Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszzcynka15

ja 16 on 36 czy mamy szanse

Polecane posty

Gość kruszzcynka15

bardzo się kochamy; tzn. on mi powiedział, że nigdy jeszcze nie spotkał takiej kobiety jak ja, czuje się przy nim wyjatkowa; nie chce go stracić; kocham go i chce z nim być

Gość O w mordę
to dość długiego ma

Gość LookInToMeEyes
rany boskie ojciec by mnie zabił! przeciez jakby temu facetowi pierwszy numer wystrzelił to mógłby byc Twoim ojcem;O jak bym sie brzydziła..

Gość dddddddddd
nie

Gość tututu
Dziewczyno,Ty się zastanów!Jeszcze nie dojrzałaś!Dorosnij najpierw,a potem okaże sięczym facet myśli

Gość trele moreleee
"powiedział, że nigdy jeszcze nie spotkał takiej kobiety jak ja" ... kobiety ? Ty jesteś jeszcze dziewczynką ! Dziecko , weź się za naukę , chodź na szkolne dyskoteki i plotkuj z koleżankami zamiast wiązać się z jakimś starym capem !! Kochasz go ? W tym wieku to możesz być co najwyżej zauroczona, o miłości w tym wieku nie ma się nawet pojęcia..

Gość kruszzcynka15
nie jestem dzieckiem, jestem bardzo dojrzała, on ma żonę ale rozwiedzie się bo bardzo mnie kocha. ja naprawdę chcę z nim być, dał mi takie serduszko na łańcuszku. czy ktoś był w takim związku? udało wam się?

Gość fggyj
nie jestem dzieckiem, jestem bardzo dojrzała, tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zaraz znajdziemy twoje ip i zglosimy to rodzicom

Gość wyjątkowo nieudana
prowokacja. 0/10.

Gość ele mele kartofele
ja bylam z facetem starszym ode mnie o 25lat, bedac z nim myslalam ze jestem zakochana, teraz patrzac na to z perspektywy czasu, zmarnowalam rok zycia, on nie rozumial ze mlodzi ludzie chodza na imprezy nie tylko po to by sie bzykac po kiblach. ale dlatego ze sa mlodzi i chca sie bawic, nie rozumial ze na spotkanie z kolezankami chodze do knajpy, uwazal ze inteligentni ludzie nie chodza do knajp i gdyby moje przyjaciolki byly prawdziwymi przyjaciolkami to by sie ze mna spotykaly np w silowni.....i wiele wiele innych przykladow, bedac z nim myslalam ze to on ma racje,ze ze mna jest cos nie tak bo lubie sobie wypic piwko czy potanczyc na imprezie. ale jak to powiedziala moja mama ' kazdy ma prawo zbladzic....' a do ciebie moja droga, pewnie eksytujace jest ze polecial na ciebie starszy facet, kolezanki ci moga zazdroscic i pewnie czujesz sie taka atrakcyjna i dorosla.....a moja rada to uciekaj gdzie pieprz rosnie, i zyj zyciem 15latki bo na bycie 35latka jeszcze przyjdzie czas!

Zanim sie kapniesz to Cie wywiezie za granice do burdelu. Malo takich przypadków bylo? Boze zastanów sie co ty robisz bo potem bedziesz plakac nad wlasnym losem dziecko. A wtedy juz moze byc zapózno. Gdzie ty masz mózg to ja niewiem, chyba jest taki maly jak u pisklaka :o zal.pl

Gość same idiotki tu sa
haha i wy glupie pindy mowicie ze ona jest dzieckiem i jest glupia? to wy jestescie jakies idiotki ze nie widzicie ze to prowokacja hahahaha rozumu tyle co u 15 latki :O

kruszzcynka15 nie jestem dzieckiem, jestem bardzo dojrzała, on ma żonę ale rozwiedzie się bo bardzo mnie kocha. ja naprawdę chcę z nim być, dał mi takie serduszko na łańcuszku. czy ktoś był w takim związku? udało wam się? Kciukiem byla :) ale dopiero jej sie nie uda... Prowo 1/10 Korzystajac z okazji chcialam dolaczyc pozdrowienia dla forumowych trolli

Gość depesza15
PEDOFILII MOWIMY STOP . Nie wazne czy to prowokacja czy nie- pedofilstwo to PRZESTEPSTWO ktore powninno byc karane KASTRACJA. no, skonczylam :P

Gość chinchinchin
DZIEWCZYNO BĘDZIESZ NAJWIĘKSZĄ SZUJĄ JAK ROZBIJESZ KOMUŚ ZWIĄZEK !!! IDŹ LEPIEJ SIĘ UCZ A NIE JAKIMŚ STARYM PRYKIEM SOBIE GŁOWĘ ZAWRACASZ. LEDWO WKROCZYSZ W 30. A ON JUŻ BĘDZIE MUSIAŁ SIĘ NIEBIESKIMI PIGUŁKAMI WSPOMAGAĆ W ŁÓŻKU... I NIE MÓW NAWET, ŻE SEKS NIE JEST WAŻNY... BO JEST...

Gość Patologiaaaaaaaaaa