Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mila7

wspólokatorzy - problem

Polecane posty

Witam Od pewnego czasu mam z wspolokatorka problem z dwoma cieciami, ktorzy mieszkaja w pokoju obok...zwlaszcza z jednym...(ujawiła sie meska urazoa duma po odrzuceniu:/) sytuacja w mieszkaniu robi sie nie do wytrzymania... puszczanie muzyki na full, podrzucanie smieci pod pokoj....wlazenie do pokoju kiedy nas nie ma, robienie masakrycznego syfu kiedy tylko posprzatamy... ostatnio odkryli ze skrzypia im drzwi od pokoju...przez dluzszy czas stali pod drzwi i machali nimi zeby tylko nas wkurzyc.. na szczescie mieszkaja tylko do 31 stycznia...i sie wyprowadzaja... najgorsze jest to ze chyba stwierdzili ze skoro zostaly im tylko 2 tyg, to postaraja sie dac nam jak najbardziej w kosc... w sumie juz nie mam pomyslu co zrobic:/ wracam do domu po zajeciach i zastaawiam sie co zastane... czasami to juz mam takie pomysly ze nie wiem czy np. nie nasraja nam do pokoju (a sa do tego zdolni) macie jakies pomysly?

Gość xfbhc
tzreba bylo zastanowic sie z kim zamieszkalyscie

nie mialysmy na to wplywu...wlasciciel uparl sie ze to on znajdzie lokatorow... a poczatku bylo normalnie...a pozniej sie wszystko spieprzylo;/

Gość xfbhc
to tzreba bylo sie nie zgadzac na taka umowe, zalozyc zakmi w drzwiach, przeprowadzic sie gdzie indziej,zazadac antychmiastowego zerwania umowy wlasciwiel-wspollokatorzy

tylko ze mieszkamy w tym mieszkaiu od poczatku...wspolokatorzy caly czas sie zmieniali...i bylo wszystko w porzadku... z imi tez...do czasu kiedy jeden z nich zaczal startowac do mie i dostal kosza...a teraz sie msci...(choc igdy ie robilam mu zadnych nadziei) moze rzeczywiscie to byl nasz blad... ale jak wytrzymac te ostatnie 2 tyg;/

Gość xfbhc
wezwij wlasciciela i niech kaze im sie wyprowadzic natychmiast

no wlasnie maja zaplacone do konca stycznia...i wlasciciel tez nie moze nic zrobic

Gość xfbhc
zapros kilku znajomych wiekszych kolegow,niech ich popstarsza

2 tygodnie zostalo, zacisnij zeby i nie reaguj bo to jak draznienie psa... bedzie tylko szczekal jak najety.

przestalysmy juz dawno reagowac i cokolwiek mowic, zreszta od dluzszego czasu w ogole ze soba nie rozmawiamy... tylko ze w srodku juz nie mozemy wytrzymac;/

Gość ploki13
up up up

no tak gdyby byl taki temat topiku: "wspolokator-sex" to byloby wiecej odpowiedzi;/

Gość becksa
moi byli wspollokatorzy nie spuszczali kupy w kiblu mam nadzieje ze ttwoim to do glowy nie wpadnie

Gość up up123
no był jeden zaproszenie większych kolegów

tylko ze oni beda wiedziec ze to my....i sa zdolni do wezwania policji...nie wiem czy chce sie w cos takiego pakowac;/

Gość up up123
a nie macie chłopaków tak zeby do was przyłazili przy kimś nie będą sie tak zachowywać

sprawdzone....nie reaguja, nie zaleznie od tego kto do nas przychodzi...nawet jesli sa to nasi rodzice