Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmiśka24

Jestem Po Operacji Na Hemoroidy Mam Pytanko?

Polecane posty

Gość mmmiśka24

mam pytanko moja operacja była przeprowadzona metodą fergusona znalazłam coś na necie ale nic z tego nie rozumiem co oni mi tam zrobil..... Mam takich 6 spuchniętych kułeczek take jakby małe baloniki jestem tydzień po zabiegu a to wygląda gorzej niż przed operacją boje się ze to mi się nie wchłonie a po to szłam na ten zabieg,niewiem przy wypisie nie dostałam żadnych leków ani masci nic!!!!Może ktoś miał robiony zabieg tą metodą może ktoś może mi pomoc???

Gość mmmiśka
CzY nikt nie wypowie się w tym temacie Proszę o Pomoc!!!!!!:(

Gość hhggfgfgfg
jak wyglądał ten zabieg?

Gość mmmiśka
nie mam zielonego pojęcia,tyle mogę powiedzieć ile sama widziałam.To tak wygląda hmmm na kazdym hemorodzie mam szef tak jakby były one poprzebijane na samym środkuNarazie to nie ciekawie wygląda.Byłam pewna że mi to powycinają.A tymbardziej jak leżałam na stole to słyszałam jak Lekarz mówił ze robimy mały liftingpowiedzałam sobie ufff super,byłam pewna że mi tam już nic wystawać nie będzie a tu o mam takie baloniki bleee a po to szłam na zabieg by ich się pozbyć:(:(

Gość gfdffdgfdf
jej ja muszę iść do lekarza bo od dobrych liku lat mam hemoroidy (obecnie mam 18 lat), i są okropne :( nie bolą, ale są wielkie... ale myśl o tym, że ktoś miały tego dotknąć a co więcej coś przy tym zacząć majstrować mnie przeraża :( Nie chodzi o wstyd czy strach przed bólem... Sama nie wiem o co ale po prostu to mnie przerasta