Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie radzaca sobie z seksem

Prosze pomozcie

Polecane posty

Moj problem to pewnego rodzaju blokada... Chyba :o Jestem z chlopakiem, ktory mnie kreci, ktory mi sie podoba a jendak mimo tego jak zaczynamy jakas akcje ja sie jakby wycofuje :o Czuje cieplo miedzy nogami, uwielbiam jak mnie lize ale wystarczy minuta dwie a ja z powrotem robie sie sucha :O Wydaje mi sie ze to nie ze stresu czy z nerwow bo ich nie czuje przy nim. Chce sie z nim kochac!!! Do tego wszystkiego jestem chyba strasznie waska bo on twierdzi ze sie we mnie nie zmiesci, a moze spieta tak jestem? Załamka totalna bo to moj pierwszy facet na ktorym mi tak bardzo zalezy :O Wspomne jeszcze, ze wczesniej spalam tylko z jednym partnerem i jakos tak wyjatkowo dobrze tego seksu nie wspominam :O Macie moze jakies rady?

to p[rzez to że jesteś spięta spróbuj się rozluźnić i nie myśleć o tym co On myśli i to ze zaraz będziesz "sucha" tylko skup się na tym co robi i co odczuwasz i nie przejmuj się tym że jak to podziałałaś jesteś wąska jak sie uprze to włoży penisa ;p

jak miałas jednego faceta i jeszcze z nim było ci źle to nie dziw się, że masz teraz blokadę.Musisz się rozluźnić ,nie mysleć o tym ,co on tam będzie robił dalej a odbierać przyjemność z jego stymulacji. Chyba jesteś spięta ,bo nie masz zaufania do partnera, i nie czujesz go jako faceta w twoim typie

Gość mnie zafascynowały
spróbuj się wyluzować dwa drinki, jakieś erotyczne rozmowy, może film, gra wstępna to nie tylko minetka... Udany seks często zaczyna sie wiele godzin przed samym stosunkiem :)

On nie chce nic na sile, nawet jak go prosilam zeby z zelem sprobowal (zaopatrzylam sie w niego). Moze gadka typu ze on sam musi mnie troche sila wziasc, zburzyc mury pomoze ;) Mamy sobie teraz zrobic pare dni przerwy w probach, moze to dobry pomysl. Dziekuje za rady :D

Myslalam o filmie, bo sama lubie sobie poogladac takowe na necie ;) I rozmowy o fantazjach erotycznych! Ja naprawde nie wiem co jest grane, bo ja ostatnio chodze naprawde napalona, on o tym wie a mimo tego jakos nam nie wychodzi :(

jak jesteś napalona a po chwili sucha to znaczy że masz jakiś stres co ciebie rozprasza.Chyba spowodowany nieudanym związkiem z poprzednim partnerem

Fakt, faktem, ze ostatnio mam sporo na glowie i malo odpoczynku. Historia z bylym tez mi siedzi w glowie, w koncu przez niego sporo czasu sie leczylam u ginekologa :o No coz trafila sie facetowi kobieta z problemami i oby sobie z nimi szybko poradzila, zanim zrezygnuje z niej ;)