Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr z Mazowsza

Ona jest dziś taka piękna...

Polecane posty

Gość Piotr z Mazowsza

Piękna, po prostu najpiękniejsza... Poznaliśmy się dawno temu, chodziła do równoległej klasy. Była wtedy brzydką kujonką przy kości, ale zawsze dała odpisać wypracowanie i tak dalej więc się jej trzymałem. A dzisiaj? Wysoka blondynka, długie proste włosy i nieziemskie niebieskie oczy, szczupła sylwetka, fantastyczny uśmiech, drobne piegi na polikach... Ale zachowywuje się dziwnie. Pod wpływem alkoholu na imprezach lgnie do mnie, kusi, szepcze na ucho. A jak do niej pisze, dzwonie to mnie ignoruje. A na następnej imprezie znowu do mnie lgnie. Nie wiem czy ma kogoś czy nie, nie wiem jsk jej się życie położyło. Wiem, że jej pragnę i to nie na jedną noc. Czy mam szansę?

Gość ***sally
ciekawe.... mieliście takie same wypracowania mimo tego, że byliście w róznych klasach? ;)

Gość dobrze ci tak qrwa jasna
bo jak piękna to chcę z nią być i te pe, zakochałem sie srata tata a jak była brzydką kujonicą to tylko do odpisywania zadań się nadawała:O dobrze ci tak kusi cię a potem olewa cierp palancie cierp!!!!!

Gość Piotr z Mazowsza
no a nie? pamiętam jak charakterystykę jakiegoś rejenta czy kogoś innego odpaliłem, a nauczycielka mi podkreśliła jakieś wyrazy i mnie na lekcji pytała co oznaczają... Ni chu ja nie wiedziałem. byłem dzieciakiem, była kujonicą a w dodatku dziewczyną. to wtedy było straszne. to nie były te czasy, że dzieci się bzykają w szkolnej toalecie.

Gość Piotr z Mazowsza
No przesłuchałem. Ale no ej. To nie jest tak, że ja ją kiedyś olewałem. To było sto lat temu, nikt już tego nie pamięta...

Gość ***sally
Pierwszy raz zakochałam się w pierwszej klasie w podstawówce... Niestety bez wzajemności :O Zauważył mnie w okolicach matury :D. Dziesięc razy zdązyłam się z tego wyleczyć :P Widzę że ty też z gatunku chłopców z refeksem :D ;) Nie wiem czy ma kogoś czy nie, nie wiem jsk jej się życie położyło. To może na początek się dowiedz?

Gość Piotr z Mazowsza
Fajne ma piosenki Chylińska:D

Gość Piotr z Mazowsza
To nie takie proste jest jakby się mogło wydawać... Starałem się, ale ona wyjechała na studia i w sumie mało kto ma o niej jakieś informacje. W weekendy czasem przyjeżdza do rodziców i się pojawia ciągle w tym samym klubie w sobotę... Była z tego co wiem z jakimś facetem, ale ją skrzywdził. Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale chyba ją zdradził i wyrzucił z mieszkania... Tak mówią.

Gość ***sally
cóż... sądząc z nicka jesteś facetem, a to zobowiązuje :D Jesli chcesz znajdziesz sposób. Jesli nie chcesz - znajdziesz powód. Wydaje ci sie warta zachodu? Walcz. W najgorszym razie będziesz w tym samym miejscu co dziś, ale bogatszy o informację, że jesteś bez szans. W najlepszym razie - będziecie parą. No, chyba twój styl to tylko wypłakiwanie się na kafe :P.

Gość Piotr z Mazowsza
No ale zastanów się lala. Piszę do niej, dzwonie i co? Jajco. Cisza. Nigdy jej trzeźwej na tej imprezie nie widziałem. Jak mnie zobaczy to lgnie, całuje mnie... A później nic. Z pijaną przecież nie porozmawiam!

Gość ***sally
* miało być chyba, ŻE twój styl :)

Gość Maupa maupowata
Piotrze Ty sobie jaja robisz??To co tu piszesz to ubogacone i przetworzone słowa "Piękniejszej "K.A.S.Y "mówią że,przez lata byłaś z nim,choć to nie był piękny film"czy cuś takiego

Gość Maupa maupowata
a w ogóle Ty coś kminisz mi tutaj :P

Gość ***sally
a dlaczego? Problem to wyciągnąc ją z tej imprezy, zaserwować mocną kawę z podwójną cytryną w przytulnej knajpce i pogawędzić? Przecież nie jest na tych imprezach zalana w czarnoziem chyba?

Gość Piotr z Mazowsza
No zalana nie jest, ale jest pijana... Do tego stopnia, że nic jej nie pomoże. Poza tym - ona ze mną nie wyjdzie bo zawsze jej pilnuje taka mała czarna wąsata. I tak se kurwa jestem w czarnej dupie. Myślałem o tym, żeby podjechać po dom jej rodziców w niedzielę po prostu, ale nie wiem czy nie poczuje się przytłoczona. No bo ze mnie to Zakościelny nie jest też.