Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alin-ka

mój mąż

Polecane posty

Gość alin-ka
Jestem ladna a ona brzydka i jestem matka jego dzieci i to ma znaczenie

no..jesteś ładną matką jego dzieci..i co?...jak widać te atrybuty zupelnie mu nie wystarczyły..bo Ty może potrafisz jedynie szantażować..a najlepiej szarżować swoim życiem-tak dla wzbudzenia współczucia :)

Gość alin-ka
Mialam pozwolic zeby odszedl? Ulozyl sobie zycie z nia? Byl szczesliwy jak mnie slubowal? J a bylam jego pierwsza. Mialam zostac z niczym po raz drugi wtedy by było dobrze.

masz niskie poczucie własnej wartości i tylko zazdrość Tobą kieruje,może i zemsta...myślisz że w ten sposob zatrzymasz go przy sobie?..poniżając Siebie wzbudzasz w najlepszym przypadku jedynie litość

Gość alin-ka
Ja sie nie ponizam To tylko zemsta ze smial mnie zdradzic Nie kocham go i nie trawie pod kazdym wzgledem ale nie pozwole na to zeby mnie opuscil i wystawil na posmiewisko Kazdym sposobem zawalcze

Gość mysliciel42
nie masz innego zdjecia bo te niewyrazne, ale babka nie wyglada na zdrowa, wiec moze poczekasz troche

Gość mysliciel42
"kobietasobietaka " co ty o tym wszystkim sadzisz, bo ja uwazam ze nasza "ali-nka" potrzebuje pomocy pomocy lekarskiej, za dobrze to nie wyglada

Gość alin-ka
Zdziwiłbys sie jak zdrowo wyglada franca jedna Manikiury pedikiry Zycze jej zeby zdechla

myślę że na tyle kierują nią zawiść i zlość że stracila kontakt z rzeczywistością...kontakt z samą sobą również...-to przykre..naprawdę :(...nic nie zyska a tylko zdrowie straci,więc może wizyta u specjalisty jest jak najbardziej wskazana :)

Gość mysliciel42
ali-nka spadam juz bo leci fajny film...naprawde chyba powinnas pomyslec o wizycie u psychloga...to moja jedyna rada...jestes w jakims dolku z ktorego nie potrafisz juz sie wyrwac dlatego pomoc z zewnatrz bedzie konieczna.ja nie potrafie ci juz wiecej pomoc...jednak zycze ci szczescia i ze jakos ulozy ci sie w zyciu

Gość alin-ka
Wiersze dla niej uklada skur.. jeden Lazi jak omamiony Ze mna nie rozmawia juz wogole Nic nie popuszcze Bylam w psychiatryku po samobojstwie i jestem zdrowa Nie bedzie tak jak on chce tylko tak jaka moja wola Zegnam i dobranoc

Gość alin-ka
To prowakacja a zdjęcia znalezione w necie nk i chomik :DDDDDDD

Gość robetos N
Dobrze ze to prowokocja ... bo strach się bac że takie idiotki żyją.

Gość bez odbioru
"Chce utrzymac to w kupie zeby dzieci mialy obraz dobrej rodziny (...) A z czego bede zyla? A co rodzina powie? Nie chce skonczyc samotnie (...) On kiedys chcial odejsc wtedy co sobie zyly podcinalam ale wybilam mu z glowy te pomysly z odejsciem a on nie wie ze to bylo na niby (...) Mialam pozwolic zeby odszedl? Ulozyl sobie zycie z nia? Byl szczesliwy jak mnie slubowal? J a bylam jego pierwsza. (...) Ja sie nie ponizam To tylko zemsta ze smial mnie zdradzic Nie kocham go i nie trawie pod kazdym wzgledem ale nie pozwole na to zeby mnie opuscil i wystawil na posmiewisko Kazdym sposobem zawalcze (...) Nie bedzie tak jak on chce tylko tak jaka moja wola " Tak, wiem, że to prowokacja, ale takie teksty niestety słyszałam na żywo :-o Zgroza :-o