaczycie czy nie jest brzydki

Gość mysliciel42
sytuacja twoja jest nie do pozazdroszczenia ale nie bez wyjscia a smobojstwo to najgorsze wyjscie dla ciebie i dla dzieci..poczekaj troche iszukaj innego wyjscia...np. nowy facet,praca...cos musisz wymyslec bo tak dluzej nie mozesz zyc

Gość mamućka
a ja mam jaja :) dlatego dzisiaj jestem szczęsliwa

Prowokejszyn na bank:) Nie wierzę, że można tak w ogóle pisać... Po prostu w głowie się nie mieści...

Gość mysliciel42
no piekny to on nie jest wiec nie ma o co walczyc, ale ma niezly lancuch na szyji, moze zlap ten lancuch...zacisnij i udusc frajera

Gość alin-ka
Nie rozumiecie bolu jaki mnie ogarnia Tak strzep takie nic zdradzilo mnie Matke swoich dzieci Nie zrobilo wrazenia na nim ze chcialam sie zabic bo on myslal ze to na powaznie Przysiegal mi bylam jego pierwsza kobieta

Gość gthjuykiu
piekny, jakie ma romantyczne spojrzenie :D

Gość gthjuykiu
a teraz daj swoje fotke, cudowna zono brzydkiego meza

Gość alin-ka
Niez zartuj sobei z lancuszka sama nu go podarowalam

Gość mysliciel42
dzieki "kobietka...." aha moze "ali-nka" zamiesci teraz swoje zdjecie i wszystko stanie sie jasne

Gość alin-ka
Dam zdjecie za kilkanasie minut bo musze pieska wyprowadzic

Gość mysliciel42
dobrze czekamy wiec z werdyktem, aha nie zapomnij posprztac po piesku...Polska musi byc czystym krajem

Gość toti
pomimo wszystko ...zwariowalas ,jesli jest tak brzydki etc to sie ciesz kobieto ,,masz szanse na cos nowego fajnego ...nie utrzymasz tego ..a pozatym to totalna skaza ..w glowie ..zawsze bedziesz z tym zyla ..cos wiem na ten temat dlatego ja sie od tego wylaczylam

Gość alin-ka
A to jego zdzira tylko takie zdjecie dorwalam http://i44.tinypic.com/2qjm8ur.jpg Mojego nie moge wstawic bo nie mam bo sie pokasowaly ale jestem na bank tysiac razy ladniejsza