Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocolinko777

moja piekna suknia ...

Polecane posty

Gość bfbfbfbfbfb
Jeśli masz taką talię, to na pewno będzie się pięknie prezentować. Tylko bolerko mi średnio się podoba.

Gość cokolinka
eh, która dziewczyna, nawet modelka, ma tak długie nogi w stosunku do reszty ciała?

Gość cocolinko777
no tegp bolerka nie bedzie bo jest brzydkie,. ale dlugie nogi mam choc nie tak jak tam ulepszona maodelka. talia szczupla jest w granicach nirmalnosci. to zdaje mi sie lezy ladnie:)

Gość jesteś w ciązy
???????????? ta kiecka wygląda mi na ciążową

Gość cocolinko777
w ktorym miejscu wyglada na ciazowa bo nie zauwazylam

Gość jesteś w ciaży
ma podwyższony stan, slepy, bo to zauważył. No chyba ze masz talię jakieś 15 cm od biustu

Gość ta kiecka
jest na stara babcie :(

wszystkie sukienki na modelkach prezentuja sie cudownie...ale zauwazylam na allegro ze te same sukienki ktore pieknie wygladaja na tych modelkac na zwyklej dziewczynie wygladaja conajmniej przecietnie

Gość foliowanie
a od kiedy to wszytskie kiecki z podwyższonym stanem są ciążowe? Nawet mój narzeczony, który ma zerowe pojęcie o modzie zauważył, ze jednak podwyższony stan to taki trend- nie tylko w sukienkach ciążowych.

Gość biała_kawa
Mój typ jest zupełnie inny ale Twoja jest równie interesująca. Cocolinko777 kiedy masz przymiarkę i ile zaliczki wpłacasz na suknię?

Gość trend nie trend
Nie każdemu trend pasuje. Chyba, ze ta gdzie jest ten pas maksymalnie skracający i pogrubiający sylwetke masz max 65 cm, to moze będzie jako/tako. Wszystkie sukienki Madonny są wręcz nieskazitelne na modelkach, a w rzeczywistości pannach młodych wyglądają na wyciągnięte z komisu i nie na prawie 5 tys , tylko max tysiąc złotych. Mnie sie nie podoba. W ogole cała ta linia z podwyższonym stanem jest fatalna :O

Gość Kuba Wesołowski
Brzydka :-P

Gość Chyba nie widziałaś...
...pięknej sukni!!! :-P

Gość cocolinko777
zaliczke wplacilam 900 zł. reszte podczas przymiarek na raty. a przymiarki zaczynam od sierpnia

Gość verdinka
Te sukienki pieknie sie prezentuje na idealnych cialach i figurach. Przecietna kobieta, nawet jak szczupla i ladna nie bedzie tak wygladala...

Gość kasia2020
Kobieta też może tak wyglądać, ale jeżeli ma naprawdę nienaganną figurę i oczywiście stosownie do niej dobraną suknię. Modelki mają takie długo nogi, ponieważ stoją na jakichś taborecikach/podwyższeniach, a jakby tego mało to zdjęcia są traktowane z góry na dół Photoshopem :)

Gość verdinka
Kobieta też może tak wyglądać, ale jeżeli ma naprawdę nienaganną figurę No wlasnie, nienaganna figure, piekne ksztalty,piekne ramiona, aksamitna skore w odpowiednim odcieniu itp. Nie oszukujmy sie, malo jest takich kobiet:D