Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosba o pomoc

Pomocy!.... Prosze o rade - sprawa świadkowania

Polecane posty

Gość prosba o pomoc

Mam problem ze świadkową - a dokładniej opiniami na temat świadkowania kobiet w ciąży. Podobno przynosi to pecha kobiecie w ciąży w postaci poronienia/utraty dziecka. Jak to jest? szkoda ze nie ma prowadzonych statystyk świadkowych w ciązy i ich pozniejszego rozwiązania. Może znacie jakieś przypadki kiedy świadkowa bez zanych pozniejszych problemów urodziła zdrowe dziecko??? Jeśli tak prosze.. napiszcie

Gość kalasyyyyka
ja znam przypadek, kobieta swiatkowala w ciazy i ma urodzic dzidziusia lada dzien, zdrowego, lekarze mowia ze wszystko w najlepszym porzadku, takze nie martw sie:)

Gość Kobieta w ciąży nie mmoże być
tylko matką chrzestną (wg przepisów KK, durnych nota bene). Ale że nie może być świadkową? Proszę, tylko mi nie mów, że jak kobieta w ciąży widzi psa, to musi plunąć przez lewe ramię!!

Gość prosba o pomoc
szczerze mowiac tez w to nie wierze.. ale slyszalam od wielu ludzi ze jest taki przesąd... odradzają mi przedstawiająć przypadki których byli świadkami (jak świadkowa w ciąży pozniej poronila).. dlatego też szukam osób które miały za świadkową ciężarne kobiety i nie miały pozniej zadnych problemów z dzieckiem.

Gość cokolinka
może najlepiej zapytaj potencjalną świadkową co myśli na ten temat. Jeśli nie wierzy w przesądy to chyba problem rozwiązany. W końcu to o jej dzidziusia chodzi więc czemu Ty statystyk szukasz? Jeśli ja bym w to wierzyła i powiedziałabyś mi ze statystyka mówi, ze u 90% świadkowych nic złego sienie wydarzyło, to i tak bym sie nie zgodziła. Więc statystyka tu zbędna moim zdaniem.

Gość zolwikk
ja slyszalam ze swiadkowa w ciazy zle wrozy ale dla młodych