Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociczkaa

boże co trzeba mieć w głowie

Polecane posty

napisałam grzecznie chłopakowi a raczej powiedziałam,ze dzisiaj mozemy się nie zobaczyć , bo mój tata ma imieniny i przyjeżdza rodzina,później napisałam że może przyjechać teraz,bo mam czas a on taki temat założył na kafe : christof 22 mam nienormalną dziewczyne, cały czas mnie rani, olewa, lekceważy, ma mnie gdzieś i moje uczucia, przez nią wiele razy upijałem sie do nieprzytomnosci z nerwów i psychicznego wykańczania, gówniara ma dopiero 17 lat to chyba dlatego tak sie zachowuje ja jestem starszy i nie wogóle nie odbieram na jej szczeniackich falach !!!!! co z nia zrobić mam ??? no czy to jest normalne ??? :( mam 18 lat , on 22 a zachowuje się jak szczeniak jakiś, boze no...

Gość No następna
Jak już 'Boże' to z dużej litery, poza tym nie sądzę, abyś tak naprawde w tym momencie Boga potrzebowała.

wiem , dokładnie. był zatytułowany "mam ochote ją zdradzić,zostawić" nie daje już rady,to jakaś paranoja !!!! jak się od tego odseparowac,:(

normalna to Ty nie jestes skoro w ten sposób traktujesz swojego chłopaka to ze teraz nasmiewasz sie z niego na forum publicznym to tylko zle o Tobie świadczy - jestes niedojżałą rozpuszczoną gówniarą,powinien CIę kopnąc w landrynowaty zad i nawet się nie oglądac takie zołzy jak Ty potrafią tylko dołowac ludzi , wykorzystywac ich a jak się znudzą to jeszcze ponizyc

kociczkaa wiem , dokładnie. był zatytułowany "mam ochote ją zdradzić,zostawić" ...nie wiem czy zauwazylas ale tutaj b.duzo jest tego typu postow mesmerized - to chyba nie sa slowa piosenki tej wokalistki.....pisze CHYBA bo od dawna mam te slowa w stopce:)

ale to on zachowuje się jak świnia, ja go kocham a on ??? jak można wogóle takie rzeczy mówić, tak myśleć ? pozatym wogóle mi się nie znudził,co ty możesz o tym wiedzieć, gówniara nie jestem ,mam 18 lat i napewno myśle dojrzalej i poważniej niż on , bo ja się tak nie zachowuje

18 lat to mi dojrzałosc :D:D siksa i masz góowno w głowie czemu on się tak zachowuje ? bo dajesz mu powody podobno go lekcewazysz , olewasz - to jest zachowanie dojrzałej kochającej kobiety ?????

Gość jestes jak widac fochliwą
kłótliwą smarkula wiec mu sie nie dziwię.:O:O:O:O

nie ja go nie lekceważe, jak mam się zachowywać,skoro my kochamy się,po czym on wyskakuje ze mnie i jedzie do domu,bo mówi że do pracy,a okazuje sie ze idzie do koleżków na piwo , to w porzadku zachowanie,wobec ciebie ?? że traktuje mnie jak szmate ?

traktuje Cię tak jak na to zasługujesz i tak jak Ty go traktujesz - prosta zasada niepojmujesz? to do dojrzałosci masz jeszcze lata świetlne

nic nie rozumiecie, on jest nie wporzadku wobec mnie,koledzy sa ważniejsi odemnie, chora jestem, nawet do mnie nie przyjechał, nie przytulił,to jest kochany facet ? i jeszcze od dziwek mnie wyzywa a później będzie on szczelal fochy,że nie chce z nim do łóżka iść

Gość no i nie mow że jestes
dojrzała bo swoim pisaniem przeczysz sama sobie.:p

powiedziałam ze może przyjechać teraz do mnie , bo jestem sama,później tata ma imieniny,przyjeżdza rodzina, czy to jest lekcewazenie ? no ludzie, a on wpada w szał i zachowuje się jak niewiem nawet jak to ując

Najlepsze rozwiazanie to spotkajcie sie i pogadajcie na spokojnie:)....a nie,oboje tutaj na kafffe udzielacie sie i nic to nie daje......jak dzieci:P

Gość puszczam pawika
0/10

no właśnie on zaczął, zamiast do mnie przyjechać, wpadł w jakiś szał, boje się go czasami, poprostu już nie wytrzymuje tego,

kociczka uwazam ze najlepszym rozwiazaniem ...bedzie sie pozbycie przez twojego chłopaka ,rozhisteryzowanej panny która pierwszy lepszy post traktuje jako słowa własnego faceta ... skad ta pewnosc ze to on napisał ?

to on napisał niedźwiedziu bo siedział na gg, i na kafe też,pozatym ja znam go jak swoją kieszen więc wiem ze to on . nie jestem żadną rozhisteryzowaną panną, poprostu potrzebuje pomocy, nie potrafie się od tego uwolnić, :(

...skad w ogole pomysl,ze On na kaffe wchodzi? Poza tym co z tego,ze byl na gg..nie oznacza ,ze rowniez byl na kaffe................Pogadaj z Nim i juz:P Zachowaj sie jak dorosla kobieta.w sumie sama twierdzisz,ze gowniara nie jestes:):):)

Gość blue monday
dziś lepeij nic nie rób.:classic_cool:

kociczka jestes nadwyraz emocjonalna dziewczyna i najprawdopodobniej widzisz wystko tak jak chcesz widziec ... i twoje postrzeganie całej sytuacji jest postrzegane przez pryzmat szukania dziury w całym... nie masz 100% pewnosci ze to on...a jednak go oskarzasz to troche bez sensu , nie uwazasz?