Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość giovani-i ju

Jestem ja i on i mamy pytanko

Polecane posty

Gość giovani-i ju

Chodzi o to ze ja mam 19 lat a mój chłopak 24 dzisiaj dowiedzielismy sie ze bedziemy mięli dziecko... Jak moi rodzice sie dowiedz to chyba mnie zabija,sa dosc staroswieccy...nie wiedza ze mam chłpaka i mysla ze jestem dziewica, co my mamy zrobic?

Gość .wyszlam z kąpieIi.
no teraz to już niewiele.

Gość mirka545
idź do księdza on bedzie wiedział co dalej robić

Gość stara dupa
urodzić a faceta zostawić

Gość .wyszlam z kąpieIi.
no tak, przecież dziecko nie potrzebuje ojca

Gość stara dupa
otóż to ;) ale jeśli jesteście razem to powiem z doświadczenia, jeden dzień płaczu, pare dni żalu a potem będzie nawet wporządku, nawet sięnie obejrzysz i będzie drugie ;)

Gość giovani-i ju
Do ksiedza? on napewno zacznie prawic nam o slubie... to juz w ogóle szkoda gadac. Przeszło mi nawet przez myśl zeby usunąć ale nie moge nie dam rady... mój chłpak mi na to nie pozwoli. najgorsza sprawa z moimi rodzicami... jeszcze nie wiemy jak zareaguja rodzice chłopaka,nic tylko sie powiesic

moim zdaniem trzeba wasza sytuacje znormalizowac ..... jezeli facet jest normalny i jego rodzice tez to poprostu ozencie sie i zalozcie normalna rodzine .... normalni rodzice powinni wam w tym pomodz..... przeciez to wlasnie oni sa temu winni ze sie z tym kryliscie .... takie sa wlasnie skutki staroswieckosci i tematow tabu..... w przeciwnym przypadku badz jwzwli nie pokonczyliscie studiow czy nie macie srodkow do zycia z tego powodu zostaje wam tylko aborcja

Gość giovani-i ju
Nie pomyslalam o tym... ja jestem za młoda... w ogóle ja nie wiem jak to sie mogło stac... boje sie,boje sie wszystkiego reakcji rodziców,rodziny,sasiadów,porodu

Gość Majkel dżekson
Tak szczerze to, księdza faktycznie olej, bo co on może wiedzieć tak naprawdę, faceta uświadom, że stał się właśnie mężczyzną i by bronił Cię i stał twardo jak na faceta przystało. Nie ma co owijać, powiedzieć rodzicom trzeba, chyba że was stać na mieszkanie i na utrzymanie siebie i dziecka. Musicie zakminić co zrobić, by dziecku było najlepiej, uświadomcie sobie, że teraz nie Wy się liczycie tylko właśnie Ono.

Gość katerina84
powiedz rodzicom, zobaczysz ze po fali ewentualnej zlosci z ich strony, beda sie cieszyc z wnuka/wnuczki.

Gość giovani-i ju
Jutro zamierzamy powiedziec jego rodzicom,wole tak... dopiero potem moi. Rzeczywiscie moi ze mna nigdy nie rozmawieli na TE tematy a na sama mysl o tym ze moge miec chłopaka robili głpie minki i usmieszki. nawt spia w osobnych pokojach i pokryjomu sie tam gzią...

Gość Majkel dżekson
19 lat - możesz być nie gotowa. Moja kobieta z którą jestem, urodziła w wieku 17 lat, co prawda poroniła w 9 miesiącu, co było naprawdę przykre, ale powiem Ci tylko, że nie warto usuwać, choćbyś miała się pokłócić z całą okolicą, rodzina się powku..wia ale w końcu i tak Ci pomoże. zobaczysz, będzie dobrze, martw się lepiej, by Twój facet okazał się dorosły.

spoko.... wszystko bedzie dobrze , panika w niczym Ci nie pomoze a ten twoj koles jaki jest , powazny odwazny stoi po twojej stronie pracuje zawodowo ?

niewiem dlaczego ale mam wrazenie ze nas tutaj prowokujesz ???? jak chcesz pogadac to wal ale jak sie nabijasz to biada Ci !

Gość giovani-i ju
Ja nikogo nie prowokuje ja juz poprostu nie wiem co robic milion mysli na raz i pustka za razem

fakt ze to troszke wczas na dziecko ale to ma swoje pozytywne strony... dziecko daje sens zyciu kobiety ... bedziesz szczesliwa wierz mi ... :-)

Gość giovani-i ju
Może i masz racje,tylko teraz najgorsze to powiediec rodzicom.... Dobrze ze chlopak mnie wspiera. tylko boje sie tej reakcji....barzdo sie boje

ee tam nie przesadzaj..... pogadaja pokrzywia dziobami i wezma sie do dzilania ..... nie przejmuj sie ..... takie sytuacje w zyciu trzeba tylko przetrwac..... z czasem wszystko sie pouklada..... najwazniejsze zebys z chlopakiem i z jego rodzina dobrze zyla .... dobrze bedzie jak cie polubia.. i bedzie tak jak pedziesz mila pracowita i kochajaca swojego chlopaka... a z twoimi predzej czy pozniej sie dogadasz.....

aa nie daj sie nikomu deptac butami , wszystko ma swoje granice....

Gość giovani-i ju
Dzięki za dobre słowo. Naprawde było mi to potrzebne... Może nie bedzie tak zle. Dzieki naprawde :) ale teraz juz sie kłade bo jestem zmeczona . DZIEKUJE