Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Folklore

On zanim mnie poznal byl chyba prawiczkiem a ja palnelam gafe

Polecane posty

wniosuje po jego zachowaniu w seksie ze zanim mnie poznal byl chyba prawiczkiem . zanim doszlo do seksu miedzy nami jakos tak zaczelismy gadac o partnerach i on mowi ze mial 1 dziewczyne tylko ale jakos tak sie motal w tym co mowil wyszlo na to ze ja jestem bardziej doswiadczona bo mialam 2 facetow przed nim . Niestety ostatnio gdy sobie troche wypilam zaczelam sie pytac o to ile ty miales tych kobiet przede mna a on sie wkurzyl na te pytania. w koncu cos palnal o jakims burdelu ale ja w to nie wierze. w ogole to pytal sie mnie ze 2 razy jaki jestem w porownaiu do tamtych :-O ja mu mowie ze jest dobry. w ogole to czasem mam wrazenie ze on mysli ze mialam wiecej facetow niz powiedzialam...... ale widze ze on sobie to za bardzo wzial do glowy. jak to teraz odkrecic ?????

Gość Tą bym wykozaczył
nijak

Gość ja jak autorka się czuję
olej sprawę, faceci sa teraz bardzo przeczuleni na punkcie swojej męskości bo my kobiety mamy większe doświadczenie

plakac mi sie chce bo on chyba czasem mysli o mnie jak o jakiejs zdzirze ( ten obecny ) a ja tak naprawde mialam sex tylko z jednym facetem przed nim ten pierwszy moj chlopak to byla taka platoniczna milosc i tak dlugo bylam dziewica i poznalam tego drugiego i jakos tak wyszlo przeciez nic na to nie poradze ze tego obecngo nie poznalam wczesniej a wlasnie szkoda ze go wczesniej nie poznalam