Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bambi24

Bolesne niezaspokojenie?

Polecane posty

Witam wszystkich! Wczoraj wieczorem pieściliśmy się dość ostro z moim facetem, ale nie doszło do \"konsumpcji\". Przez cały wieczór było cudownie i byliśmy bardzo podnieceni. Problem pojawił się później. Otóż, niedługo po przerwaniu pieszczot, zaczęłam odczuwać dość silny ból w okolicach podbrzusza. Słyszałam, że mężczyźni mogą mieć takie objawy, kiedy po grze wstępnej nie dojdzie do stosunku, ale kobiety? Drogie kobietki, miałyście tak kiedyś?

Gość pewnie to motylki zamieniaja
się w drapieżne bestyjki :)

miałam tak jak ty , gdy miałam 18 lat , facet nie doprowdził mnie do orgazmu a ja byłam skrępowana zrobić przy nim sobie dobrze.

nie wiedziałem że kobiety to też mają ból. U facetów to jest taki tępy ból jąder, tak silny że ocieranie się ich o uda zwiększa ból . Najlepiej sobie zwalić i ból przechodzi.

czyli następnym razem trzeba dojść do finału ;-) Bo same pieszczotki są takie...niehumanitarne ;-P

Gość big sister.1
jaks tam facet - jak to nie wiedziales ? zdajesz sie byc doswiadczony .... a ze moze bolec to prawda ... i to bardzo :o

hmm...Jak to się jednak człowiek całe życie uczy...Dzięki za odpowiedzi, bo już się niepokoiłam.