Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Jeżeli facet zaczyna

Polecane posty

Niedźwiedziu nie licz na to ,że imperia za rączkę do baru Cię zaprowadzi:D:D:D:D:D:D:D

imperia Ty jak ta krówa co dużo ryczy :P:D:D:D:D:D:D Niedźwiedziu obawiam się ,że i tu się przeliczysz :D:D:D:D:D:D

A co nie wolno mi? :D Znam ten typ:D Na 10 aż 9 wymiękło :D:D:D:D:D

To nie był komplement:P Z komplementu zrezygnowałaś,a zmienność kobiet przeważnie mnie drażni :P Dwa razy nie powtarzam ani nie proszę :P :D

Gość elfie
xyzed: Ja pozwolę sobie odnieść do tematu: Nie do końca jest tak, jak myślisz. Kobiety nie do końca wolą twardzieli. A te, które początkowo wolą-szybko zmieniają zdanie. Mój mężczyzna powiedział, że mnie kocha zanim mnie jeszcze zobaczył. Nigdy nie pomyślałam, że jest przez to miękki. Przeciwnie. Tamte chwile do dziś wzbudzają we mnie wiele czułości. Kobiety wolą by mężczyzna był twardy-gdy ma właśnie taki być :)

elfie -> dzięki za wypowiedź:) Tylko ja pisałem,że nie warto tego zbytnio okazywać:) imperia myślałem,że twardsza sztuka jesteś :D:D:D:D

a to za słabszego mnie uznałaś i nie zdzierżyłaś :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D To teraz przytulić słabeusza by wypadało żeby się nie załamał :D:D:D:D:P

Mnie romans dla zabicia nudy nie interesuje:P Jam zbyt wrażliwy chłop jestem :D:D:D:D i nie lubię jak się ktoś mną i moim kosztem bawi:P

A co już sygnał od imperii miałeś? :D:D:D:D:D Powodzenia i z futra się nie daj obedrzeć:D

zapomniałaś jeszcze o : czasami chamski i agresywny i cholernie kochliwy :D:D:D:D:D:D

Aaaa ,no sklerozę też miewam :D:D:D:D Oświeć mnie ułomnego o czymż to zapomniałem???? Bilobilu mi zabrakło :D

imperia to może byś się ze mną umówiła na randkę w celach poznawczych? :D jeśli tak zainteresowała Cię moja oszałamiająca osobowość:D:D:D:D:D:D:D:D:D

imperia i tak się ze mną nie umówisz:D :P Jak na razie była tylko jedna odważna na kafe :D:D:D:D:D Mykam do drugiej pracy

Gość wiem..wiem
zglaszam sie na ..... - nie wiem co to jest ? na pewno cos okropnego ale co?

Gość wiem..wiem
jeżeli kobieta zaczyna pokazywać facetowi ze go kocha /ja jeszcze to powiedzialam i o zgrozo napisalam smsa/ to juz jest przegrana. czyli dziala to w dwie strony. czemu o tym nie wiedzialam wczesniej. tak bardzo zalezy mi na nim ale juz za pozno. przestraszyl się. a mialo byc tak cudownie. nigdy wczesniej tego nie powiedzialam zadnemu innemu bo nie zaslugiwali na to. a wcale nie jestem taka mloda niedoswiadczona. im starsza tym glupsza. - to jako przestroga dla innych.

:) imperia ależ się napisałaś:D:D:D:D:D Paluszki nie bolą? :D:D:D:D wiem..wiem -> im starsza/y tym głupsza/y i to żadne odkrycie:D Po prostu takim bardziej zależy i podchodzą do rzeczy zbyt emocjonalnie i zmienić się tego nie da.

no tak na innym topiku chudej saluta odbijałaś :D:D:D:D:D:D:D

imperia tym razem Ty mnie rozbawiłaś:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Zmartwię Cię bo nie obchodzę:P Nie ma jeszcze przesłanek ku temu żebym został dziadkiem choć niektórzy moi koledzy nimi już są :D Mnie raczej bliżej do dnia ojca :P :D :classic_cool: Chciałaś mi wiek wytknąć? :D:D:D:P:P:P Moja twierdzi,że pomimo wieku jestem cholernie atrakcyjny :P :D

Ależ gdzież bym śmiał robić z Ciebie potworę:D:D:D:D Sama nią z siebie robisz :P :D:D:D:D:D ja wyobrażałem sobie Ciebie zgoła inaczej :classic_cool:

Gość beverley
gdzies czytalam ze facet bylby o wiele szczesliwszy gdyby nie kochal swojej kobiety hmmm biedny moj mezus kochany ,ilez on sie juz przeze mnie nacierpial

:D:D:D:D jedno nie ulega wątpliwości ,a mianowicie to żeś prawdziwa kobita :D:D:D:D:D:D:D:D albowiem czepiasz się słówek,robisz z igły widły,delikatnie ironizujesz myślac ,że jakiś w średnim wieku pan nie zauważy:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ale o dziwo nie gniewam się na Ciebie imperiuśko jakby złociótki napisał:D:D:D:D:D

beverley -> jestem skłonny zgodzić się z taką tezą albowiem facet jak kocha to głupieje i robi rzeczy,których trzeźwo myśląc by nie robił ale zakochanie gorsze od gorzoły więc się cierpi:D:D:D:D:D