Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama...

Julita-co sądzicie?

Polecane posty

Gość likto
ja tez znam puszczalska julite,kazdemu dupy daje

Gość a ja mam na imię
A ja znam puszczalską Kasię i Agnieszkę... I co z tego?:)

Gość przyszła mama...
a ja mam na imię-wreszcie jakiś pozytyw;) a skąd jesteś? Zastanawiam sie czy nie jesteś moją koleżanką...ona też lubi to imię ale nie lubi jak mowią do niej Jula;)

Gość a ja mam na imię
chyba nie jestem tą koleżanką:) nie przeszkadza mi jakoś strasznie, jak mówią na mnie Julka, Jula ale bardzo lubię swoje imię i często słyszę od ludzi, nawet obcych, że jest piękne:) i wciąż dosyć rzadkie:)

Gość b-k...
dla mnie ładnie :) ale wiadomo,ze nigdy wszystkim nie dogodzisz i zawsze sie komus imie bedzie nie podobalo,ale tez zawsze sie komus spodoba.wiec tym sie nie kieruj,nazwij ją tak jak Tobie pasuje :)

Gość przyszła mama...
rzadkie jest,owszem:)

Gość przyszła mama...
b-k.. dziękuję:)

Gość ozdoba ozdobińska
każda Julita to elegancka piękna kobieta z klasą której ułożyło się w życiu :-) Takie Julity znam :-)

Gość przyszła mama...
ozdoba ozdobińska-:) sonia-:)

Ej! uważajcie ze słowami!!! Ja mam na imię JULITA i bardzo mi się podoba!!! Julitek jest bardzo mało na świecie a za to Juliami można piekło wyłożyć! Wszystkim się podoba to imię a mężczyźni są pod wrażeniem!!! Więc Julity mają bardzo duże powodzenie i są rozpoznawane w tłumie innych osób z pospolitymi imionami!!! Więc JULITY są boskie!!!

Gość aloara
spoko, w klasie będzie 15 julek, 2 julity i 1 julietta:) teraz nazwać dziecko oryginalnie, to trzeba nazwać Ania:)

Gość aloara
a druga połowa klasy to będą nicole, nikole, nicol, nicoliny i nikoliny:)

Bez przesady Ania to takie pospolite imię że szkoda gadać. Za to Julit w najbliższych latach nie będzie wiele.

Gość aloa
Ania jest pospolite w naszych rocznikach, teraz nikt tak córeczek nie nazywa

...Wszystkim się podoba to imię a mężczyźni są pod wrażeniem!!! Więc Julity mają bardzo duże powodzenie i są rozpoznawane w tłumie innych osób z pospolitymi imionami!!! Więc JULITY są boskie!!!.. przytoczyłem tylko fragment twojej wypowiedzi. zieje z niej nieogarniona pustka! może sama siebie powinnaś się łajać za nic nie wnoszące komentarze?

Gość ale zalosne imie
za dziesięć lat każda dziewczyna będzie się nazywała Julia czy tam kurwa Julita, ja już rzygam tym imieniem - moja siostra też tak dała córce i rzygam na nią... mała pojebana gówniara o imieniu Julita. PIERDOLE TAKIE IMIE!!!!!!!!!!!!!!

uuu już się boję :D Ja wyraziłam swoje zdanie i nie jest to pusta wypowiedź tylko sytuacja z życia wzięta :) Wiem coś na ten temat. A Ty raczej nie.

Julita88, myślisz że faceci lecą na twoje pełne uroku imię? trzymajcie mnie, nie wytrzymam laska! lecą na twoją szparę między nogami, równie dobrze możesz mieć na imię pusta dziunia!!!

Skoro Ty tak robisz to jesteś przykry!!! Na świecie są jeszcze normalni i porządni MĘŻCZYŹNI (w tym mój mąż) Więc twoja wypowiedź świadczy tylko o Twojej dojrzałości. Idź się pobawić klockami i nie zawracaj ludziom głowy!!!

Gość Tez nazywam sie Julita
JULITA - to ukryte w zaledwie sześciu literach nieopisane KURESTWO, które ciągnie druty, wali się po piwnicach i ćpa najgorszy towar za skakanie po fiucie. Wiem coś o tym bo mam tak na imie.

Imię dość rzadkie, no ale mi się nie podoba ze względu że miałam styczność z osobą o tym imieniu, i niestety była bardzo nieprzyjemna:(

Gość Starszy Pan Marian
Czy tylko mi to imie kojarzy się z laskami które robią laski na telefon? 15 letnie Julity to to co lubię ruchać

Gość julita lolita jelita
Wcale nie rzadkie i dość pretensjonalne.