Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaCzarnaJa

Ciąża?

Polecane posty

Gość MalaCzarnaJa

Pomocy! Miesiączkuję regularnie, ale od ok 2 tygodni mdli mnie całe dnie. W dodatku czuje się senna, zmęczona i czuję ciągłe parcie na pęcherz. Momentami coś kuje mnie w podbrzuszu. Dodam, że dobrze się zabezpieczamy, ale czy jest możliwość, że to "to"..?

Gość axila
czy kafeteria to jakas poradnia medyczna?! ps.wg mnie to jakies przewlekle zatwardzenie.zadowolona?

Gość Fikuśny
masz tasiemca

Gość co to znaczyyyy
ze dobrze sie zabezpieczacie? Spóźnia Ci sie okres?

Gość MalaCzarnaJa
Okres mam regularnie, ostatni 3 tyg temu

Gość co to znaczyyyy
a jak sie zabezpieczacie?

Gość MalaCzarnaJa
globulka+ prezerwatywa. Więc raczej pewna metoda.

Gość masa srasa
a ja mam takie pytanko...petting w 26 dniu cyklu mozliwe ze cos sie dostalo "dosrodka"...od tamtego czasu az do 32 dnia cyklu jakby mdłosci..bol piersi i brzucha jak przed miesiaczka...zauwazyłam ze jem wiecej(ale to jest spowodowane tym ze rzucam palenie i ze denerwuje sie ze to ciaza, na razie nie chciałabym zostac mama)mam grudkowaty sluz i odczuwam pieczenie(stan zapalny)....w 31 dniu cyklu zrobiłam test bo zazwyczaj wtedy dostaje okres...dzisiaj jest 35 dzein cyklu okresu jak nie było tak nie ma...od wczoraj mam bol krzyza+ piersi bola mnie cały czas...chodze zdenerwowana juz od tyg..wiem ze to moze byc powodem spozniajacej sie miesiaczki...nie moge z nikim o tym porozmawiac...prosze napiszcie co to moze byc???pradowpodobnie jutro jesli nie dostane okresu to pojde na badnie krwi na obecnosc hcg...tylko nie wime czy ja sobie czegos nie wmawiam....