Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszkodowana

Złodzieje z MTU!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dysiorekść
Do Kasi i Pawła Dajcie namiary .dysiorek@wp.pl

Gość gość
Po 7 latach chcą pieniądze które wcześniej dostali, bo przecież jak mogłabym bez ubezpieczenia jeździć, szukam dowodu wpłaty ale nie wiem czy znajde.... I po tylumlatach, oczywiście bez słowa odzewu wcześniej z 288 zł zrobiło sie 1380, masakra ?...zlodzieje i nic więcej, jak nie znajde co nie jest realnenraczej będę musiala c****m zapłacić. ?.ll MASAKRA

Gość MASŁO RAMA
popieram to złodzieje się dziwie że cbś jeszcze ich nie odwiedziło

Gość gość
Dziś do nich zadzwoniłem z pewnym pytaniem, jeden nr nie działa drugi też, trzeci ok zegarynka, przełączają od jednego do drugiego i muzyczka, zapłaciłem za to czekanie 14 zł, infolinia jest płatna!!!!

Gość Marek Pietrzyk
Dnia01-08-2017 kupiłem polisę oc komunikacyjną w MTU 24. Przelałem pieniądze. Do dnia 21-08-2017 nie otrzymałem dokumentów. Brak odpowiedzi na moje próby kontaktu. Ostrzegam przed tą firmą. Nie wpłacajcie pieniędzy, nie będziecie mieli ani polisy ani pieniędzy na wykupienie innej.

Gość mjp1975
Mam z nimi teraz problem kancelaria LEXUS ,,,,, NIE WIEM JAK MAM sobie z nimi poradzić (może wynająć prawnika) a jak wiecie kochane ubespieczenie mtu ,nie mam auta a każą płaci (NA TO WYGLĄDA ŻE TRZEBA PŁACIĆ DO SMIERCI. A POTEM TWOJE DZIECI I WNUKI)

Gość oburzony Klient
hejka ja też kupiłem samochód z opłaconym ubezpieczeniem OC niestety ta śmieszna firma domaga się ode mnie żebym zapłacił jeszcze raz za to już zapłacone OC. Żenada , byli bardzo oburzenie, że ja też ich nagrywałem, a oni mogą?, mam nagrany dowód wyłudzania kasy i zero profesjonalizmu

Gość Kornelpp
@Marek Pietrzyk, U mnie wszytko poszło szybko i bardzo sprawnie . Od zakupienia oferty,przez podpisanie umowy i ostatnio miałem okazje przekonać się też ,że działają sprawnie w realizacji odszkodowania