Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiala laleczka

zycie jest niesprawiedliwe

Polecane posty

Gość niesmiala laleczka

Chetnie udalabym się z moim problemem do psychologa ale się wsydze, :(nie wiem nawet od czego zaczac.. bardzo pragne mieć chlopaka takiego na stale który będzie mnie kochal itd. , jednak chodzi o to ze kazdego faceta nawet najprzystojniejszego najfajnijszego najbogratszego odtzucam ;/ jesli wiem ze podobam się facetowi po prostu nie potrafie z nim rozmawiac od razu czuje stres , denerwuje się... a wielu się podobam bo jestem bardzo atrakcyjna .i mysle ze problem tkwi w tym ze mam 22 lata a nie mialam nigdy chłopaka :( kiedys po prostu bylam szarą myszką nie chodizlam na imprezy nawet nie myslalam o chlopakach... a teraz bardzo chcialabym mieć faceta ale nie wiem wstydze się ze nigdy nie mialam chlopaka co on sobie pomysli :(:(:( dodam ze mam duzo kolegów którymi swoitnie się dogaduje itd.. , jestem lubiana wśród znajomych i popmimo ze moglabym przebierac w facetach i zmieniaC ich jak rekawiczki to jest jak jest nie wiem jak to ugryść proszę o jakies rade jak się czuc pewnie itd. i jak przełamac mój lęk .. prosze o pomoc :(:(

Gość niesmiala laleczka
dlaczego nikt mi nie chce pomoc :(

Gość facet nie jest lekiem na cale
zlo... Jesli chcesz byc szczesliwa najpierw musisz byc szczesliwa sama ze soba, by moc osiagnac szczescie w parze ;)

Gość jap
nikt ci nie pomoże bo mamyto w doopie

Gość niesmiala laleczka
no wlasnie ale o to chodzi ze ja sama jestem nieszczesliwa a zkims wiem ze bylo by mi lepiej :(:(: ale nie potrafie chyba stworzyc zwiazku :(:(:(

Gość niesmiala laleczka
nawet nie mam komu sie zwierzyć z tego ;9

Gość niesmiala laleczka
moze tu na kafe bym poznala jaka less bo chlopakow sie wstydze , a tez mam penisowstret

Gość niesmiala laleczka
nudzi ci sie idiotko ? jestem jak najbradziej hetero

Gość niesmiala laleczka
i nie to ze sie wstydze facetow. tylko jesli rozmawiam z jakims o ktrym wiem ze mu sie podobam to od razu inaczej mowie stresuuje sie otd, a jak rozmaweiam z kolega to na luzie tak jak z innymi

Gość niesmiala laleczka
ach ta literowka jestem hetera

Gość on 21 ...... mam to samo
Tak jak bym czytał siebie :D Też nigdy nie miałem dziewczyny , mała różnica bo 21 Ale przyczyny są dwie : nieśmiałość i .... no właśnie /..... nie mogę trafić na swój typ :(

Gość Misiaczka lusia
tez tak mam ;(

Gość Misiaczka lusia
czy ktos chce o tym pogadac?

Gość niesmiala laleczka
ale o to chodzi ze ja nie jestem niesmiala a wrecz przeciwnie :(tylko jesli chodzi o facetow ktorym sie podbam lub ktiorzy mi sie podobają zupelnie trace wiare w siebie i zachowuje sie zupelnie nienaturalnie itp :( jak to zmienic :(

Gość niesmiala laleczka
hej misia morzemy pogadac jak chcesz :)

Gość niesmiala laleczka
możemy oczywiscie mialo byc :P

Gość on 21 ...... mam to samo
ja też tylko przy dziewczynach niesmiały :( ZA bardzo mi zależy i nie mogę się przełamać :( Na co dzien jestem zwariowany , szalony :D ale przy dziewczynach jakoś się spinam :(

a może to kwestia tego, że ta druga osoba za bardzo nie chce rozmawiać...ja też mam podobnie jak autorka tematu ale ostatnio zauważyłam, że nie zawsze. rozmawiałam z chłopakiem, który owszem podobał mi się bardzo ale dzięki temu że on też chciał ze mną rozmawiać, w sensie że wyczuwało się tę ciekawość mojej osoby, to jakos tak łatwo szło i wcale nie było stresujące:)

Gość niesmiala laleczka
ten o ktorym snie i marze to ksiaze Łyljam . ale boje sie do niego podejsc i zagadac

Gość niesmiala laleczka
eskimoska w moim przypadku chodzi o cos innego :( wlasnie oni przewaznie chcą rozwaiac zadają pytania zartują a ja po prostu staję sie taka spięta i zachowuje sie jak jakis debil :/

hmm...w takich przypadkach mi pomaga wyobrażenie sobie jak bym się zachowywała gdybym tę właśnie rozmowę prowadziła z kumplem, przy którym czuje się swobodnie...:) może też warto tak spróbować

Gość niesmiala laleczka
i pewnie do konca zycia zostane sama jesli tak dlaerj pojdzie :( a tylu zajebistych facetow sie kręci :(:(:(

Gość niesmiala laleczka
no nieraz sobie wyobrażalam ale jak przyjdzie co do czego to dalej jest tak samo :( pomaga mi tylko alkohol jak sobie troche wypije albo nawet cos innego wtedy nie czuje tego skrepowania ale wiecznie nie mozna byc najebanym czy nacpanym :(

Gość niesmiala laleczka
nigdy nie pozwole by byle robotnik mi zapoconego penisa w moja myszke wpychal

Gość niesmiala laleczka
heh ten durnowaty post wyzej oczywsicie nie nalzey do mnie

Gość niesmiala laleczka
nigdy nie pozwole by mi byle robotnik zapoconego penisa w moja myszke wpychal

Gość anananan wnet 22
kurde też tak mam jak ty wiec wiem co tobie chodzi z perspektywy faceta mogę tobie powiedzieć tak ze nie maja wzięcia osoby wybitnie brzydkie jeśli chodzi o kobiety a facetów to rożnie bywa mi mo to jestem samotny kolesiem który nigdy nie miał kobiety z czego mi jest bardzo ciężko

Gość niesmiala laleczka
widzę ze nie moznan z nimkim porozmawiac :( no coż dalej pozstaje sama z problemem..zegnam

Gość niesmiala laleczka
ale chodzi o to ze ja raczej jestem wybitnie piękna :D i pomimo ze faceci na mnie lecą to ja ich odrzucam ... chce sie w koncu przełamać ale nie wiem jak :( b op to trochę dziwne ze mam 22 lata a nie mialam nigy faceta :(

Gość niesmiala laleczka
wydzielam feromony o zapachu tchórzofredki , mam zrost kosci miednicy czyli zbyt ciasna pochwe by normalny penis tam wszedl.